AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
micus6 napsal:
DiamonD123 napsal:
No právě - já nejsem ani obyč kultík, akorát se snažím trénovat cca. 12h týdně a občas dvoufázově, ale zase si nemyslím, že trénuju až tak šíleně moc V plně rozjetý sezóně to je o něčem jiným - tam bych těch 50g BCAA možná i chápal

ja nevim, bud to bylo placebo nebo to slapalo, ale sem rad ze sem poznal tech 10g (6g bcaa) :D protoze kdybych to mel nekdy papat, tak utahnojt 50g denne,..... jaj ty kokso

No já si pamatuju časy, kdy jsme si kupoval ty kapslový BCAA a dávkoval jsem to 4 pilulky před a 4 po tréninku a myslel jsem si, jak strašně moc mi to pomůže, když v jedný bylo 0.5g BCAA :D :D :D ale někde jsem se dočetl, že doporučený dávkování je 0.4g na 1kg TH, takže mě dost překvapilo těch 50 - 80g. Když jsem v sezóně dávkoval těch 0.4g tak to znát i bylo. Svaly po těžké posilovně mě sice boleli uplně stejně jako bez nich, ale u vytrvalostních tréninků to bylo o něčem jiném než bez nich.

U sportovců jako jsi ty je gram na kilo v pohodě.nejde tolik jíst,protože by ses pobll když denně trénuješ několik hodin.Tohle je alternativa.Samozřejmě běžné bílkoviny ubíráš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na blití mi je výjimečně a když už, tak to je v ranní fázi, když se nasnídám a pak mám hodinu a půl na to posilovat. Ale nikdy mi nebylo blbě z toho, že bych jedl hodně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
packa17

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 2:03 pm    Předmět: bcaa Odpovědět s citátem

Compress BCAA Instant Drink , přichuť pomeranč

Složení super,rozpustnost dobrá párkrát zamíchat ve flašce nebo shakeru a vše bylo rozpuštěno,chuť něco jako pomerančový džus ale lehce nahořklá ředila jsem to do cca 200-300ml vody, začla jsem popíjet BCAA na konci kardia po tréninku když už jsem na sobě začínala pociťovat hypoglykémii a nakopnutí super, pocit na omdlení atd. vymizel. Takže spokojenost objednala jsem si tedy velké balení příchuť ananas tak uvidíme pak napíšu recenzi.
člověk

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vím, že už se tu psalo o BCAA od MEX, ale chci se zeptat, jestli někdo neví něco o této značce ?
Našel jsem na jedné stránce ty jejich BCAA 20K za 400 kč a příjde mi to nějak podezdřele levné...
Jinak nepříjde vám ten poměr 6:1:1 přehnaný ?
Díky
Chadzi

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zítra mi přijdou amina od Infinite labs, tak jsem zvědav.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
Vím, že už se tu psalo o BCAA od MEX, ale chci se zeptat, jestli někdo neví něco o této značce ?
Našel jsem na jedné stránce ty jejich BCAA 20K za 400 kč a příjde mi to nějak podezdřele levné...
Díky

Ani ne, poslední dobou se ukazuje, ze nejanabolictejsi amk z rozvetvenych kyselin je prave leucin tzn. 5 g leucinu bude mít větší účinek nez 5 g bcaa.

Ja osobně ted davam v průběhu tréninku 10-15 g Bcaa + 5 g leucinu. To samé pred spaním - pul hodiny predtim nez dam tvaroh.

Btw o te značce jsem neslyšel.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
člověk napsal:
Díky

Ani ne, poslední dobou se ukazuje, ze nejanabolictejsi amk z rozvetvenych kyselin je prave leucin tzn. 5 g leucinu bude mít větší účinek nez 5 g bcaa.

Ja osobně ted davam v průběhu tréninku 10-15 g Bcaa + 5 g leucinu. To samé pred spaním - pul hodiny predtim nez dam tvaroh.

Btw o te značce jsem neslyšel.

No, poslední dobou ani tak ne, ono už je to známo docela dlouho.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz uz jsme u toho, jake mate zkusenosti s uzivanim samotneho leucinu (tzn. ne v ramci bcaa)? Zde na foru ani u toho clanku na mainwebu od ciza jsem tech zkusenosti moc nenasel (mozna jen blbe hledam )....
P4hill

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nová BCAA od Extrifitu jsou ok. A chuťově ideální. Mám višeň a spokojenost. Není to jako Amino1, které jsou fakt hrozně přeslazené (a to jsem na nich ujížděl) Ta chuť se dá malinko srovnat s Beta BCAA od Cellucoru, i když tam je to zase taková větší nakopávačka, než jen ochrana hmoty.
vejdy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl někdo Super Chain je to lepší jak klasické silnější BCAA
Spam

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 1:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uzpůsobujete/zmenšujete celkový přísun bílkovin během dne při konzumaci BCAA a Glutaminu? Myslím tím, jestli je normálně započítáváte do denního příjmu bílkovin. Bavíme se tu o množství 30-40g BCAA + 20-30g Glutaminu.
Můj názor je že určitě ano, ale jeden kámoš se do mě opřel že ne, že BCAA/Glutamin většina lidí konzumuje v období tréninku (Před, Během, Po) a ty aminokyseliny jsou hned spotřebovány a využity a kdoví co. Tohle tvrzení mě osobně teda nedává smysl... jestli ty aminokyseliny/bílkoviny využiju hned nebo až za hodinu co se stráví, to je jedno, prostě je přijmu ne? Tak mě zajímají názory ostatních.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Uzpůsobujete/zmenšujete celkový přísun bílkovin během dne při konzumaci BCAA a Glutaminu? Myslím tím, jestli je normálně započítáváte do denního příjmu bílkovin. Bavíme se tu o množství 30-40g BCAA + 20-30g Glutaminu.
Můj názor je že určitě ano, ale jeden kámoš se do mě opřel že ne, že BCAA/Glutamin většina lidí konzumuje v období tréninku (Před, Během, Po) a ty aminokyseliny jsou hned spotřebovány a využity a kdoví co. Tohle tvrzení mě osobně teda nedává smysl... jestli ty aminokyseliny/bílkoviny využiju hned nebo až za hodinu co se stráví, to je jedno, prostě je přijmu ne? Tak mě zajímají názory ostatních.

Jo jo zmenšuje se
Bara

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Bara napsal:
DiamonD123 napsal:
Bara napsal:
DiamonD123 napsal:
Bara napsal:
DiamonD123 napsal:
Compress BCAA instant - pomeranč. Tak bohužel - dal jsem dva sáčky na 400 ml vody a upíjel před, během a po tréninku a 1. Žádný rozdíl jsem necítil ani drobnej 2. bylo to moc kyselé.

Takže tyhle BCAA mě rozhodně neoslovily

1.co jsi čekal,že budeš cítit?to není koks woe
2.ta chu´t na konci mi taky moc nešmakuje.Lepší je dát dva sáčky do decáka a hrknout to tam,to je ještě sladký. Holt absence cukru tam je cítit

To já chápu, jen mně přišlo, že to všichni přeceňovali v recenzích, jak jim to strašně moc pomohlo

BCAA jsou pro regeneraci super,ale je to o gramech..ty jako závodník potřebuješ tak 50-80g denně

Až tak jo? Já si dával ty ze 4fitness, který vyjdou nejlevnějc a dával sem jich 30g a to už něco málo znát bylo - není 50 - 80g nějak moc?

Při tvým treninku určitě není

Zajímala by me davka profi kultíka :-) :-) :-) :-) :-)

Pamatuju si dávkování Matese daoc d závody a to bylo cca 150 i víc gramů BCAA denně a všichni asi pamatují tu horu ostatních doplňků.A matér.Bývalý špičkový desetibojař Tomáš Dvořák kdysi vyprávěl jak vypije tréninku lahev BCAA a ta měla 75g...prostě tohle je o něčem jiném a určitě pro regeneraci super.U profi BB bude těch 50g BCAA tak na trénink.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Bara napsal:
DiamonD123 napsal:
Bara napsal:
DiamonD123 napsal:
Bara napsal:
DiamonD123 napsal:
Compress BCAA instant - pomeranč. Tak bohužel - dal jsem dva sáčky na 400 ml vody a upíjel před, během a po tréninku a 1. Žádný rozdíl jsem necítil ani drobnej 2. bylo to moc kyselé.

2.ta chu´t na konci mi taky moc nešmakuje.Lepší je dát dva sáčky do decáka a hrknout to tam,to je ještě sladký. Holt absence cukru tam je cítit

To já chápu, jen mně přišlo, že to všichni přeceňovali v recenzích, jak jim to strašně moc pomohlo

BCAA jsou pro regeneraci super,ale je to o gramech..ty jako závodník potřebuješ tak 50-80g denně

Až tak jo? Já si dával ty ze 4fitness, který vyjdou nejlevnějc a dával sem jich 30g a to už něco málo znát bylo - není 50 - 80g nějak moc?

Pamatuju si dávkování Matese daoc d závody a to bylo cca 150 i víc gramů BCAA denně a všichni asi pamatují tu horu ostatních doplňků.A matér.Bývalý špičkový desetibojař Tomáš Dvořák kdysi vyprávěl jak vypije tréninku lahev BCAA a ta měla 75g...prostě tohle je o něčem jiném a určitě pro regeneraci super.U profi BB bude těch 50g BCAA tak na trénink.
Bara

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Bara napsal:
DiamonD123 napsal:
Bara napsal:
DiamonD123 napsal:
Bara napsal:
DiamonD123 napsal:

Pamatuju si dávkování Matese daoc d závody a to bylo cca 150 i víc gramů BCAA denně a všichni asi pamatují tu horu ostatních doplňků.A matér.Bývalý špičkový desetibojař Tomáš Dvořák kdysi vyprávěl jak vypije tréninku lahev BCAA a ta měla 75g...prostě tohle je o něčem jiném a určitě pro regeneraci super.
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: