Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87 napsal:
Toho by som veru nechcel doma chovat. Forma ze stretnut tak stiahnem usi a pozeram do zeme

ještě lepší je zakousnout se do stromu a dělat větev!

Věř, že na živo to vypadá ještě monstróznejc!
Turakam

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejbrutálnejší chlapík, čo tu kedy na fóte bol, jeho log som žral, tie benče, tie kliky na bradlách, tie tlaky na ramená, ten mrťák bez tréningu, hehe, freak show!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím. Habi byl úkaz. Tvrdil, že je čistý...no tak potom je to největší naturální hovado, co jsem viděl. Klobouk.
Bara

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
BerserK87 napsal:
Toho by som veru nechcel doma chovat. Forma ze stretnut tak stiahnem usi a pozeram do zeme

ještě lepší je zakousnout se do stromu a dělat větev!

Věř, že na živo to vypadá ještě monstróznejc!

kdo viděl Pavla Butora,tak už ho to nezaskočí Ale bejk to je děsnej taky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 11:08 pm    Předmět: "- Odpovědět s citátem

Videl som habiho techniku, videl som butorovu, nemam tomu čo dodať, plus habi bol/ je čistý, enaugh said
Bara

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 11:19 pm    Předmět: Re: "- Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Videl som habiho techniku, videl som butorovu, nemam tomu čo dodať, plus habi bol/ je čistý, enaugh said

Habi čistý a ty pak naivní,ale fest.Tuhle pohádku jsem slyšel už od tolika lidí,že to už ani nevnímám.Navíc tomu nepřikládám význam a je mi to naprosto fuk.Habi je bejček,Butor je bejk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No mě se tomu u Habiho nechtělo moc věřit, ale doprdele, když někdo nesoutěží, tak naprosto nechápu, proč by nepřiznal barvu. To by bylo fakt ubohé. Jinak ale jak vidíš, jsou lidé, kteří tomu význam přikládají. Ne každý chce srovnávat jablka a hrušky.
Turakam

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak, pre mňa to význam teda má a podstatný, myslím že to potom je absolútne mimo vôbec porovnávať, a kto úprimne v tomto nevie byť otvorený, tak je blb a pokrytec, podstatný význam má pre mňa aj technika, ktorá bola u bútora napriek ukrutnej sile pomerne svojská a uspôsobená jeho potrebám
cipinek

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 1:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já už jsem se vyléčil, takže věřím, že nikdo čistý už být nemůže, takže mi je jedno jestli někdo sype nebo nesype a říká něco jiného, mě už to nezajímá, bohužel tím hážu všechny do jednoho pytle, ale jak se říká, budeš přebírat shnilý pytel jablek, když je tam 5-6 neshnilých?
MilanaliM

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 2:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
...takže mi je jedno jestli někdo sype nebo nesype a říká něco jiného, mě už to nezajímá, bohužel tím hážu všechny do jednoho pytle, ale jak se říká, budeš přebírat shnilý pytel jablek, když je tam 5-6 neshnilých?

...tuhle se mě na šatně jeden kluk (nabral jsem během roku přes 10kg a on nic) zeptal jestli sypu a já odpověděl: no beru, ty ne ?

i když mu řeknu, že neberu, tak mi stejně nebude věřit, tak si z nich aspoň dělám srandu
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 4:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jak to je nebo neni vi jen Haby sam, ale verim tomu, ze tohle je drug free. Nejsem naivni,ale vim z jake pochazi rodiny a ta genetika tam proste je. Vsichni, tata, ded, jsou (byli) obrovsti chlapy co v zivote nesahli na cinku a my, normalni smrtelnici se jim ani se zobem nemame sanci vyrovnat.
Gohan

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co si pamatuju tak někdo ho už ze sypání osočoval, tak teda haby řekl ať zaplatí testy a v případě že by byl pozitivní, tak je zacvakne zpětně a hodí něco navrch.
Já nemám důvod nevěřit.
Bara

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady nejde o to jakej je táta a spol..,ale o to,jaká je hranice člověka než se ničí tělo.Butorovci jsou taky chlapi jako bejci,pořezové i bez cvičení atd,ale někde genetika končí.Toliko k tomu,protože víc je mi to jedno.Já už dávno vím,že porovnávat výkony má smysl ve sportu na soutěži,ale jinak je to infantilní pošetilost a většinou mindrák pramenící z nedoceněnosti.Všichni jsme to prošli a já tohle praštěné období mám dávno za sebou.Cvičení je pro mě už jen koníčkem a způsobem jak ve svém věku vypadat k světu a držet figuru a pohyblivost.Vypadat jako dva zmiňovaní borci bych upřímně řečeno nechtěl ani za nic.
seeya

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne k sypaniu nehra ta vaha 105-115 co sa mi zda na chlapa jeho rozmerov pomerne malo. Aky je vlastne haby vysoky? Kazdopadne jednemu sa chce tazko uverit ze takto moze vyzerat natural, vylucit sa to ale neda. Kadejaky zver pobehuje po tejto zemi.
CIZO

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
...vylucit sa to ale neda. Kadejaky zver pobehuje po tejto zemi.

Tak nějak bych to shrnul. Viděl jsem na vlastní oči některý z největších a nejsilnějších lidí na planetě (Savickas, Lalas, Radzikowski, Hollands...), s některýma z nich jsem měl možnost se bavit o různých věcech a dobře se znám s těma nejsilnějšíma v ČR (Honza Šalata, Čestmír Šíma, Lukáš Svoboda...) a když to člověk vidí čeho jsou schopní, dojde mu, že tam kde genetika nadělila, dějou se strašlivý věci bez ohledu na to, jaká je, nebo není ve hře suplementace.

Derek Poundstone

Naposledy upravil CIZO dne st prosinec 18, 2013 8:42 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: