|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 2:19 pm Předmět: |
|
|
Ještě jednou díky Ronniemu a Nutrendu za vzorky.
Compress BCAA Instant Drink , přichuť pomeranč
Chuťově to není špatné, ale doporučil bych ředit v menším poměru nebo třeba přidávat do něčeho jiného. Můžu porovnat pouze s BCAA od Extrifitu (chuť citrón tuším) a tyhle u mě vedou. Lepší rozpustnost, lepší chuť (i když porovnávat pomeranč a citrón asi moc nejde), glutamine. Ale opět bych se pozastavil nad složením ostatních látek, které by tam asi nemusely být.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 4:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 9:44 am Předmět: |
|
|
Já odjel trénink s dvěma dávkama v litru vody a čekal jsem více. Reklamu a obal to má super, ale u mne neustále vede Cellucor BCAA a MEX Bcaa (tam nevím, co do toho dávají, ale ať jedu do mrtva, druhý den jsem úplně v pohodě) _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 8:10 pm Předmět: |
|
|
Compress BCAA instant - pomeranč. Tak bohužel - dal jsem dva sáčky na 400 ml vody a upíjel před, během a po tréninku a 1. Žádný rozdíl jsem necítil ani drobnej 2. bylo to moc kyselé.
Takže tyhle BCAA mě rozhodně neoslovily
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Compress BCAA instant - pomeranč. Tak bohužel - dal jsem dva sáčky na 400 ml vody a upíjel před, během a po tréninku a 1. Žádný rozdíl jsem necítil ani drobnej 2. bylo to moc kyselé.
Takže tyhle BCAA mě rozhodně neoslovily |
1.co jsi čekal,že budeš cítit?to není koks woe
2.ta chu´t na konci mi taky moc nešmakuje.Lepší je dát dva sáčky do decáka a hrknout to tam,to je ještě sladký. Holt absence cukru tam je cítit
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | DiamonD123 napsal: | Compress BCAA instant - pomeranč. Tak bohužel - dal jsem dva sáčky na 400 ml vody a upíjel před, během a po tréninku a 1. Žádný rozdíl jsem necítil ani drobnej 2. bylo to moc kyselé.
2.ta chu´t na konci mi taky moc nešmakuje.Lepší je dát dva sáčky do decáka a hrknout to tam,to je ještě sladký. Holt absence cukru tam je cítit |
Osobně mi ty bcaa vyhovovaly. Ta kysela me naopak dost sedi, protoze me to po treninku trochu probralo. Asi placebo ale i davka byla trochu znat, mel sem ted vzorek jeste snad z nutrendu exkurse a dal sem ho po pondelku a nohy ani prcinu nejak necejtim a to jsem jel nohy po druhe po pul roce... (no a kdyz sem je jel poprve, tak snad i sraní byl boj..)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 9:29 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | DiamonD123 napsal: | Compress BCAA instant - pomeranč. Tak bohužel - dal jsem dva sáčky na 400 ml vody a upíjel před, během a po tréninku a 1. Žádný rozdíl jsem necítil ani drobnej 2. bylo to moc kyselé.
2.ta chu´t na konci mi taky moc nešmakuje.Lepší je dát dva sáčky do decáka a hrknout to tam,to je ještě sladký. Holt absence cukru tam je cítit |
To já chápu, jen mně přišlo, že to všichni přeceňovali v recenzích, jak jim to strašně moc pomohlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 9:31 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Bara napsal: | | DiamonD123 napsal: | Compress BCAA instant - pomeranč. Tak bohužel - dal jsem dva sáčky na 400 ml vody a upíjel před, během a po tréninku a 1. Žádný rozdíl jsem necítil ani drobnej 2. bylo to moc kyselé.
To já chápu, jen mně přišlo, že to všichni přeceňovali v recenzích, jak jim to strašně moc pomohlo |
BCAA jsou pro regeneraci super,ale je to o gramech..ty jako závodník potřebuješ tak 50-80g denně
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Bara napsal: | | DiamonD123 napsal: | Compress BCAA instant - pomeranč. Tak bohužel - dal jsem dva sáčky na 400 ml vody a upíjel před, během a po tréninku a 1. Žádný rozdíl jsem necítil ani drobnej 2. bylo to moc kyselé.
To já chápu, jen mně přišlo, že to všichni přeceňovali v recenzích, jak jim to strašně moc pomohlo |
BCAA jsou pro regeneraci super,ale je to o gramech..ty jako závodník potřebuješ tak 50-80g denně |
Až tak jo? Já si dával ty ze 4fitness, který vyjdou nejlevnějc a dával sem jich 30g a to už něco málo znát bylo - není 50 - 80g nějak moc?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 9:34 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Bara napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Bara napsal: | | DiamonD123 napsal: | Compress BCAA instant - pomeranč. Tak bohužel - dal jsem dva sáčky na 400 ml vody a upíjel před, během a po tréninku a 1. Žádný rozdíl jsem necítil ani drobnej 2. bylo to moc kyselé.
BCAA jsou pro regeneraci super,ale je to o gramech..ty jako závodník potřebuješ tak 50-80g denně |
Až tak jo? Já si dával ty ze 4fitness, který vyjdou nejlevnějc a dával sem jich 30g a to už něco málo znát bylo - není 50 - 80g nějak moc? |
Při tvým treninku určitě není
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 9:37 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Bara napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Bara napsal: | | DiamonD123 napsal: | Compress BCAA instant - pomeranč. Tak bohužel - dal jsem dva sáčky na 400 ml vody a upíjel před, během a po tréninku a 1. Žádný rozdíl jsem necítil ani drobnej 2. bylo to moc kyselé.
Až tak jo? Já si dával ty ze 4fitness, který vyjdou nejlevnějc a dával sem jich 30g a to už něco málo znát bylo - není 50 - 80g nějak moc? |
Při tvým treninku určitě není |
Zajímala by me davka profi kultíka :-) :-) :-) :-) :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 9:39 pm Předmět: |
|
|
No právě - já nejsem ani obyč kultík, akorát se snažím trénovat cca. 12h týdně a občas dvoufázově, ale zase si nemyslím, že trénuju až tak šíleně moc  V plně rozjetý sezóně to je o něčem jiným - tam bych těch 50g BCAA možná i chápal
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | No právě - já nejsem ani obyč kultík, akorát se snažím trénovat cca. 12h týdně a občas dvoufázově, ale zase si nemyslím, že trénuju až tak šíleně moc V plně rozjetý sezóně to je o něčem jiným - tam bych těch 50g BCAA možná i chápal |
ja nevim, bud to bylo placebo nebo to slapalo, ale sem rad ze sem poznal tech 10g (6g bcaa) :D protoze kdybych to mel nekdy papat, tak utahnojt 50g denne,..... jaj ty kokso
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 9:45 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | DiamonD123 napsal: | No právě - já nejsem ani obyč kultík, akorát se snažím trénovat cca. 12h týdně a občas dvoufázově, ale zase si nemyslím, že trénuju až tak šíleně moc V plně rozjetý sezóně to je o něčem jiným - tam bych těch 50g BCAA možná i chápal |
ja nevim, bud to bylo placebo nebo to slapalo, ale sem rad ze sem poznal tech 10g (6g bcaa) :D protoze kdybych to mel nekdy papat, tak utahnojt 50g denne,..... jaj ty kokso |
No já si pamatuju časy, kdy jsme si kupoval ty kapslový BCAA a dávkoval jsem to 4 pilulky před a 4 po tréninku a myslel jsem si, jak strašně moc mi to pomůže, když v jedný bylo 0.5g BCAA :D :D :D ale někde jsem se dočetl, že doporučený dávkování je 0.4g na 1kg TH, takže mě dost překvapilo těch 50 - 80g. Když jsem v sezóně dávkoval těch 0.4g tak to znát i bylo. Svaly po těžké posilovně mě sice boleli uplně stejně jako bez nich, ale u vytrvalostních tréninků to bylo o něčem jiném než bez nich.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|