stres

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - stres  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> stres
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milcek55

PříspěvekZaslal: ne prosinec 29, 2013 9:03 am    Předmět: stres Odpovědět s citátem

Dobrý den omlouvám se že jsem dal dal otázku do kategorie strava ale nevěděl jsem kam jí dát. Chci se zeptat když ted mě čekakj dvě zkoušky a myslim že u nich budu docela i dost vystresovanej a v období kolem nich jestli přijdu o nějakou hmotu když budu pořád stejně jíst a cvičit. Máte nějaký rady co by mě mohlo pomoct proti stresu??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wojceek

PříspěvekZaslal: ne prosinec 29, 2013 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neboj nepřijdeš
Spam

PříspěvekZaslal: ne prosinec 29, 2013 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Všechno je otázka času, tím myslím že jak dlouho sval. hmotu přibíráš, tak hned tak o ni nepřijdeš a když ano, tak sval. pamět funguje parádně. Stejně tak se nic neposere když klidně na týden úplně vypneš, do dalších 10dní budeš zpátky.
Nehroť to tolik, jestli nervama, průjem atd... před zkouškou něco zhubneš, tak ty zkoušky až uděláš tak za pár dní seš tam kdes byl.
Kapo

PříspěvekZaslal: ne prosinec 29, 2013 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som v obdobi skusok treningom bojoval proti stresu...cely den nervy ucil sa a vecer klud hodinka, hodinka aj pol s kecanim a pohdicka. nehrot to tych par tyzdnov a ber trening skor ako relax. mozno schudnes, ale to sa rychlo vrati naspat...
Novic

PříspěvekZaslal: ne prosinec 29, 2013 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lék proti stresu ze zkoušek je úspěšně se na ni naučit, alespoň tak to mám já... Nemám stres ani z toho, jestli to udělám/neudělám, vím, že jsem tomu dost věnoval a když se to nepovede poprvý, poté už ano.
A jde o to si to kvalitně naplánovat, abych byl v pohodě ...
raw

PříspěvekZaslal: ne prosinec 29, 2013 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

musis to mit u prdele a neresit... sice spatny pristup, ale neni stres
Spazik

PříspěvekZaslal: ne prosinec 29, 2013 2:52 pm    Předmět: Re: stres Odpovědět s citátem

Milcek55 napsal:
Dobrý den omlouvám se že jsem dal dal otázku do kategorie strava ale nevěděl jsem kam jí dát. Chci se zeptat když ted mě čekakj dvě zkoušky a myslim že u nich budu docela i dost vystresovanej a v období kolem nich jestli přijdu o nějakou hmotu když budu pořád stejně jíst a cvičit. Máte nějaký rady co by mě mohlo pomoct proti stresu??

Hulení? :-)

Rychle na stránku:

Přejdi na: