|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 7:38 pm Předmět: |
|
|
podkolenky a UA trenky, knížku o Arniem, vůni 1 milion Paco Rabane, příspěvek na novou navigaci .... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
01Smajdalf

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 7:44 pm Předmět: |
|
|
Protein Chow od smartlabs :) na kulturistické téma _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 7:50 pm Předmět: |
|
|
Kabát - na zkouškové, novou TV do pokoje, nějaké voňavky, oblečení a hromadu čajů... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
Tak krom ponožek, trenek a nějaký tý kosmetiky ještě velký překvapení - rejžovar  ... takže já si vískám :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 8:32 pm Předmět: |
|
|
Ps4+kamera+2hry, Paco Rabanne 1 million (dobrej vyber Frozzi, nebo spis Kulisku ?), knížku, mega hadru guess, diesel, pull and bear.., UA mikinu, boty zimní converse a spoustu dalších blbosti jako naka frote zastera do sauny
Asi jsem byl mega hodnej  , Btw do posilky jsem nic nedostal, protoze uz vsechno mam
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 8:34 pm Předmět: |
|
|
No já se divím, že jsem vůbec něco dostal.. všechno co potřebuju, tak si kupuju vždcky 11týho po vejplatě  (takovej člověk jako já je na tohle hroznej, když mu chcete něco koupit, tak není co :D) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | Paco Rabanne 1 million (dobrej vyber Frozzi, nebo spis Kulisku ?) |
Ee... s tím nemám nic společného...
Upřímně nesnáším Vánoce a každým rokem se to horší.. Letos to zachránila děcka z tělocvičny, to mám fakt velkou radost...
Jinak klasika.. deset let dostávam odličovače a krémy proti vráskám, které jsem nikdy nepoužívala a nikdy nebudu... doma mám ještě ty, co jsem dostala ke 20. narozeninám.. nesnáším to, fakt... vůbec nejde o ty dárky, ale princip.. Nesmím se dotknout načančaného pečiva, protože je pro návštěvy a já bych porušila řád světa a vesmíru...
Teď jsem naštvaná, že jsem se nechala ukacat, jela k rodičům a nezůstala u sebe...
Tím končím a slibuju, že budu zase další rok děsně pozitivně naladěná...
Zdar, jdu pít _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 8:59 pm Předmět: |
|
|
Taky nemám rád tu nastrojenost, honem honem at je to tu krásný a je pohoda (že je celej den v píči, protože se jen uklízí, vaří, čančá nikoho nezajímá....) teď mám otevřenou plzničku, rejžovar na lince a koukám na Pelíšky... je mi fajn _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 8:59 pm Předmět: |
|
|
rodice
EDIT: dostal jsem tricko: co te nezabije, to te posili, takze jestli budu mit nekdy challenge, tak v tomhle tricku! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 9:07 pm Předmět: |
|
|
Já to mám taky v obálkách, jedna obálka na oblečení, druha prej na ty veci, co si kupuju k posilovani. Jinak original pouzdro na tablet takze uz se v posilovne nemusim tolik bat, ze mi spatdne, i kdyz kdyby mi na nej spadla cinka nevim nevim. A poslední věcí skoro jako Vánoce budou nakuou v Německu, hlavne teda potraviny
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
dik  potesili velmi _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 9:25 pm Předmět: |
|
|
Tak to ja zas tyto  + vybava na hory, at muzu jit za mesic na http://www.lh24.cz/ , letos to bylo bohate :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|