Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 697, 698, 699 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Riku

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžeš mi laskavě říct co nesplňuje?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eh, syn uklouzl a spachal sebevrazdu. To je nehoda, ne adept na Darwinovku.
Adept na Darwinovku byl ten borec co chtel rozbit predni sklo u auta pazbou brokovnice a kdyz do toho predniho skla prastil, tak zmackl spoust a napalil si to do bricha.

Naposledy upravil Gohan dne so prosinec 21, 2013 10:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Mablung

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Jirka Kalous napsal:
Riku napsal:
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/322638-syn-omylem-zastrelil-na-lovu-otce-v-soku-pak-spachal-sebevrazdu.html

Adepti na Darwinovu cenu

Nechápu co je na tom vtipného. Maximálně tvoje neznalost obecných pravidel pro udílení tzv. Darwinovy ceny.

A ty jsi zas co za chytráka? Mně tohle teda připadá dostatečně hloupý a syn vyhovuje všem pravidlům pro udělení ceny

Dostatečně hloupé? Vypadá to že žiješ mezi geniálními lidmi, kteří jsou zodpovědní a nikdy neudělali chybu. Já osobně žiju na Zemi, tudíž podobnou situaci pokládám za výsledek celkem časté a normální nedbalosti. V žádném případě ne výjmečné hlouposti, která by je mohla na tuto cenu nominovat.
Petey

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://cs.wikipedia.org/wiki/Darwinova_cena

co z toho splna?
Riku

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Syn splňuje všechny

otec nic no

mně teda připadá neuvěřitelně hloupý nedbalostí zastřelit otce a kvůli tomu odprásknout i sebe

// chápu že to není taková debilita jako si přidělat raketu na auto, ale tím že svoje geny ze světa smazal takovej idiot mě těší
Petey

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cize rovnakou logikou si zasluzi darwinovu cenu kazdy kto dostane na ceste smyk a havaruje? jak u blbych na dvorku...
Gohan

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nebo každý kdo spáchá sebevraždU? Prostě to není adept na Darwinovku, fakt nechápu o čem točíš.
Smile04

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 3:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

myslím že naprosto jedinečná adeptka na darwinovu cenu byla ona paní která parkovala v podzemní garáži tak šikovně, že jeji manžel vystoupil a šel ji ukazovat...spletla si brzdu s plynem...manžela rozdrtila o stěnu...a jak byla vyděšená kopla tam zpatečku...jenže vona ta krava asi celou dobu čumela z okynka jak parkovala a jak tam kopla tu zpatečku a dupla na to tak si tu hlavu umazla o zed...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Mablung

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
myslím že naprosto jedinečná adeptka na darwinovu cenu byla ona paní která parkovala v podzemní garáži tak šikovně, že jeji manžel vystoupil a šel ji ukazovat...spletla si brzdu s plynem...manžela rozdrtila o stěnu...a jak byla vyděšená kopla tam zpatečku...jenže vona ta krava asi celou dobu čumela z okynka jak parkovala a jak tam kopla tu zpatečku a dupla na to tak si tu hlavu umazla o zed...

Také nemyslím. Tady jde o paniku a nešikovnost. Ne o prvoplánovitou idiocii
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jesus, pánové, vím že jsou svátky, ale trochu mozku byste zapojit mohli. Hlavně teda Smile a Riku. To vypadá, že Darwinova cena se stala tak populárním pojmem, že ho každý používá, aniž by chápal jeho význam...
Riku

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já to beru hlavně s nadhledem a ze srandy, že k něčemu napíšu adepti na darwinovku a každej se toho hned chytne na tomhle foru jsou divný lidi, všichni řeší každou píčovinu jak kdyby to bylo životně důležitý..
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No mne ten incident z polovacky pride skor tragicky a smutny, ale urcite nie vtipny, ani optikou cierneho ci absurdneho humoru. Riku, necuduj sa, ze ta za to ludia vozia...posmyknut sa moze kazdy, aj na polovacke (ved sa to stalo aj L. Sturovi a to nebol prvy ani posledny) a to, ze ten chlapec v soku nedokazal uniest, ze zbavil vlastneho otca zivota, tak je pre teba idiot? A nesmykol si sa aj ty dakedy?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
No mne ten incident z polovacky pride skor tragicky a smutny, ale urcite nie vtipny, ani optikou cierneho ci absurdneho humoru. Riku, necuduj sa, ze ta za to ludia vozia...posmyknut sa moze kazdy, aj na polovacke (ved sa to stalo aj L. Sturovi a to nebol prvy ani posledny) a to, ze ten chlapec v soku nedokazal uniest, ze zbavil vlastneho otca zivota, tak je pre teba idiot? A nesmykol si sa aj ty dakedy?
...asi tak.
Riku

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry no, ale mně nepřijde smutný že dementní otec vezme kluka na lov a nevysvětlí mu základní pravidla jak zacházet se zbraní. Ještě že oddělali sebe dřív, než mohli ublížit někomu jinýmu. Navíc lidi co loví zvířata pro zábavu nesnáším, takže aspoň o dva míň. A nevím vůbec kdo byl nějaký Štúr a půlce tomu co píšeš nerozumím.
Petey

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevies kto bol Stur, ale opravis jeho meno na spravne aj s diakritikou cool story bro

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 697, 698, 699 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: