Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 527, 528, 529 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Filmovou noc mám úspěšně za sebou (str. 525), podělím se o zážitky z nových filmů.

http://www.csfd.cz/film/268022-hostitel/
Má to super nápad, ze začátku film vypadal velmi slibně a ze zpracování jsem byl v sedmém nebi. Po první půl hodině šel ale děj do hajzlu, samá červená knihovna a pořád se tam někdo musel cucat v dešti. Prostě tvajlajt s bílýma termitama. Takhle nas*anej jsem nebyl od Sunshine. Úplně ten samý případ. Tak skvělý začátek a tak to nakonec z*ebali.

http://www.csfd.cz/film/314949-hunger-games-vrazedna-pomsta/
Jó, líbilo se. Zase červená knihovna, ale už to nebylo tak hrozný. Sice mohlo ještě pár lidí zemřít (dva), ale co už. Hodně se mi líbilo zpracování "úchylného" světa šoubizu.

Pak jsem viděl Pulp fiction a Šestý sysl, ale to asi nemá cenu se rozepisovat, prostě klasiky :) domů jsem se vrátil v 7 ráno a až na zklamání z hostitele to byla super akce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zrzka

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 6:57 pm    Předmět: Nejlepší komedie Odpovědět s citátem

Poslední dobou jsem viděla pár dobrý filmů, ale jeden musím vyzdvihnout a to je:

Blbec k večeři - Le diner de cons - The dinner game

Odkaz na csfd sem dát nemůžu, mám málo příspěvků.....Je to francouzská komedie, asi nejlepší, co jsem zatím viděla...fakt bomba, takže doporučuju ke shlédnutí...ke stažení třeba na ulozto.cz doporučuju orig. verzi + titulky
Freimen

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 7:01 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

jj, to je skvělá komediální klasika, moc se mi to tehdy poprvé líbilo ...vidět
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zrovna dokoukal Open Grave,není to špatnej horor.Dal bych mu cca 70%.Nyní se chystam na Stalingrad (2013) z ruské koprodukce,tak jsem zvědav...
Marky V.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 7:26 pm    Předmět: Re: Nejlepší komedie Odpovědět s citátem

zrzka napsal:
Poslední dobou jsem viděla pár dobrý filmů, ale jeden musím vyzdvihnout a to je:

Blbec k večeři - Le diner de cons - The dinner game

Odkaz na csfd sem dát nemůžu, mám málo příspěvků.....Je to francouzská komedie, asi nejlepší, co jsem zatím viděla...fakt bomba, takže doporučuju ke shlédnutí...ke stažení třeba na ulozto.cz doporučuju orig. verzi + titulky

Ano, vynikající komedie. Hlavně neplést s trapnou americkou předělávkou!
zrzka

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 7:57 pm    Předmět: Re: Nejlepší komedie Odpovědět s citátem

Ano, vynikající komedie. Hlavně neplést s trapnou americkou předělávkou![/quote]

Ten americkej remake jsem neviděla, takže to nebude asi to nejlepší jo, říkáš?:).....

Takovej inteligentní humor a komediální talent herců mi fakt chybí....málo je takových filmů..
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoukl jsem ty Prisoners a je to opravdu bomba, podobne me nechytl zadny film v posledni dobe, Jackmann i Gyl hrali uzasne.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blbec k večeři je dnes už klasika. Francie přinesla v žánru komedie světu spoustu radosti.
Moocha

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak někdo může natočit reportáž z mimozemšťansko-kubánského slamu, se už asi nikdy nedozvím

http://www.csfd.cz/film/257869-district-9/
Turakam

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 12:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To ani ja, lebo to bol slum juhoafrický, inak skvelý film
Moocha

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten zeměpis, to bude jednou moje smrt
fotter

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fotter napsal:
Zaujimavy film
http://www.csfd.cz/film/317023-nymfomanka-cast-i/

No zaujimave hodnotenie to ma, do kina na to urcite ale nepojdem. A ked som pozrel na galeriu a tam na mna beloska a dvaja cernosi... hmm to si spajam s inou vecou hned. A vobec dako vela prs sade, tak snad neni hodnotenie nadhodnotene populaciou ktorej sa pacia prsia.

http://www.csfd.cz/film/293377-pawn-shop-chronicles/
Pozriet sa to dalo, ale len pozriet. Nemalo to iskru, no herci to dobre zahrali a konecne som aj Brendana videl v nejakom filme :) . Inac tiez hromada prs v druhej polke filmu

Add Hobbit 2: Ako fanusik podobnych zanrov, sa tomu len potesim ze rozvinuli Hobbita na 3 casti a ako som sa vyjadril beriem ho lepsie spracovaneho po dejovej stranke ako knizku. Samozrejme ta zobrazuje vsetko dopodrobna, ale len co sa tyka postav. Aj tak ani 100 hobbitov neprekona LOTR. Stale je to nieco lepsieho z dnesnej produkcie filmov.

Este co sa tyka Batmana, tak teraz zas pride ten klasicky ako byval predtym podla vsetketo co bude dobry akurat do telky. Len dufam ze ked spravia Batman vs Superman tak zas to bude nieco na sposob Temneho Rytiera. A ak to spravia tak dobre ako vydarene spojenie Dark Knighta s Man of Steel.. tak
Foresten

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtel bych se zeptat, nevite kde sehnat Unbeatable (2013) ?
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lepší by byl Superman vs Lobo nebo Ultron. By dostal na prdel jak malé děcko

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 527, 528, 529 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: