Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
smik

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Rostislaw:
Dvakrát klobouk dolu.
1. za suprovou formu
2. za to že otevřeně řekneš žes zkusil brát.

Každej ať dělá co umí a jestli někdo sype je to jeho věc.
Co mi trošku vadí je třeba Pakostův přístup kdy se jako osobní trenér prezentuje stylem.
"Hele co jako trenér dokážu udělat se svým tělem" a ono to je trošku jinak.
Mám radši férovou hru, prezentace na normál klientech.
Nicméně věšet se kvůli tomu nebude.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně o tomhle mluvím .... pakostu obdivuju za to, že si dokázal zařídit život jakej chtěl :) ... leckdo by mu záviděl :)

Ale co mě dokáže nasrat je, když tyhle lidi dělaj z ostatních idioty stylem "Začni cvičit jako já a budeš vypadat jako já" ... přitom je to bulshit, protože toho nikdy nedosáhnou :)

A ano, sere mě to, že už cvičím drahně let, řekl bych, že to neflákám a umím i kvalitně jíst a pořád to není ono ... (pak příjde týpek, cvičí dva roky a je nařachlej jak kdyby cvičil od plínek a jeho rodiče byli arnold, cutler a ronnie) ....

BARBAR

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
BARBAR napsal:
Turakam napsal:
Nejbrutálnejší chlapík, čo tu kedy na fóte bol, jeho log som žral, tie benče, tie kliky na bradlách, tie tlaky na ramená, ten mrťák bez tréningu, hehe, freak show!

Turakam dá sa jeho log niekde nájsť? Veľmi rád by som si to pozrel.

http://www.youtube.com/user/haby2301/videos

Ďakujem pekne
Grimley

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://kulturistika.ronnie.cz/c-17160-vas-pribeh-sport-je-moje-droga.html

třeba tenhle borec... se vší úctou k němu, se vší úctou k odvedený práci... se vší úctou, že je motivací pro hodně mladejch kluků.... hodně mladejch kluků díky němu taky zkusí nějaký AS :) .... pak se lidi divěj, že maj mononukleozu a rozhozený jaterky....

PS.: jestli takovouhle formu udělal s mononukleozou a špatným jídelníčkem za tři roky čistě, tak už se půjdu vážně asi dát na profesionální petanque :)
Č174

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 8:34 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Koukam na toho Habarta na youtube.. Síla parádní.. Technika většinou taky, až na tento pokus o přítahy. To nevím k čemu jsou takové hokusy pokusy dobré

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Riku

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem jedinej kdo vidí buřta co má hodně síly? Každej má jiný priority, ale takhle bych fakt vypadat nechtěl jako jo, chlap jak hora to se musí uznat.. ale jinak je to úplně k hovnu bejt taková hrouda.. nic proti, jen nechápu proč jste z něj všichni tak vlhký.
Sabonis

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

třeba tenhle borec... se vší úctou k němu, se vší úctou k odvedený práci... se vší úctou, že je motivací pro hodně mladejch kluků.... hodně mladejch kluků díky němu taky zkusí nějaký AS :) .... pak se lidi divěj, že maj mononukleozu a rozhozený jaterky....

PS.: jestli takovouhle formu udělal s mononukleozou a špatným jídelníčkem za tři roky čistě, tak už se půjdu vážně asi dát na profesionální petanque :)

Proc by to neslo udelat ciste za tri roky ? Vetsina lidi toho nedosahne , ale tri roky cviceni ve mladem veku je hodne dlouha doba.
Moocha

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sabonis napsal:
Grimley napsal:

Proc by to neslo udelat ciste za tri roky ? Vetsina lidi toho nedosahne , ale tri roky cviceni ve mladem veku je hodne dlouha doba.

Je, když od začátku víš, co děláš. Já se první dva roky plácal na místě.
Novic

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za vším zase nehledejte >steoridy< ... Perfektní forma se dá udělat i bez nich!
ygg

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
ygg napsal:

Jinak když pominu testované soutěže, tak řešit jestli někdo jiný sype nebo ne mi přijde asi stejně smysluplné, jako řešit zda má přírodní prsa nebo silikony ženská, kterou stejně nechci šukat.

On to ygg zná,protože ho odmítly hromadně Já bych sem rozepsal něco málo o AS,ale není debata bez zasvěcených debatujících a těch je tu počertu málo Převládá mýtus červeného koně

Koukám, že tohle nebudou jen AS...a vypadá, že toho nebylo "něco málo"

To Sabonis .... obecná informace o tom, že tam někdo něco poslal, ti bude beztak silně na dvě věci. Protože tak jako ve všem, sypat se dá dobře a chytře stejně jako úplně blbě. Takže info typu "že někdo NĚCO" bral je pro tvůj "porovnávací" účel zcela irelevantní. A celou kůru ti do logu asi těžko někdo napíše:-). A i kdyby, tak bys jen viděl jak mu tu každý píše jak to má blbě...včetně těch, co o sypce jen četli:-). Takže se tím netrap, neřeš, jeď si svoje a sám zkoušej jak co bude zrovna tobě šlapat........v tréninku, stravě, suplementaci.
AHOLA

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

....alebo sypke
ygg

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
....alebo sypke

To taky...tam bych ale zrovna metodu pokusu a omylu moc nedoporučoval
yura

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Jsem jedinej kdo vidí buřta co má hodně síly? Každej má jiný priority, ale takhle bych fakt vypadat nechtěl jako jo, chlap jak hora to se musí uznat.. ale jinak je to úplně k hovnu bejt taková hrouda.. nic proti, jen nechápu proč jste z něj všichni tak vlhký.
Pokud se nepletu tak ta postava mu vydelava slusny prachy a dost mu v zamestnani usnadnuje život. Protože většina lidi se jen podiva a ma jasno, jestli takového frajera provokovat.
Riku

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Riku napsal:
Pokud se nepletu tak ta postava mu vydelava slusny prachy a dost mu v zamestnani usnadnuje život. Protože většina lidi se jen podiva a ma jasno, jestli takového frajera provokovat.

Já vůbec nevím o koho jde, ale jestli si tím vydělává tak v tom případě mu to přeju :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
buřta...mysliš habyho? Tak to zrovna moc buřt není. Má na sobě hromadu svalů.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: