Dneska takovej "vzpěračskej" trénink místo nudnýho 5x3/5, technika přemístění nic moc, nejde mi přidřepnout při větší váze, odřel jsem si krk a zápěstí mě strašně bolelo pak při push pressu. V neděli zkusím maxko na dřepu.
Ve středu jsem si zatrhnul mozol, bolí to jako svině, shyby ani náhodou. V neděli zkusím maximálku na dřep a pak půjdu cvičit až v pátek - brigáda. Čelní dřep celkem šel, dal bych i víc, ale činka mi padá z ramen, nicméně je to už mnohem lepší. Ramena pohmožděná z přemístění - celkem bolestivé při čelních dřepech
Bench press
5x62
3x72
2x82
1x92 pásek
1x102
0x112 zásek po odlepení z hrudníku
Shyby
cca 30 celkem
Veslování na spodní kladce
8x70
3x8x80
Pár maximálek dneska, mrtvola technika už nic moc, měl jsem ještě svalovku v prsou a přehodil jsem bench s mrtvolou, jinak bych asi dal těch 112, dřep mě celkem překvapil, tam hodně dělá ten powerlifterskej pásek. Mám i videa, tak to zítra hodím do jednoho a postnu.
Konečně mi šla technika přemístění, akorát v posledních sériích mi ta činka občas nedopadla na ramena, ale zůstala na rukou. Vždycky jsem se tu činku snažil dostat co nejvýš, ale ono je to o tom, trhnout s činkou a dřepnout si i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/517/111/fbd.jpg
nepozeral som celý log ale zaujal ma ten tréning, ktorý si cvičil na začiatku logu... mal ten tréning podľa teba zmysel ? my to príde ako celkom zvláštny tréning
Military press
5x32
5x36
5x42
5x46 pásek
3x52
3x56
1x62
Push press
3x62 pásek
3x1x66
Bench press
5x62
5x66
5x72
3x76
3x82
1x86
1x92
CG bench
8x62
2x6x62
5x62
Kliky na bradlech
12,10,8,5
Upažování s jč v sedě
3s
Stahování protisměrek
3s
Fr. tlaky s jč v leže
3s
Od ledna začnu vyřazovat junk food a sacharidy stáhnu na 300-400 denně na cca 2 týdny a pak začnu s nějakou superkompenzací, případně vlnama. Chtěl bych to vysekat na cca 90kg a k tomu musím začít běhat, abych byl schopný zaběhnout 3km za 12min.
Shrnutí objemu od června do prosince:
Síla:
Mrtvý tah +30-40kg
Dřep +30-40kg
Bench press +10-15kg
Military press +10-15kg
Push press +10-15kg
Shyby -3 op
Váha z cca 86-88 na 101kg, pořád mám six ( nebo spíš sick ) pack, ale tuku je tam dost, uvidíme, jak to bude vypadat.
Paže + 2cm
Stehna + 4cm
Lýtka + 2-3cm ( pořád žádný )
Hrudník + 4-5cm
Pas radši nechci vědět.
Hodně jsem zlepšil flexibilitu celého těla, natržený hamstring už skoro nebolí a po rozhýbání je celkem ok.
Nejvíc jsem nabral v létě ( a taky mě při tom všechno bolelo ), nejvíc jsem zesílil při Fominu
Zatím ještě nevím, jaký trénink budu cvičit, ale nejspíš nějakou silovku 3x týdně a 3x týdně běh/kardio, případně kardio po tréninku, ještě uvidím.
nepozeral som celý log ale zaujal ma ten tréning, ktorý si cvičil na začiatku logu... mal ten tréning podľa teba zmysel ? my to príde ako celkom zvláštny tréning
To je účel. Je to taková příprava na těžký tréninky s vč, kdybych ho docvičil a nevrhal se hned do silovek, tak bych si možná ušetřil zranění.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru