|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 5:33 pm Předmět: |
|
|
Prostě amaterismus nejhrubšího zrna. Jak může být někdo placen za takovou blbost?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
YUD

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 5:46 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Prostě amaterismus nejhrubšího zrna. Jak může být někdo placen za takovou blbost? |
Demagog.cz je profesionálně vedený dlouhodobý projekt, v jehož rámci je ověřována správnost výroků zkoumaných osob. Řeči o amatérismu tady nejsou na místě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Mablung napsal: | http://www.lidovky.cz/inventura-demagog-cz-okamura-lhal-nejvic-pred-obema-letosnimi-volbami-1kl-/zpravy-domov.aspx?c=A131223_125848_ln_domov_ml#utm_source=idnes&utm_medium=text&utm_campaign=sph
Tady mě potěšilo jak je i číselně dokázáno Okamurovo a Zemano lhaní a demagogie. |
Soubor nicneříkajících čísel a klasický novinářský paskvil většinou dělaný na objednávku. |
Jestli ti nic neříkají, tak nezávidím učitelce matematiky která bude učit tvé děti
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 6:46 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Deadlift napsal: | | Prostě amaterismus nejhrubšího zrna. Jak může být někdo placen za takovou blbost? |
Demagog.cz je profesionálně vedený dlouhodobý projekt, v jehož rámci je ověřována správnost výroků zkoumaných osob. Řeči o amatérismu tady nejsou na místě. |
YUDe-to zpracování je otřesné-takhle prostě statistika nemůže vypadat!
Pokud mám v jednom vzorku odpovědi na 9 dotazů nebo na 23 - to je rozdíl. Jak se pak hodnotí kdo nejvíce lhal? Ti co měli nejvyšší procento odpovědí typu "lež"? Nebo jakou metodou probíhalo hodnocení (doufám, že ne tak jak jsem právě popsal).
Kdo určuje kdo lhal? Ten politik může svoji odpověď považovat za pravdivou. může se tak o odpověď milnou-nikoliv lež.
Neznám tento projekt, ale to co jsem viděl ve mě budí pocit že by to šlo dělat jinak-resp. lépe.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, že cílem celého výzkumu je ukázat, že Zeman je opilec, lhář a podvodník, to celkem vyšlo a toho bych se držel _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Prostě amaterismus nejhrubšího zrna. Jak může být někdo placen za takovou blbost? |
Prave naopak, otazka ma zniet kto ho za to plati, na Slovensku mame nieco podobne a nie je nahoda, ze projekt je podporovany politikmi z urciteho spektra, ktory v tejto pastatistickej pavede obchadzaju dobre. Inymi slovami tento samozvany boj proti demagogii je demagogiou samotnou.
Nejde vsak o nic, rozumni clovek sa nebude rozhodovat na zaklade pochybnych statistik. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | YUD napsal: | | Deadlift napsal: | | Prostě amaterismus nejhrubšího zrna. Jak může být někdo placen za takovou blbost? |
Demagog.cz je profesionálně vedený dlouhodobý projekt, v jehož rámci je ověřována správnost výroků zkoumaných osob. Řeči o amatérismu tady nejsou na místě. |
Pokud mám v jednom vzorku odpovědi na 9 dotazů nebo na 23 - to je rozdíl. Jak se pak hodnotí kdo nejvíce lhal? Ti co měli nejvyšší procento odpovědí typu "lež"? Nebo jakou metodou probíhalo hodnocení (doufám, že ne tak jak jsem právě popsal).
Kdo určuje kdo lhal? Ten politik může svoji odpověď považovat za pravdivou. může se tak o odpověď milnou-nikoliv lež.
Neznám tento projekt, ale to co jsem viděl ve mě budí pocit že by to šlo dělat jinak-resp. lépe. |
Měli bychom si oddělit fakta a interpretaci. Interpretace je otřesná, to je nepopiratelný fakt. Fakt je, že někteří politici dávali o dost více lživých, zavádějících či neověřitelných informací než zbytek. Metodika hodnocení je vždy problém. Jestliže se ti výsledky nelíbí, budeš jí napadat. Když se líbí, budeš jí s radostí věřit. Ale ani v jednom případě si nedáš tu práci aby sis jí přečetl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 8:16 pm Předmět: |
|
|
Asi nebudu dělat ani jedno-tento projekt je mi fuk  .
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | YUD napsal: | | Deadlift napsal: | | Prostě amaterismus nejhrubšího zrna. Jak může být někdo placen za takovou blbost? |
Neznám tento projekt, ale to co jsem viděl ve mě budí pocit že by to šlo dělat jinak-resp. lépe. |
Já nehodnotím článek (ten jsem ani nečetl). Cílem projektu není říct "ten lže nejvíc, ten nejmíň" apod. Pouze hodnotí faktickou správnost výroků. Že se toho pravidelně chytne nějakej novinář a vyvaří článek typu "Politik XY nejvíc lže" (tedy interpretuje výsledky, což je to, co napadáš ty) je věc druhá. Ty hážeš do jednoho pytle projekt, který dělá něco, a novinářskou fušeřinu, která se snaží dělat zase něco jiného.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 8:51 pm Předmět: |
|
|
Hážu do jednoho pytle co jsem viděl. Nestojí mi za to si k tomu načítat víc a pokud je to tak jak píšeš, tak byť jediný článek podobného typu shodí práci všech ostatních, protože proč bych si měl jako prvočtenář myslet, že to ostatní bude jiné, když tu vidím takový balast?
Z mého pohledu-pokud někdo pustí ven něco takového, ohrožuje důvěryhodnost projektu jako takového - ale jak jsem psal již dříve, je mi to fuk. Jen jsem se pozastavil nad vyhodnocením-interpretací dat.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Hážu do jednoho pytle co jsem viděl. Nestojí mi za to si k tomu načítat víc a pokud je to tak jak píšeš, tak byť jediný článek podobného typu shodí práci všech ostatních, protože proč bych si měl jako prvočtenář myslet, že to ostatní bude jiné, když tu vidím takový balast?
Z mého pohledu-pokud někdo pustí ven něco takového, ohrožuje důvěryhodnost projektu jako takového - ale jak jsem psal již dříve, je mi to fuk. Jen jsem se pozastavil nad vyhodnocením-interpretací dat. |
Ty výsledky jsou dostupné veřejně, takže je může přebrat kdokoli. Viz http://demagog.cz/ A to je asi tak vše, co k tomu mám. Jen pro pořádek, nijak profesně ani osobně k tomu projektu vázán nejsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 11:29 am Předmět: |
|
|
Domácí kulajda. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: so leden 04, 2014 3:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: so leden 04, 2014 9:42 pm Předmět: |
|
|
Je celkem fajn, že po dlouhé době není po Novém roce fitko plné k prasknutí díky "Novoročním Rychlo cvičencům" , sice pár nových přibylo, ale na stroje a lavice se řady díky bohu nestojí jak už jsem to jednou zažil v Pražském fitku po Novém roce _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so leden 04, 2014 9:45 pm Předmět: |
|
|
U nás ve fitku je taky klid ... buď to ještě přijde, nebo byly letos v kurzu různý h.e.a.t.y. ... hiity ... fitboxy apod. _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|