|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
Sekne vám to obom. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 8:18 pm Předmět: |
|
|
Tak paní máš teda naprosto luxusní. Jde vidět, že na sobě dost maká.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 10:05 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Tak paní máš teda naprosto luxusní. Jde vidět, že na sobě dost maká. |
Diky, tohle je 10 mesicu po porodu nasi dcerky. Je to tvrdacka, mimo trenovani lidi taky uci spinning a ten cvicila cele tehotenstvi az do dne, kdy ji praskla voda, vzdycky me moc motivuje :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 5:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 5:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: st prosinec 18, 2013 4:26 pm Předmět: |
|
|
12/17/13
trenink
mrtvy tah
10x405lbs - zadne zlepseni
kliky na bradlech s 90lbs na pasu
12x310lbs - zlepseni 4 opacek.
Uz zacinam jist trosku s kontrolou, takze zadna pizza a zmrzka v pulnocni svacicne atd :D Pokud se to trosku stahnout. Jak VAM dupou kralici? :D
PS: Ronnie, pokazde kdyz si otevru forum ronnie na Iphonu a chci poslat prispevek, vzdy to spadne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 2:14 am Předmět: |
|
|
12/23/13
mrtvoly 9x405
kliky na bradlech 8x335lbs
12/27/13
mrtvoly 9x405
krceni ramen 7x585
kliky na bradlech 10x335
BW je kolem 225lbs, tak nejak samovolne, porad nevim, zda nahodim zas dietku nebo pojedu muj oblibeny objem. Ted v tydnu jsme byli ve Washingtonu na nasvteve u rodiny. Dobry svatky, dobre jidlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: st leden 01, 2014 3:10 am Předmět: |
|
|
12/30/13
mel jsem chut na vic cviku
drep
20x225lbs
mrtvola
8x405lbs
krceni ramen
8x600lbs
kliky na bradlech
9x340lbs
bicepsove zdvihy ve stoji
20x80lbs
Preju vam vsem uspesny rok 2014.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st leden 01, 2014 9:52 am Předmět: |
|
|
Aj my tebe Pakosta, dovolim si vsak maly postreh z Tvojich poslednych zapisov:
mrtvola
10x405lbs
9x405lbs
8x405lbs
.
.
.
Nemalo by to ist opacnym smerom? Zeby mal ten Cizo pravdu? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st leden 01, 2014 1:18 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Aj my tebe Pakosta, dovolim si vsak maly postreh z Tvojich poslednych zapisov:
mrtvola
10x405lbs
9x405lbs
8x405lbs
.
.
.
Nemalo by to ist opacnym smerom? Zeby mal ten Cizo pravdu? |
Já vidím problém jinde,Petr cvičí mrtvolu moc často ,podle jeho posledních dvou zápisů jel mrtvolu jak 17. tak i 23.12.-prostě jednoduše nedostatečná reg..
Petře zkus dávat mrtvolu 1x/7-10 dní nebo i více a uvidíš jestli to bude lepší nebo ne.Prostě si myslím,že je v tom nedostatečná regenerace.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: st leden 01, 2014 1:31 pm Předmět: |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | 12/30/13
|
...a proč jsi nejel víc cviků, když byla chuť ? trochu nechápu tyhle striktnosti - to je tak pro úplný začátečníky a ne pro dle tvého vzhledu protřelého pardála
(můj názor) _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 5:35 am Předmět: |
|
|
| MilanaliM napsal: | | Petr Prielozny napsal: | 12/30/13
|
...a proč jsi nejel víc cviků, když byla chuť ? trochu nechápu tyhle striktnosti - to je tak pro úplný začátečníky a ne pro dle tvého vzhledu protřelého pardála
(můj názor) |
tohle bylo vice cviku, jinak ted jezdim jen mrtvy tah a kliky na bradlech.
Ohledne te vykonosti, ma to docela jednoduchou odpoved. V soutezni priprave jsem pouzival hormonalni doplnky a ma vlastni tvorba se pomalu zase rozjizdi, takze zadne pokroky ten na par mesicu necekam. Strucne a uprimne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 8:08 am Předmět: Vykonost |
|
|
Upřímě si nemyslím, že na takové úrovni výkonů jsou potřeba ke zlepšení lentilky, ale hlavní vliv má především styl tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|