Reem by sa bol valal po ringu 10x za zapas.. minimalne. Neskutocny fight, ked na konci zbierali energiu na jeden poriadny uder 2-3 ci 4 sekundy. Hunt je coraz lepsi a coraz viac sa mi paci. Nezastavitelna gula. Silva ked rozbehol tie svoje "gorila udery" tak som uz dostaval za Hunta aj ja ako som ho chcel vidiet z tade prec. Taktiez mi tento vysledok najviac pasuje. Ani jedneho nezvyhodni ani nezhodi pred dalsimi zapasmi.
K nadpisu nemá smysl se vyjadřovat, ale pod článkem je celkem pěkný sestřih z akce. Doufám, že brzy bude ke shlédnutí celý zápas Procházka vs Šolc ve slušné kvalitě, páč to asi stálo za to :)
_________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
Twe tie vyjadrenia ze mam ciste (- aj ked som si nechal umelo zvysovat T) svedomie, alebo vyhovaracky atd atd. Ze prirodne nizky testosteron pri takych obludach? U Silvu som to az tak necakal. Nakoniec jedini co to nebrali budu Nelson, Hunt, Fedor nie?
Twe tie vyjadrenia ze mam ciste (- aj ked som si nechal umelo zvysovat T) svedomie, alebo vyhovaracky atd atd. Ze prirodne nizky testosteron pri takych obludach? U Silvu som to az tak necakal. Nakoniec jedini co to nebrali budu Nelson, Hunt, Fedor nie?
Tak právě u BigFoota se s jeho postižením akromegálií dá předpokládat, že těch hormonů asi nemá normální hladiny. Každopádně to musí naštvat, vracet bonus za FOTN + asi ještě nějaký locker room bonus. Je mi ho líto, podobně jako mi bylo Pata Healyho.
A snad si nemyslíš, že když má někdo pupek a žádné svaly tak je to důkaz že nebere
Nie, to nemam. Ale vacsina co bola prichytenych tak boli obludy s napumpovanymi svalmi a minimum tuku. Taky Belfort snad v zivote co sa pohybuje v mma cisty nebol.
Sak ked taky Beck bral clenbuterol, aj ked sa da chapat ze mozno aby lepsie behal za loptickami...
Tak praveze sa da predpokladat ze "mega muzne" rysy Silva nema z nizkeho testosteronu. U normalnej populacii najdes kolko? 1 z 1 000 ci 10 000, co ma nizky testosteron a tam to bude zachvilu 1/3 ni? Takze je blbost aby ho mal prirodzene nizky.
Edit: Skvele zapasy na Glory 13 v Tokyu! Pozrite si.
K-1 sa pomaly vytraca nedari sa ju ozivit, kazdy chce len zarabat sebe peniaze. Keby sa tak chceli spojit a vytvorit poriadne majstrovstva a nie tak ze mame x majstrov sveta v rovnakej kategorii ale v inych organizaciach. Chybaju mi casy ked sa clovek doslova tesil na K-1 final elimination a predvianocnu GP a potom na K-1 Dynamite!
!SPOIL!
Holzken to riadne prefrcal. Kyshenko je teraz v -71 kg? ze nebol v pyramide. Taktiez tam chybaju tie klasicke formaty.. Ale ako pozeram Buakaw pojde K-1 World Max 28.12. Takze ppc.
Ghita zmasakroval Zimmermana, skoro ho posadil hned na zaciatku Tak isto Aerts Verhoovena. Ricko vyhral ale len LTT. Aerts neskutocny vykon, aj ked vidno ze uz to neni co byvavalo. Keby bolo Verhooven pojde do kacicky po high kicku. Kustik tam chybala aspon nejaka technika.. furt len to iste donho siel kym si nezvykol a Aerts nevystavil. Vela nechybalo a bol by vyhral Aerts. To by bol retirement jak svina. Aerts bol moj oblubenec, a snad kazdy by ho nasil na pleciach po tom ako dokazal Schilta stopnut na K-1 GP co nikto iny nedokazal. Strasne noziska ma ten Ricko. Aj tak keby siel znova proti Schiltovi tak prehra.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru