|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Irminsul
|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 4:26 pm Předmět: |
|
|
| honzik833 napsal: | | Irminsul napsal: | Tak další přírůstek 4x20 kg korouče a 2x5 kg kotouče |
Pekna domaci posilovna :-) vyda prostorove vetsi nezli ta moje :-) kazdopadne, odkud bere kouce, jelikoz ceny cos psal o neco vyse jsou opravdu slusne :-))) kdyz tak muzes tu nebo do PM jestli to neni tajne :-)
Vetsi prostor bych take uvitel, ale neni kde :-D takze ja mam cca 4x6 m prostoru :-D |
Zdravím,nic není tajné koutouče kupuji od kamaráda co zrušil posilovnu.Jistě nejsou to kotouče IVANKO ale starší,trošku oprýskané,takže je vyladím drátěným kartáčem a natřu barvou ,pro domácí posilovnu bohatě postačí.Zatím mám 12x20kg,10x10kg,12x5kg. (jediná věc co jsem musel udělat že mají průměr na olympijsou osu,takže v práci vytočit redukce a nalisovat je tam)Ještě mám vypalované kotouče 16x1kg,16x2kg,6x4kg a 4x6kg.
Tu klec máš parádní,nemáš k ní plánek s rozměry?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
honzik833

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 10:19 pm Předmět: |
|
|
no planek klece nema, ale kdyz si vzpomenu a pujdu priste cvicit tak ti muzu pomerit celou jak ji mam sestavenou :-) ale v porovnani s ostatnima je trosku nizsi. mel jsem obavy kvuli stropu v posilovne aby to tam cele vlezlo je to docela nizkej strop u nas.
Kazdopadne jackle na konstrukci mam 60x60x4 mm, chtel jsem puvodne 5mm tloustku materialu, ale tenkrat nemeli tak jsem bral aspon tak. Vrtani mam co 10cm stredovou diru, velikost otvoru je 11mm. delal jsem to doma. nechat si to nekde vrtat udelal bych to aspon 22mm a pouzival kulatinu 20mm. Jen pro jistotu, rad veci nadimenzuji poradne :-)
kladky co tam mam jsem pouzil pro nejake posuvne brany kazda s nosnosti tusim 400kg, takze pohoda. Ocelove lanko na kladkostroj je tez bohate dimenzovane na pretrhnuti tusim okolo 1100 kg v tahu.
Sirka klece je cca 112 cm, vem si klasickou oly osu, zmer si prumer te uchopove casti, o neco tuto vzdalenost zmensi a mas max. vnejsi sirku klece. Od toho se odecta sila konstrukce a mas vnitrni prostor.Co se delky tyce tak mezi prednim a zadnim jacklem je tusim 130 cm.
Klec ma na pevno svarene bocni steny, takze se sroubovalo pouze na 3 mistech. Vepredu nahore hrazda ( ve tvaru zebriku ) na zadni strane dole a nahore pricny jackel.
Bohuzel klec neni dodelana komplet jelikoz nemam jeste par vychytavek, ale mel jsem ted jine starosti nez cviceni a dodelavani klece, takze se na to budu muset zase vrhnout at ji mam co nejdrive kompletni a hotovou :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 8:03 am Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | (jediná věc co jsem musel udělat že mají průměr na olympijsou osu,takže v práci vytočit redukce a nalisovat je tam |
A nebylo by jednodušší a lepší pořídit si k tomu tu olympijskou osu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 4:36 pm Předmět: |
|
|
| honzik833 napsal: | no planek klece nema, ale kdyz si vzpomenu a pujdu priste cvicit tak ti muzu pomerit celou jak ji mam sestavenou :-) ale v porovnani s ostatnima je trosku nizsi. mel jsem obavy kvuli stropu v posilovne aby to tam cele vlezlo je to docela nizkej strop u nas.
Kazdopadne jackle na konstrukci mam 60x60x4 mm, chtel jsem puvodne 5mm tloustku materialu, ale tenkrat nemeli tak jsem bral aspon tak. Vrtani mam co 10cm stredovou diru, velikost otvoru je 11mm. delal jsem to doma. nechat si to nekde vrtat udelal bych to aspon 22mm a pouzival kulatinu 20mm. Jen pro jistotu, rad veci nadimenzuji poradne :-)
kladky co tam mam jsem pouzil pro nejake posuvne brany kazda s nosnosti tusim 400kg, takze pohoda. Ocelove lanko na kladkostroj je tez bohate dimenzovane na pretrhnuti tusim okolo 1100 kg v tahu.
Sirka klece je cca 112 cm, vem si klasickou oly osu, zmer si prumer te uchopove casti, o neco tuto vzdalenost zmensi a mas max. vnejsi sirku klece. Od toho se odecta sila konstrukce a mas vnitrni prostor.Co se delky tyce tak mezi prednim a zadnim jacklem je tusim 130 cm.
Klec ma na pevno svarene bocni steny, takze se sroubovalo pouze na 3 mistech. Vepredu nahore hrazda ( ve tvaru zebriku ) na zadni strane dole a nahore pricny jackel.
Bohuzel klec neni dodelana komplet jelikoz nemam jeste par vychytavek, ale mel jsem ted jine starosti nez cviceni a dodelavani klece, takze se na to budu muset zase vrhnout at ji mam co nejdrive kompletni a hotovou :-) |
Díky nějak to časem zkompletuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 4:37 pm Předmět: |
|
|
| lipak napsal: | | Irminsul napsal: | | (jediná věc co jsem musel udělat že mají průměr na olympijsou osu,takže v práci vytočit redukce a nalisovat je tam |
A nebylo by jednodušší a lepší pořídit si k tomu tu olympijskou osu? |
No když já nemám všechny kotouče na olympijskou,pouze ty 20 kg
A ještě jsem četl že z užší osou jsou lepší výsledky na bench
|
|
| nahoru |
|
 |
Sajmon8
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 4:54 pm Předmět: |
|
|
| Sajmon8 napsal: |
Naše malá sklepní posilovna :) |
pekne, ale mam takovej dotaz. U tehle fotky nevadi dole u toho stojanu ten jackel pri odkladani cinky zpet do stojanu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 5:35 pm Předmět: |
|
|
| Sajmon8 napsal: |
Naše malá sklepní posilovna :) |
Pěkné,náspis na zdi vlastní výroba? :-) Jinak bejkárna jako mám já..
|
|
| nahoru |
|
 |
Sajmon8
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
|
| nahoru |
|
 |
poznamenan
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 8:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 2:47 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,tak mám nějaký ten přírůstek do posilovny..
Zde je PRO TRX KIT
a zde je něco na jarní přípravdu na sparťan race,7kg palice a úchyty na kládu,vše vyrobeno dnes...
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 8:15 am Předmět: |
|
|
uchyty na kladu? k cemu to nebo jak to ma pak vypadat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 3:48 pm Předmět: |
|
|
| honzik833 napsal: | | uchyty na kladu? k cemu to nebo jak to ma pak vypadat? |
Ahoj,něco jako je tohle,akorát v jednodušším provedení,jen vyříznu otvory motorovkou na ty úchyty (madla) a našroubuju je tam.Chcem tu kládu nechávat v lese na tréninky,uděláme takovou trasu kde budou překážky atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: st prosinec 18, 2013 1:02 pm Předmět: |
|
|
tak uz je mi to jasne :-) ja se redeji ujistoval, ze to bude tak nejak, bo uz jsem videl i klady kdy ty drzaky byli na vnejsim povrchu a nebylo to uplne ono:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|