Nabídka posilovacích strojů

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nabídka posilovacích strojů  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Nabídka posilovacích strojů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Využili by jste výrobu posilovacích strojů
Ano
46%
 46%  [ 12 ]
Ne
34%
 34%  [ 9 ]
Možná
19%
 19%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 26

Autor Zpráva
Pepa

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2013 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice nevim proč je to nutné, ale stačí si najít Blender. Každopádně to je opravdu jen načtrnutí, pak je to taky o papíře a metru.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pepa

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dělal jsem teď dva, respektive jeden návrh ale je možný použít jen vrchní kladku.

Vrchní kladka solo: 4500,-
Vrchní kladka + pecdeck: 6500,-

U tohoto kladka+pecdeck jsem zvolil možnost sepnutí lanek nahoře, jelikož to ušetří hlavně peníze a i závaží. Mohl bych pecdeck připojit trvale přez dvojitou kladku, ale jednak by tam byli další kladky které stojí peníze, tak by se jednalo o dvojitou kladku a muselo by se víc nakládat.

Jinak jak jsem psal, chci jít cestou individuálního přístupu, takže je tam možno se domluvit na jiném materiálu pokud by někdo měl představu že je nejsilnější na světě, barevnosti, atd.
K té vrchní kladce by se hodilo přidělat spodní kladku, tam by to cenově moc nevyskočilo, počítám tak 5000,-

Pro případné zájemce z větší dálky, je také nutné připočíst cca 500kč poštovné pokud by jste si to nechtěli přivést sami. Stroje budu koncipovat aby byli rozebíratelné a tudíž převozitelné. (což jsem u sebe nedělal...)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super - přeju ať jdou kšefty, lepší než bazmeky z Asie
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pepa

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za podporu...

Kdyby někdo měl zájem kouknout, zřídil jsem si už stránky leč je zatím plním nějakým infem, ale pro představu už by to i teď mohlo stačit.

http://www.domaci-posilovna.cz/

PS:nemáte někdo v malíku nějakou německou stránku kde prodávají pos. stroje? Jde mi o to že nevím jak se co německy jmenuje, nechci nikoho nutit hledat na guglu, to umim taky, jen proste kdyby jste někdo přesně věděli, zachrání mi to trochu času kterého mám jako šafránu.

Díky...
mentzers boy

PříspěvekZaslal: út září 03, 2013 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro všechny,co si chtějí dovybavit svou domací posilovnu,ale stále váhaji:

Objednal jsem si u Pepy sissy dřepy http://www.domaci-posilovna.cz/nabidka/sissi-drep/
a jsem maximálně spokojeny jak s kvalitou provedení tak s výslednou cenou.Po e-mailu jsme si vše upřesnili (parametry,barvu...),odeslal jsem zálohu a nakonec zboží v pořádku dorazilo.Takže max. spokojenost.

Takhle to vidím:

+kvalitní práce
+cena
+komunikace
+ochota

-dopravce TOPTRANS (vysoká cena dopravy,pro menší-lehčí zásilky bych radějí volil PPL,které je o dost levnější)
Pepa

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdárec, vzhledem k tomu že upgraduju předkopy/zákopy mám teď ty staré na vyřazení. Nevim jestli by to někdo chtěl koupit, je nutná spodní kladka na přichycení závaží a nebo si to nějak jinak ošéfovat.
Nevim co za to chtít, jako za 500,- to prodávat nebudu, to si z toho vemu materiál. Jestli by to někdo chtěl za cca 1000,- kč tak budiš.
Je to teda takovej nejhorší článek mé posilovny, proto jsem se rozhodl ho předělat ale nic to nemění na tom že to 4 roky sloužilo, ale žádná vizitka to teda neni...

Obrázek mám kdyžtak na stránkách www.domaci-posilovna.cz hned v úvodu. Kdyžtak písněte zavčasu jinak se na tom projede pila.[/url]
jari

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na ten sissy dřep jsem taky koukal plus nějaký ty adaptéry, řeknu kámošovi co má u nás posilku.
Pepa

PříspěvekZaslal: út říjen 15, 2013 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím "kolemjdoucí", vzhledem k tomu že se letos konečně kouknu na EVl´s tak kdyby snad někdo chtěl o něčem prohodit slovo tak tam budu a díky originálnímu tričku budu snad i k nalezení
Pepa

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 9:11 am    Předmět: Dotaz Odpovědět s citátem

Zdravím,

mám dotaz jestli by byl někdo tak ochotný a má 50ty kotouče a olympijsou tyč, potřeboval bych mějak přesně změřit (posuvkou) jak je to přesně s rozměry. Určitě nebude obojí 50,0mm, něco bude o chlup menší nebo větší a nevím jestli to či ono.

Za případnou pomoc moc děkuji!

A kdyby to tu náhodou viděl Tomkins, tak jsem ti psal PM.

Nevím jestli díky tomuto topicu mi předchvílí někdo psal na gluteham, ale na uvdený mail nejde odpovědět, vždy se mi vrátí!
madball

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, co přesně chceš. Konce oly os, jsou průměru 50mm, středy kotoučů bývají různý. Ligo má třeba 50,5mm, některý kotouče mají 51mm a lepší kotouče mají myslím i menší vůli než 50,5mm. Průměr oly kotoučů je 450mm. Šířky jsou různý, záleží na materiálu.
Ligo 20kg: ***

edit: mám ale pocit, že u některých kotoučů s menší vůlí jsem četl varování, že na některý "levný" oly osy nemusí sedět, protože těch 50mm tam nemusí být přesných...

--
edit, viz pravidla fora
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Pepa

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super díky moc!

No mě šlo vpodstatě o to, na které straně je ta vůle, jestli na ose nebo na kotouči. Vsázel jsem správně na ten kotouč.
Ještě jednou díky, ta informace mi docela dost pomohla.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nabídka posilovacích strojů Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: