Jsem jedinej kdo vidí buřta co má hodně síly? Každej má jiný priority, ale takhle bych fakt vypadat nechtěl jako jo, chlap jak hora to se musí uznat.. ale jinak je to úplně k hovnu bejt taková hrouda.. nic proti, jen nechápu proč jste z něj všichni tak vlhký.
buřta...mysliš habyho? Tak to zrovna moc buřt není. Má na sobě hromadu svalů.
No z těch videí co jsem koukal to moc poznat není. Hromadu svalů určitě má to nevyvracím
To Sabonis .... obecná informace o tom, že tam někdo něco poslal, ti bude beztak silně na dvě věci. Protože tak jako ve všem, sypat se dá dobře a chytře stejně jako úplně blbě. Takže info typu "že někdo NĚCO" bral je pro tvůj "porovnávací" účel zcela irelevantní. A celou kůru ti do logu asi těžko někdo napíše:-). A i kdyby, tak bys jen viděl jak mu tu každý píše jak to má blbě...včetně těch, co o sypce jen četli:-). Takže se tím netrap, neřeš, jeď si svoje a sám zkoušej jak co bude zrovna tobě šlapat........v tréninku, stravě, suplementaci.
Samozrejme souhlasim. Nemyslel jsem to tak, ze by nekdo mel rozepisovat svou sypku.
Muj komentar byl o tom, ze dnes je kazdy, kdo je trochu lepsi, podezrivan.
Co se tyce porovnavani, myslel jsem to obecne. Kdyz nekdo vyhlasuje, ze je natural, tak pocitam, ze vysledky ma z treninku, jidla a povolene suplementace.
To, ze jsou v tom sede zony (povoleny suplement, ktery pak zakazou apod.) je mi taky jasne.
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 5:28 am Předmět: Re: .
Č174 napsal:
Koukam na toho Habarta na youtube.. Síla parádní.. Technika většinou taky, až na tento pokus o přítahy. To nevím k čemu jsou takové hokusy pokusy dobré
z takového cvičení velmi dobře porostou tak akorát trapézy
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 8:24 am Předmět: Proč by to mělo být úplně k hovnu, být taková hrouda?
Riku napsal:
Jsem jedinej kdo vidí buřta co má hodně síly? Každej má jiný priority, ale takhle bych fakt vypadat nechtěl jako jo, chlap jak hora to se musí uznat.. ale jinak je to úplně k hovnu bejt taková hrouda.. nic proti, jen nechápu proč jste z něj všichni tak vlhký.
Tak co by mě zajímalo, co NENÍ úplně k hovnu, když síla a svaly jsou..
Muj komentar byl o tom, ze dnes je kazdy, kdo je trochu lepsi, podezrivan.
Co se tyce porovnavani, myslel jsem to obecne. Kdyz nekdo vyhlasuje, ze je natural, tak pocitam, ze vysledky ma z treninku, jidla a povolene suplementace.
To, ze jsou v tom sede zony (povoleny suplement, ktery pak zakazou apod.) je mi taky jasne.
To je v pořádku, když jsi v něčem lepší než většina ostatních, tak by bylo nefér aby ti to jen tak prošlo .
Na druhou stranu buď rád, že nejsi ženská .... když je dotyčná fakt pěkná a sexy, tak ty dohady o tom, na plastice čeho určitě byla, bych ti někdy přál slyšet:-).
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Mně je vcelku jedno, kdo si jak pomáhá, i když chápu argument, že se pak hůř porovnávají dosažené výsledky. Na druhou stranu, jak správně poznamenal Cizo, totéž se dá říct o genetických a sociálních předpokladech - každý má jinou startovní linii, a jen málokdo má to štěstí, jako třeba moje maličkost, že z něj vyroste krásný, silný, štíhlý, vtipný, chytrý, vzdělaný a všestranně nadaný miláček žen (neobyčejně skromný, na to se často zapomíná) . Ve výsledku každý dobře ví, kolik té které činnosti věnuje času a úsilí, a jak moc si své výsledky nebo neúspěchy zasloužil.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
jen málokdo má to štěstí, jako třeba moje maličkost, že z něj vyroste krásný, silný, štíhlý, vtipný, chytrý, vzdělaný a všestranně nadaný miláček žen (neobyčejně skromný, na to se často zapomíná) .
Přesně o tomhle mluvím .... pakostu obdivuju za to, že si dokázal zařídit život jakej chtěl :) ... leckdo by mu záviděl :)
Ale co mě dokáže nasrat je, když tyhle lidi dělaj z ostatních idioty stylem "Začni cvičit jako já a budeš vypadat jako já" ... přitom je to bulshit, protože toho nikdy nedosáhnou :)
A ano, sere mě to, že už cvičím drahně let, řekl bych, že to neflákám a umím i kvalitně jíst a pořád to není ono ... (pak příjde týpek, cvičí dva roky a je nařachlej jak kdyby cvičil od plínek a jeho rodiče byli arnold, cutler a ronnie) ....
*a20*
Kluci, muze se to zdat nefer, ale cely tento fitness/bodybuilding prumysl, je postaven na teto lzi, takze se jen pripojuji do uz rozjeteho vlaku. Takhle byste museli vinit vsechny kultkaky na suplementech a casakach. Myslim, ze lidi tak nejak vedej, ze jako vrcholovy sportovec pouzivas drasticke techniky. A ja urcite nemam problem klientum priznat, ze v obcas pouzivam AS. Taky by ses divil, kolik lidi za mnou chodi, co uz AS pouzivali a stejen vypadaj jak hovinko.
Mym duvodem urcite neni lidi balamutit, ale ukazat jim, ze s pouzitim jakychkolik technik muzes drasticky zmenit svou postavu.
PS: take jim zaroven vysvetluju, ze polykat AS nestaci, ale je za tim tuna prace jako napr 3h cardia denne, 15 jidel denne, bolava pidara, atd.
Ale rad o tom s vama podiskutuju, kazdy ma svuj nazor, respect.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru