|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
peix
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 8:58 pm Předmět: sacharidy během dne |
|
|
Poraďte mi někdo dobré sacharidy během dne. Pečiva jsem už přežraný. Nemám namysli rýži, brambory atd, chci jednoduchou přípravu, jako když jím bílkoviny = tvaroh, cottage. Prostě ať šáhnu do lednice, poličky a můžu konzumovat...něco na způsob piškotů, ale zase ne cornflakesy nebo vločky, to taky nejde jíst samotné hned z fleku..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 8:59 pm Předmět: Re: sacharidy během dne |
|
|
| peix napsal: | | Poraďte mi někdo dobré sacharidy během dne. Pečiva jsem už přežraný. Nemám namysli rýži, brambory atd, chci jednoduchou přípravu, jako když jím bílkoviny = tvaroh, cottage. Prostě ať šáhnu do lednice, poličky a můžu konzumovat...něco na způsob piškotů, ale zase ne cornflakesy nebo vločky, to taky nejde jíst samotné hned z fleku.. |
racio chleby
Btw: naucil sem se varit treba 500g ryze a kdyz mam hlad tak jen dojdu do lednice, vemu z krabicky, zbytek schovam a je... to same de s testovinama. Jen se musi chtit :P
Naposledy upravil micus6 dne ne prosinec 15, 2013 9:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 9:20 pm Předmět: Re: sacharidy během dne |
|
|
| peix napsal: | | Poraďte mi někdo dobré sacharidy během dne. Pečiva jsem už přežraný. Nemám namysli rýži, brambory atd, chci jednoduchou přípravu, jako když jím bílkoviny = tvaroh, cottage. Prostě ať šáhnu do lednice, poličky a můžu konzumovat...něco na způsob piškotů, ale zase ne cornflakesy nebo vločky, to taky nejde jíst samotné hned z fleku.. |
Pokud nabíráš, nebo si zrovna nehlídáš cukry, tak doporučuju nějakou slušnou müsli směs. Paradoxně Tesco dělá docela ucházející směs (má v sobě i lyofilizované ovoce, což je na Tesco značku nevídané). _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 12:55 am Předmět: |
|
|
Knackebroty (žitné) _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|