|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 3:58 pm Předmět: |
|
|
co je lepsi do objemu: Ja vetsinou jim tak 6 jidel ale mensich porci vzhledem k me vaze, ted jsem zkusil po 2 dny snist 3 velka jidla plus tvaroh pred spanim a byl jsem plnnejsi. Ale rikam si ze co kdyz telo nezvladne tak velkou porci vstrebat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Novic
|
|
| nahoru |
|
 |
sutarajiri

|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 4:50 pm Předmět: grimley - nejde mi dat reply(mam pry malo pripsevku..) |
|
|
Grimley, díky za pobavení a zvednutí nálady.
Btw: šup šup, utíkej trénovat petanque. _________________ Biceps don't grow on trees
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Já si totiž nejsem tak úplně jistej, jestli to Pakosta myslel doslovně *a19* |
15 jidel jsem myslel opravdu. Kdyz trenujes 3x denne tak jen pred a potreninkova jidla a je to 6 jidel uz. Ja jsem zastancem toho, ze muzes dost ovlivnit rychlost metabolismu s vice mensima jidlama.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 5:18 am Předmět: |
|
|
Nechceš napsat jeden konkrétní příklad svého jídelníčku s 15 jídlama? Rád bych se mrkl, i abych měl představu o porcích a složení. Nějak si to nedokážu představit. Dík
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 6:08 am Předmět: |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | | Moocha napsal: | Já si totiž nejsem tak úplně jistej, jestli to Pakosta myslel doslovně |
15 jidel jsem myslel opravdu. Kdyz trenujes 3x denne tak jen pred a potreninkova jidla a je to 6 jidel uz. Ja jsem zastancem toho, ze muzes dost ovlivnit rychlost metabolismu s vice mensima jidlama. |
a ještě nam napiš rozpis steroidove suplementace
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 6:25 am Předmět: |
|
|
| max100 napsal: | | Petr Prielozny napsal: | | Moocha napsal: | | Já si totiž nejsem tak úplně jistej, jestli to Pakosta myslel doslovně *a19* |
15 jidel jsem myslel opravdu. Kdyz trenujes 3x denne tak jen pred a potreninkova jidla a je to 6 jidel uz. Ja jsem zastancem toho, ze muzes dost ovlivnit rychlost metabolismu s vice mensima jidlama. |
a ještě nam napiš rozpis steroidove suplementace |
Takovy rozpis ti psat nebudu, nechci nekomu delat rady.
Ohledne toho jidelniku, napisu to k sobe do logu, zitra kuciii.
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 2:09 pm Předmět: :) |
|
|
Čaute lidi, tak opět po nějaké době zasílám svoji formu. Jsem v maturitním ročníku a je toho víc a víc, nemám čas kolikrát jíst a tréninky dá se říct ojebávám, cvičím tak na 60 %, šokuji to, ale není to tak, jak by to mělo být, hlavně skrz stravy. Ještě 18 let, 188 cm, momentálně 115 kg, byl jsem na in body teďka a od závodů jsem nabral 10 kg svalů prej, čistá hmotnost z 88,2 na 98,8 kg. Jinak 14 % tuku, takže jsem to nějak extra nezprasil :D. Není to nic extra, po maturitě se do toho pořádně opřu
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 3:08 pm Předmět: |
|
|
Počkej...ve "svém příběhu" píšeš, že si závodil v kat do 72kg a tady mluvíš o hmotnosti 88kg. Nějak jsem to nepochopil.
Naposledy upravil Johncreasy dne ne prosinec 22, 2013 9:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Sajmon8
|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 3:27 pm Předmět: Re: :) |
|
|
| Radom napsal: | Čaute lidi, tak opět po nějaké době zasílám svoji formu. Jsem v maturitním ročníku a je toho víc a víc, nemám čas kolikrát jíst a tréninky dá se říct ojebávám, cvičím tak na 60 %, šokuji to, ale není to tak, jak by to mělo být, hlavně skrz stravy. Ještě 18 let, 188 cm, momentálně 115 kg, byl jsem na in body teďka a od závodů jsem nabral 10 kg svalů prej, čistá hmotnost z 88,2 na 98,8 kg. Jinak 14 % tuku, takže jsem to nějak extra nezprasil :D. Není to nic extra, po maturitě se do toho pořádně opřu
|
Kurva ti je 18 :D a takový hovado Jen tak dál ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ferry

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 3:34 pm Předmět: Re: :) |
|
|
| Radom napsal: | | Čaute lidi...[/img] | Paráda, Radome, 188cm a 115kg, 18 let, to seš kus řízka ;) _________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 3:47 pm Předmět: Chybička |
|
|
Ve svém článku jsem psal nad. Několikrát jsem to kontroloval, možná jak jsem opravoval některé chyby, tak tam něco přeskočilo a chybička se vloudila. Ono jak to čteš už poněkolikáté , tak i ty chyby přehlížíš. Nevím, zda je to práce redaktora udělat korektury, ale mohli si to ověřit, když tam přidali i své fotky přímo z kategorie. Samozřejmě je to chyba ale moje :)). Pro upřesnění, byla to kategorie nad 72 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
poznamenan
|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
jeste k tomu Habimu videl jsem ho na zivo,je to opravdu hovado...ale ceho jsem si take vsiml a muj kamard z posilky...který taky vypadá dobre...tak jeho nohou...on je snad necvicí...????nevíte nekdo?strasná asymetrie..horejsek vuci nohoum...tim nechci spinit jeho formu ale tohle jsem opravdu nikdy nevidel...takovej vrsek..a takový nohy...muj názor je ze tahle nejde vypadat ciste...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 6:23 pm Předmět: |
|
|
Btw pamatujete na Merrao? :)) docela by mě zajímala její forma :) nemáte ji někdo? _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|