Zaslal: ne prosinec 29, 2013 9:03 am Předmět: stres
Dobrý den omlouvám se že jsem dal dal otázku do kategorie strava ale nevěděl jsem kam jí dát. Chci se zeptat když ted mě čekakj dvě zkoušky a myslim že u nich budu docela i dost vystresovanej a v období kolem nich jestli přijdu o nějakou hmotu když budu pořád stejně jíst a cvičit. Máte nějaký rady co by mě mohlo pomoct proti stresu??
Všechno je otázka času, tím myslím že jak dlouho sval. hmotu přibíráš, tak hned tak o ni nepřijdeš a když ano, tak sval. pamět funguje parádně. Stejně tak se nic neposere když klidně na týden úplně vypneš, do dalších 10dní budeš zpátky.
Nehroť to tolik, jestli nervama, průjem atd... před zkouškou něco zhubneš, tak ty zkoušky až uděláš tak za pár dní seš tam kdes byl.
_________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
ja som v obdobi skusok treningom bojoval proti stresu...cely den nervy ucil sa a vecer klud hodinka, hodinka aj pol s kecanim a pohdicka. nehrot to tych par tyzdnov a ber trening skor ako relax. mozno schudnes, ale to sa rychlo vrati naspat...
Lék proti stresu ze zkoušek je úspěšně se na ni naučit, alespoň tak to mám já... Nemám stres ani z toho, jestli to udělám/neudělám, vím, že jsem tomu dost věnoval a když se to nepovede poprvý, poté už ano.
A jde o to si to kvalitně naplánovat, abych byl v pohodě ...
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 2:52 pm Předmět: Re: stres
Milcek55 napsal:
Dobrý den omlouvám se že jsem dal dal otázku do kategorie strava ale nevěděl jsem kam jí dát. Chci se zeptat když ted mě čekakj dvě zkoušky a myslim že u nich budu docela i dost vystresovanej a v období kolem nich jestli přijdu o nějakou hmotu když budu pořád stejně jíst a cvičit. Máte nějaký rady co by mě mohlo pomoct proti stresu??
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru