|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 8:45 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Btw. já ve svých statistikách prodejnosti, co zmiňuji, povětšinou nemluvím jen o Ronnie.cz, ale o českém trhu obecně, kde je Whey Core na stejné pozici jako právě u nás. Zahraniční produkty (jak píšeš "zajímavé a kvalitní" - což mnohdy není ani pravda, ale budiž) u českých zákazníků velmi výrazně ztrácejí na oblibě a jejich prodeje jsou (a myslím, že nadále i budou) čím dál nižší. |
Jak rady prezentuješ, čeští výrobci udělali dobrý krok tím že zveřejňují to, co člověk kupuje- celý popis produktu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 9:29 am Předmět: |
|
|
No v tomhle ohledu jsme teď nově začali řešit i aminokyselinová spektra.
Ona to je sice dost nestálá a měnící se věc v závislosti na každé dodávce suroviny apod., ale nelíbí se mi, pokud výrobce má vícesložkový protein a na obal dá aminokyselinové spektrum třeba jen jedné složky (což je při běžném pohledu hodně (!) zavádějící), to už je lepší, když ho snad neuvádí vůbec. I když nazývá-li protein třeba hovězím, pak by tam to spektrum figurovat jednoznačně mělo, byť nazvané třeba jen jako "orientační" nebo "průměrné".
Tak tu máme nově dovezeny ze skladu úplně všechny proteiny a ladíme to v popisech na shopu tak, aby to bylo na první pohled všem jasné a zavádějící údaje (vypsané spektrum jen jedné složky, když je protein vícesložkový) uvádět ani nebudeme. Plus právě u výrobců, kterých se to týká a kteří jsou z ČR, se vynasnažíme, aby to srovnali a zprůhlednili i na etiketách.
V shopu pak uděláme i filtr, aby si zákazník mohl vyjet jen produkty, které jsou ve všech důležitých "zprůhledňovacích" ohledech v pořádku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 9:35 am Předmět: |
|
|
Whey core se dá sehnat za 899kč,ale vybírat protein jen kvůli cene?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 10:40 am Předmět: 2 Ronnie |
|
|
Ronnie,
může se zeptat, je nějaký větší rozdíl mezi Essential Pure 80 a Protein 80 od PROM-INU? Děkuji. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
Určitě ano a velký, Essential je výrazně lepší.
• Essential je jen ryzí WPC CFM (koncentrát mléčných syrovátkových bílkovin).
• Laktofit Protein 80 je směs WPC (mléčné syrovátkové bílkoviny), hydrolyzovaný kolagen, izolovaná sójová bílkovina a maltodextrin.
Tzn. první je výrazně lepší, byť ta surovina je stejně jiná, než se používá třeba ve WPC 80 Extrifitu nebo Ultra Speed Survivalu. Ale i tak Essential určitě velmi dobrý je (plus mi hodně chutná:).
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 2:07 pm Předmět: |
|
|
Daymoon: no jde o to jestli ma cenu brat v dnesni dobe jeste vubec WPC.. kdyby to stalo vyrazne min nez viceslozky, tak bych to taky asi kupoval..
Těch vícesložek za dobrý prachy je už dnes dost, Combat od MP, BigBlend od Betancourtu, klasika Matrix nebo Pharma Blend a přichází s tím čím dál více výrobců
Essential Pure 80 jsem měl vanilku na základě referencí tady v topicu.. chutove mi to teda moc nechutnalo, ale abych byl objektivní, není to podle mě špatná volba
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 2:09 pm Předmět: .... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 2:14 pm Předmět: |
|
|
Aha. No, já tohle nerad píšu, ale podívej na složení...
• mléčný bílkovinný koncentrát, mléčné syrovátkové bílkoviny, kaseinát sodný
...to je prostě protein, který má příjemnou cenu a může oslovit svojí skupinu zákazníků. Ale porovnání třeba s Essential Pure 80 je nemožné, ten je úplně někde jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 3:46 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | Daymoon až načneš biscuit, tak hoď report (klidně stačí osobně do PM), mám ho taky a ještě čokoládu, ale asi začnu čokoládou, tak abych věděl, na co se můžu tešit | Dobrej je. Připomíná mi nějaké české sušenky, ale protože už jsem je dlouho neměl, nevím, jak se jmenují. Je hodně pitelnej, řekl bych, že se rychle nepřepije. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | balbi napsal: | Daymoon až načneš biscuit, tak hoď report (klidně stačí osobně do PM), mám ho taky a ještě čokoládu, ale asi začnu čokoládou, tak abych věděl, na co se můžu tešit | Dobrej je. Připomíná mi nějaké české sušenky, ale protože už jsem je dlouho neměl, nevím, jak se jmenují. Je hodně pitelnej, řekl bych, že se rychle nepřepije. |
Hele me přišly jako Disko teda pamatuju si jako malej jsem ujížděl s kámošema vzdyccky po fotbale
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 6:08 pm Předmět: |
|
|
PHP Pro T Fusion® 2270g
kvalitnítnější složení,rozpustnost,chuť,cena ...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 6:55 pm Předmět: |
|
|
Jo, Disco to asi budou :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 11:14 pm Předmět: |
|
|
Takže zkouška pár proteinů:
Phase8 - MuscleTech
Příchuť mléčná čokoláda
namíchal mi ho kámoš, výborná příchuť sladká, hustá konzistence skoro jako pudink, odměrka+0,3l vody, rozpustnost dobrá. Sice je to pomalý protein, u mě zabodoval. Takže až rozjedu objem tak si ho koupím.
Celkový hodnocení 9/10
Complete protein - OptimimNutrition
Příchuť vanilka
Tahle příchuť mě skoro neoslovila, vůbec ji v tom necítím. Prašnost skoro žádná, rozpustnost výborná, hustá konzistence.
Celkový hodnocení 6/10
|
|
| nahoru |
|
 |
QuickShare
|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 7:51 pm Předmět: |
|
|
viete mi niekto povedať prečo po vypití proteínu od Biotech USA človeka zastihne neprekonateľná potreba močiť ?:D nie od všetkých hlavne od tých lacnejších
btw: nie len moja skúsenosť.. ak si napr po tréningu dáme 3ja proteín od Biotechu tak v autobuse ani jeden nemôže vydržať :D
z iným proteínom nič len biotech a vravelo mi to viac ľudí že tiež sa potom idu pošťať :D
ako mne to az tak nevadi len ci nie je nieco nezdrave v tych protakoch... lebo mam zaujem si kupit vacsie balenie :) vypit sa to da len si potom nesadat do autobusu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|