|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 2:16 pm Předmět: |
|
|
aj ignoranciou a nevedomostou sa da chvalit, preco nie _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 2:51 pm Předmět: |
|
|
Tak tohle jméno snad zná každý středoevropan, ne? Leda by ses narodil po roce 1989 a zažil už dějepis jinak, než jsme se ho učili my. Ani to ale není důvod nemít alespoň základní povědomí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 3:33 pm Předmět: |
|
|
Aj tým najskúsenejším strelcom sa občas stane, že im zbraň vystrelí. Najlepšie keď sa niekto na strelnici začne hádať z inštruktorom, že už vystrieľal všetky náboje a nepotrebuje ranu istoty. Potom pri rane istoty sa skoro posere, keď mu to vystrelí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Uznávám, máte pravdu a omlouvám se. Občas píšu blbosti To je asi tak vše co bych k tomu řekl | Však v pořádku
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
začátečnikova
|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 9:29 am Předmět: |
|
|
proc ma to kopytko v alobalu?
ja jen abych vedela pro pristi rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 9:33 am Předmět: |
|
|
Máš pěkný prsa, Psycho. :)) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 3:39 pm Předmět: |
|
|
co mi udělalo radost?
15 dní po operaci a po měsíci bez tréninku tahů jsem včera šel první lehčí protažení. Po víc jak dvou letech suma jsem zkusil klasiku a 10x200 jak nic. Sice s hákama, ruka zatím nefunguje, ale konečně můžu trénovat aspon tak. Minimálně 15 op by šlo, ale ještě že jsem to ukončil na těch deseti.. Dnes jsem rozsekanej na maděru. :)
Jinak všem štastné a veselé! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 3:58 pm Předmět: |
|
|
| začátečnikova napsal: | proc ma to kopytko v alobalu?
ja jen abych vedela pro pristi rok. |
Vidíš sám nevim. Takhle me jí Spanelak naučil připravit. Tak to tak dělám:-) _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 5:08 pm Předmět: |
|
|
3x70kg klokov shoulder press
2x90kg push press + 1x split jerk
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 2:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 4:31 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | http://www.lidovky.cz/inventura-demagog-cz-okamura-lhal-nejvic-pred-obema-letosnimi-volbami-1kl-/zpravy-domov.aspx?c=A131223_125848_ln_domov_ml#utm_source=idnes&utm_medium=text&utm_campaign=sph
Tady mě potěšilo jak je i číselně dokázáno Okamurovo a Zemano lhaní a demagogie. |
Soubor nicneříkajících čísel a klasický novinářský paskvil většinou dělaný na objednávku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|