|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LDPE
|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 1:11 pm Předmět: Doplňky Anbl.+gainer/protein nebo Go Pro + E.nox |
|
|
Dobrý den,
chci se zeptat co by jste mi doporučili k přípravku Anabol 5 od nutrexu. Jestli Gainer "Serious Mass 5450g Optimum Nutrition" a nebo Protein "Optimum Whey Gold Standard"
Měřím 178, vážím 78.
Stravu mám hlavně maso, jogurty, vločky,rýže, mléko, vajíčka, tvarohy, celozrnné pečivo, zelenina, ovoce.
Navíc mi teď bylo doporučeno úplně něco jiného a to:
Go Pro 30 s E.nox Shock
Prosil bych názor na to, co je lepší volba, díky.
Naposledy upravil LDPE dne so prosinec 21, 2013 1:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
GodlikeX
|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 1:23 pm Předmět: Re: Doplňky Anbl.+gainer/protein nebo Go Pro + E.nox |
|
|
vyrysovat bricho,kozy a zvetsit biceps? ...... troll?
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
FritzH
|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 3:50 pm Předmět: |
|
|
Takovýho kokota co řeší jak správně zkombinovat suplementy aby měl větší bicák, bych chtěl dostat do ruky...řešíš uplný kraviny...nejlepší kombinace je tvrdej trenink, kvalitní strava a dobrá regenerace
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 4:17 pm Předmět: |
|
|
| FritzH napsal: | | Takovýho kokota co řeší jak správně zkombinovat suplementy aby měl větší bicák, bych chtěl dostat do ruky...řešíš uplný kraviny...nejlepší kombinace je tvrdej trenink, kvalitní strava a dobrá regenerace |
ses zdravej?
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 4:18 pm Předmět: |
|
|
| GodlikeX napsal: | | FritzH napsal: | | Takovýho kokota co řeší jak správně zkombinovat suplementy aby měl větší bicák, bych chtěl dostat do ruky...řešíš uplný kraviny...nejlepší kombinace je tvrdej trenink, kvalitní strava a dobrá regenerace |
ses zdravej? |
Řekl bych že jo, alergie na tyhle topiky je už fakt rozšířená...a kor v časech klidu a míru..... zabit kua :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Rybicka
|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 10:35 pm Předmět: |
|
|
Neblbněte kluci. FritzH a ty si uklidni a začni pořádně dělat to, co píšeš, ať nevypadáš pořád jako sra***a. Fakt to není žádná sláva...
|
|
| nahoru |
|
 |
LDPE
|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 2:24 pm Předmět: |
|
|
Zatím žádná rozumná odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
| LDPE napsal: | | Zatím žádná rozumná odpověď. |
rpoc neni rozumna odpoved?
protoze neni rozumna otazka!
aby jsi pochopil, kdyz se te zeptam jestli si mam koupit dieselovou oktavku v kombiku, nebo harleye, co mi odpovis? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 2:54 pm Předmět: |
|
|
Octavku-Harley není v kombíku.
Tohle je téma tak na smazání.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|