|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slamak
|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 10:12 pm Předmět: Endomorf diéta |
|
|
Ahojte.
Chcel by som sa vás spýtať či je podľa vás pre endomorfa vhodnejšia nízkosacharidová diéta alebo skôr sacharidové vlny?
Poprípade nejaké tipy na jedálničky by ste nemali?
-Mám 170 cm a 73kg, 20 rokov
Ďakujem pekne vopred. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 10:26 pm Předmět: |
|
|
Pro endomorfa je vhodný hlavně pořádně zvýšit výdej než snižovat příjem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 11:31 pm Předmět: Re: Endomorf diéta |
|
|
| Slamak napsal: | Ahojte.
Chcel by som sa vás spýtať či je podľa vás pre endomorfa vhodnejšia nízkosacharidová diéta alebo skôr sacharidové vlny?
Poprípade nejaké tipy na jedálničky by ste nemali?
-Mám 170 cm a 73kg, 20 rokov
Ďakujem pekne vopred. :) |
Endomorf. 170 cm, 73 kg.
Bez dalšího vysvětlení nehodlám věřit prvnímu slovu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 9:34 am Předmět: |
|
|
Tak-endomorf asi úplně nebudeš. Mě se nejvíce osvědčila kombinace bílkovina-tuky s omezením sacharidů ( prakticky jen snídaně a po tréninku).
Kdybys napsal o 20 kg víc a že to máš bez cvičení (tedy v loji), tak by se tvrzení, že jsi endomorf dalo věřit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 1:35 pm Předmět: |
|
|
Tak mal sem o hodne viac. No podarilo sa mi pred časom dosť zhodiť, teraz trochu naberám a po novom roku se chystám udelat konecne poriadnu formu :)) No svalov tam moc neni, proto sa vam moze zdat ze 73kg neni moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 2:12 pm Předmět: |
|
|
| Slamak napsal: | | Tak mal sem o hodne viac. No podarilo sa mi pred časom dosť zhodiť, teraz trochu naberám a po novom roku se chystám udelat konecne poriadnu formu :)) No svalov tam moc neni, proto sa vam moze zdat ze 73kg neni moc. |
Neber si to moc osobně, ale tady na foru všichni tlouštíci píší o tom že jsou endomorfové. Svádí to na genetiku, místo aby se podívali na tu hromadu čokolád se týdně sežerou, zametli drobky ze sladkého pečiva a alespoň jednou doběhli na autobus, což je více pohybu než udělali za předchozí rok.
Sacharidové vlny jsou pro tebe na hovno. Sacharidové vlny jsou krátkodobá dieta, po které to přibereš to zpátky. Pokud chceš zhubnout, musíš změnit životní styl, neboť platí, že tvoje postava odráží tvůj životní styl a predispozice. S predispozicemi toho moc neuděláš, ale se svým životním stylem toho můžeš hodně.
Je potřeba začít cvičit (nejlépe jak posilování, tak i klasický pohyb/sport), začít se správně stravovat. Začít prostě žít takový život, který vydržíš několik let či celý život.
Píšu obecně, neboť dokud nenapíšeš svůj typický jídelníček a pohyb, vím o tobě prd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Slamak napsal: | | Tak mal sem o hodne viac. No podarilo sa mi pred časom dosť zhodiť, teraz trochu naberám a po novom roku se chystám udelat konecne poriadnu formu :)) No svalov tam moc neni, proto sa vam moze zdat ze 73kg neni moc. |
Neber si to moc osobně, ale tady na foru všichni tlouštíci píší o tom že jsou endomorfové. Svádí to na genetiku, místo aby se podívali na tu hromadu čokolád se týdně sežerou, zametli drobky ze sladkého pečiva a alespoň jednou doběhli na autobus, což je více pohybu než udělali za předchozí rok.
Sacharidové vlny jsou pro tebe na hovno. Sacharidové vlny jsou krátkodobá dieta, po které to přibereš to zpátky. Pokud chceš zhubnout, musíš změnit životní styl, neboť platí, že tvoje postava odráží tvůj životní styl a predispozice. S predispozicemi toho moc neuděláš, ale se svým životním stylem toho můžeš hodně.
Je potřeba začít cvičit (nejlépe jak posilování, tak i klasický pohyb/sport), začít se správně stravovat. Začít prostě žít takový život, který vydržíš několik let či celý život.
Píšu obecně, neboť dokud nenapíšeš svůj typický jídelníček a pohyb, vím o tobě prd. |
K tomu možem povedať len toľko: pečivo nejedávam, sladkosti tieš nie a pohybu mam tieš dosť....
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 3:10 pm Předmět: |
|
|
Nič v zlom ale .... Neviem či to je taký problém napísať jednu-dve vety k téme a odpovedať nato načo sa pýtam alebo nechápem.
Račej napíšete niečo čo vám zaberie rovnako dlhý čas a vôbec mi stým nepomôžete...
Fakt dik.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 6:08 pm Předmět: |
|
|
| Slamak napsal: | | Tak mal sem o hodne viac. No podarilo sa mi pred časom dosť zhodiť, teraz trochu naberám a po novom roku se chystám udelat konecne poriadnu formu :)) No svalov tam moc neni, proto sa vam moze zdat ze 73kg neni moc. | Za mě-omez sacharidy, přidej energetický výdej. Nesnižuj kalorie moc, raději přidej ten výdej. Změň poměr B/S/T více ve prosběch B a T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 6:48 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Slamak napsal: | | Tak mal sem o hodne viac. No podarilo sa mi pred časom dosť zhodiť, teraz trochu naberám a po novom roku se chystám udelat konecne poriadnu formu :)) No svalov tam moc neni, proto sa vam moze zdat ze 73kg neni moc. | Za mě-omez sacharidy, přidej energetický výdej. Nesnižuj kalorie moc, raději přidej ten výdej. Změň poměr B/S/T více ve prosběch B a T. |
Koľko by si odporúčal sacharidov denne?
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 7:25 pm Předmět: |
|
|
Zkoušej a uvidíš. Stridej kardia, dlouha vs kratka intenzivni a i druhy toho kardia. Jednou drz tepovku v norme jindy zkus pretizit. Telo bude reagovat na zmeny. Proste pozoruj a bádej
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|