Ronnie’s Training Day #11 (Praha - Fitness Ronnie.cz)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ronnie’s Training Day #11 (Praha - Fitness Ronnie.cz)  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Ronnie’s Training Day #11 (Praha - Fitness Ronnie.cz)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 2:43 pm    Předmět: Re: trenink day Odpovědět s citátem

marka13 napsal:
A můžou jet i holky?

Proč by nemohly? Ale je třeba se rychle přihlásit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 3:54 pm    Předmět: Re: trenink day Odpovědět s citátem

Bara napsal:
marka13 napsal:
A můžou jet i holky?

Proč by nemohly? Ale je třeba se rychle přihlásit.

Budeme potrebovat fanynky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
balbi

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jede někdo z Vysočiny autem?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Jede někdo z Vysočiny autem?

Zkus Arnošta,ale ten už asi umřel
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doplnil jsem do seznamu přihlášených zatím 16 jmen:
https://forum.ronnie.cz/ronnie-s-training-day-11-praha-fitness-ronnie-cz-t33676.html

Ale pokud jste přihlášku poslali a zatím tam nejste, prosím o trpělivost, mám ještě několik nepřečtených PM i e-mailů, tak Vás dopíšu postupně. Zároveň pokud někdo ze stálých přispivatelů tady z fóra chcete přijít, prosím, napište co nejdříve, protože tímhle tempem zítra přihlášky uzavřeme:).
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě to prostě není přáno. Ted jsem pro změnu po operaci. Bych se na to... Tak zas příště no. Po kolikáté že už to píšu?
kulíšek

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je celkem legrace... to máte asi tak dvě minutky od mé tělocvičny... se pak můžete hromadně zastavit na nějakou after party
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 12, 2013 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doplnil jsem seznam účastníků do úvodního příspěvku.

Moc se omlouvám všem, na které se nedostalo, ale žádostí přišlo skoro dvakrát tolik, než byla kapacita. Příště na to budeme myslet a nachystáme prostory nějaké výrazně větší. Stejně tak uvažuji, protože fakt mi je to líto teď, když píšu tolik omluvných zpráv, že nachystáme další RWTD co nejdříve (nejlépe v lednu).

Všichni potvrzení účastníci najdou svá jména tedy v úvodním příspěvku.

Moc prosím, všichni potvrzení na 101 % v neděli přijďte, protože by to bylo pak nefér vůči těm, které jsem třeba teď na úkor někoho, kdo by nakonec nepřišel, musel odmítnout.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie’s Training Day #11 je za námi. Děkuji všem, kdo jste přišli! Níže přidávám pár rychlých fotografií, další dáme do článku na Ronnie.cz v průběhu týdne. V podobném časovém horizontu by měl vyjít i videozáznam semináře s Martinem Mesterem. Kdybyste někdo měli fotografie svoje, určitě je do topicu níže přidejte!

Btw. Ronnie’s Training Day s pořadovým číslem 12 proběhne v lednu a bude ve Valašském Meziříčí!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ronnie’s Training Day #11 (Praha - Fitness Ronnie.cz) Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: