Jak moc Vám zasahuje cvičení do soukromého života?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak moc Vám zasahuje cvičení do soukromého života?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Jak moc Vám zasahuje cvičení do soukromého života?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MOOG

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Až to Ty, nebo Tvé okolí nebudou brát jako zasahování do života, ale jako Tvůj životní styl, nastavíš si podle toho i priority...
MilanaliM

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

skvěle napsané moudro MOOGu

u mne jsou priority po předešlých zkušenostech pevně ukotveny...děkuji za radu

"Myslím tím, co všechno jste ochotni kvůli tréninku obětovat (např. posezení u piva s přáteli den před tím, než máte naplánovaný trénink, nějaké společenské akce, párty, výlety prostě cokoliv co Vás napadne)."

...chybí mi tady cca toto: co jste schopni obětovat pro krásné modré oči - jste ochotni vzdát se svého životního stylu či sportovních snů kvůli pěkné sukni nebo dámy kvůli napnutým trenclím ? (myšlen protějšek, který přišel do fitka jen za účelem "lovu" - nikoliv prožívání a trávení volného času sportem a sdílením stejného koníčka :)
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
PetkaB

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvičení je součást mého života. Netřeba být fanatikem, ale všichni z mého okolí ví, že pokud je pátek večer, tak je prostě trénink a nic jinýho. Nejde se místo toho do kina a na večeři se jde po tréninku, nikoliv místo něj. Asi to mám usnadněné tím, že bary a alkohol mě nebavily nikdy. Pokud někoho z vás baví, je to jen o tom, co vás baví víc. Protože pokud vám něco vadí na začátku vztahu, časem to vadit nepřestane a budete řešit, kdo komu ustupuje. Nenutím nikoho se mnou trénovat ani (ne)jíst to, co (ne)jím já...ale totéž ocením od druhých.

P.S. Právě jsem posnídala a protože to vypadá, že syn se narozdíl ode mě nikam nechystá, pokyn zněl jasně: Za chvíli jdu cvičit a pokud chceš obědvat dřív jak v jednu, dej péct to kuře z lednice....jednoduché :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
P4hill

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, u nás je to nastaveny tak, že první otázka kdy nekdo neco potrebuje je, jdes dnes cvicit a jestli jo mohl bys potom...vsichni vedi, ze po cviceni isem o 100% uvolnenejsi a "povolnejsi"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MilanaliM

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bodybuilding VS. a Social Life

http://www.bodybuildingpro.com/bbvslife.html

kdo neumí anglicky jako já tak mu to google překladač jakž takž přeloží, ale pochopí to - je to tam pěkně pojednáno...
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak moc Vám zasahuje cvičení do soukromého života? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: