|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
| Spashett napsal: | moc se mi tenhle log libi.. sice crossfit nedelam, delat nebudu ba dokonce se mi ani nelibi :) , u spouste popisu cviku ani nevim jak je to presne mysleno, ale bavi me koukat na fotky, cist popisky ke cvikum, strecinku, zdravi, nalade, zavodum.. celkove me to motivuje, makat na sobe jeste vic.. diky za to.. |
Děkuji moc
Já taky nejsem zrovna typický crossfiťák, že... chci závodit v trojboji, vzpírání a jen tak pro srandu králikům i v jiných sportech (trenér atletiky mě ukecává, ale v záloze mám ještě jednu perličku :)
Kdyby Tebe, či kohokoli zajímalo, jak vypadá nějaký cvik, který tu píšu, klidně se hlašte. Udělám video či nakreslím obrázek
A ještě jednou díky... je milé vědět, že to tu někdo čte _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 11:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 12:39 pm Předmět: |
|
|
Včerejší fajnovka:
System stejný, jako minule... bylo to o poznání lehčí, žádné váhy, pohoda...
Pak ještě hoďku nějaké legrácky gymnastické, nějaké ty zápasnické chvaty a tak :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 1:16 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Spashett napsal: | moc se mi tenhle log libi.. sice crossfit nedelam, delat nebudu ba dokonce se mi ani nelibi :) , u spouste popisu cviku ani nevim jak je to presne mysleno, ale bavi me koukat na fotky, cist popisky ke cvikum, strecinku, zdravi, nalade, zavodum.. celkove me to motivuje, makat na sobe jeste vic.. diky za to.. |
Děkuji moc
Já taky nejsem zrovna typický crossfiťák, že... chci závodit v trojboji, vzpírání a jen tak pro srandu králikům i v jiných sportech (trenér atletiky mě ukecává, ale v záloze mám ještě jednu perličku :)
Kdyby Tebe, či kohokoli zajímalo, jak vypadá nějaký cvik, který tu píšu, klidně se hlašte. Udělám video či nakreslím obrázek
A ještě jednou díky... je milé vědět, že to tu někdo čte |
Ta atletika by byla dobrá, registrace furt platí!!!!!! _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 1:43 pm Předmět: |
|
|
| Koutňa napsal: | | kulíšek napsal: | | Spashett napsal: | moc se mi tenhle log libi.. sice crossfit nedelam, delat nebudu ba dokonce se mi ani nelibi :) , u spouste popisu cviku ani nevim jak je to presne mysleno, ale bavi me koukat na fotky, cist popisky ke cvikum, strecinku, zdravi, nalade, zavodum.. celkove me to motivuje, makat na sobe jeste vic.. diky za to.. |
Děkuji moc
Ta atletika by byla dobrá, registrace furt platí!!!!!! |
Když teď trénuju na Slávce a chcou mě tam : ( ( _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 1:47 pm Předmět: |
|
|
a jaký disciplíny bys chtěla?
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 1:53 pm Předmět: |
|
|
Já to prozradím, Pavla má v záloze jarní soutěže IFBB, kategorie BIKINY  .
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 2:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 6:56 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Koutňa napsal: | | kulíšek napsal: | | Spashett napsal: | moc se mi tenhle log libi.. sice crossfit nedelam, delat nebudu ba dokonce se mi ani nelibi :) , u spouste popisu cviku ani nevim jak je to presne mysleno, ale bavi me koukat na fotky, cist popisky ke cvikum, strecinku, zdravi, nalade, zavodum.. celkove me to motivuje, makat na sobe jeste vic.. diky za to.. |
Děkuji moc
Ta atletika by byla dobrá, registrace furt platí!!!!!! |
Když teď trénuju na Slávce a chcou mě tam : ( ( |
Tak jestli na Tebe mají finanční prostředky... zadarmo Tě nedáme. _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 11:02 pm Předmět: |
|
|
Dneska:
Trh do polo
3/40 - 50 - 60 - 65 - 67 - 69 - 71 - 73 - 75 - 77
Nadhoz do polo
3+1/40 - 50 - 60 - 65 - 70 - 75 - 75 - 80 - 80
Dřepy
3/40 - 60 - 80 - 90 - 100 - 105 - 110 - 110 - 110 - 110 - 110
Zbytek na veselém obrázku :)
Po tréninku ještě hoďka protahování a opět zápasnické srandy... mám první zranění, pěkného moncla _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
WAMP
|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 5:14 am Předmět: tajný sport |
|
|
" a opět zápasnické srandy... mám první zranění, pěkného moncla "
á už mám tušáka ten tajný sport nebude to MMA ? (tam ani malůvky nevadí :) )
PS nedávno jsem začal s crossfitem a celý log je velká motivace . .
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 11:27 am Předmět: |
|
|
Chcelo by to nabuduce video z toho zapasnickeho pretahovania....kto je za? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 9:29 pm Předmět: |
|
|
Ahola: Někdy třeba něco natočím :)
DNES:
Pozved
5/55 - 70 - 80 - 90 - 100 - 105 - 105 - 105 - 105 - 105
Bench
3/50 - 55 - 60 - 70 - 75 - 80 - 80 - 80 - 80 - 80
Pozvedy jednoruč, jednonož + TRX přítahy
3 kola
Russian twist
5x20/20kg
Mosty, přemety atd :)
Pozvedy nadhmatem...
Mám radost z chest to bar, jo a HSPU jsem šla po 5, ne po 3... bylo to OTM 10 minut (na začátku každé minuty nástup)
Bedna ve WOD chlapská.... (61 cm)
Jinak na pohodu trénink :) Měla jsem hafo energie a až na to, že jsem nemohla dýchat přes rýmu, to bylo fakt ok... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|