|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 4:56 am Předmět: |
|
|
Hobbit 2 - dotiahli ma na to do kina a nelutujem, akurat penazi - kvoli 3d a dabingu. 2 a 3/4 hodky mi rychlo ubehlo. Zaujimavo doplneny pribeh.
Hlavne som zistil preco prisli s vyssim fps pri 3d. Jednu chvilku som bol uz tak ze ma rozboli hlava z toho trhania. Prvy zaber na ulicku v 3d bol ale kruty zazitok. No po case to vypadalo tak, ze si asi povedali ze sa im uz nechce robit alebo ze si to uz nebudu asi ludia vsimat a podme im davat 3d v style dvoch vrstiev (ktore boli dobre asi tak v starych komiksoch)... rozmazaneho pozadia a plochych postav v popredi. Ovela radsej 2d nez toto...
Dobre som sa bavil aj na tych ceskych nazvoch. Prekladanie originalnych mien a nazvov..
Šmak!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 9:20 am Předmět: |
|
|
Od WWZ jsem moc nečekal, ale dotáhla mě k tomu mladá, je to jeden z filmů, kde má Pitt prej konečně zase dlouhé vlasy po Tróji  , ale byl sem velmi mile překvapen :)
Hlavně tato scéna byla uplně našlapaná :)
Jinak dnes se chystám na ty Millerovce na tripu, láká mě tam hlavně Aniston, takže nečekám moc a třeba se zase dočkám překvapení :)
BTW někdo nějaký názor na Sucker Punch ?
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 10:05 am Předmět: |
|
|
Stejně to je neuvěřitelný jak J. Aniston vypadá na to kolik jí je... I v těch Miller... na tripu když se tam ukázala ve spodním prádle _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 10:12 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Stejně to je neuvěřitelný jak J. Aniston vypadá na to kolik jí je... I v těch Miller... na tripu když se tam ukázala ve spodním prádle |
jo, postavu má luxusní
|
|
| nahoru |
|
 |
atms
|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 12:20 pm Předmět: |
|
|
World War Z jsem prostě musel po 25 minutách vypnout a smazat. Nešlo to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 12:33 pm Předmět: |
|
|
| atms napsal: | | World War Z jsem prostě musel po 25 minutách vypnout a smazat. Nešlo to. |
Taky mě to vůbec nebavilo. Ze Zombie titulů se mi líbil Úsvit mrtvých, Já, Legenda a samozřejmě Rec I,II.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 12:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | atms napsal: | | World War Z jsem prostě musel po 25 minutách vypnout a smazat. Nešlo to. |
Taky mě to vůbec nebavilo. Ze Zombie titulů se mi líbil Úsvit mrtvých, Já, Legenda a samozřejmě Rec I,II. |
To se shodneme Johne. Úsvit mrtvých je takové nenáročné béčko, ale moc se mi líbil, hlavně ty scény jak si sedí v těch zahradních křeslech na střeše supermarketu a jako zabiják času kropí zombíky A I Legend je taky pecka, u toho se mi hlavně líbí ten námět, jak je v celém NY uplně sám a chodí si popovídat s figurínama
|
|
| nahoru |
|
 |
fotter

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 1:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 1:58 pm Předmět: |
|
|
tak retuš atd se používá i u modelek......ale i tak na ten věk vypadá skvělě nějaký základ tam musí být
ale jako obyč. holku mě těší, že i herečky, modelky jsou prostě někdy nedokonalé......nebo spíš přirozené
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 11:20 am Předmět: |
|
|
Přátelé, sháním na Silvestra nějaké filmy, žánrově komedie, poradí někdo?
Musím ale přiznat, že hodně komedií už mám shlédnutých, takže pokud možno nějaké ne-uplně profláknuté tituly, díky ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 11:23 am Předmět: |
|
|
Doporučil bych třeba nějakou starší Francii s Belmondem nebo Richardem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 11:34 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Přátelé, sháním na Silvestra nějaké filmy, žánrově komedie, poradí někdo?
Musím ale přiznat, že hodně komedií už mám shlédnutých, takže pokud možno nějaké ne-uplně profláknuté tituly, díky ;-) |
Neni to ciste komedie
http://www.csfd.cz/film/19307-mestecko-pleasantville/
A i kdyz to zni hrozne kycovite, me tento film vzdy optimisticky naladi a pohladi po dusi.
BTW na silvestra mam nachystanyho stahnutyho hobita v DVD kvalite, samozrejme s titulky.
Ale nevim esli se to vyrovna vcerejci populnoci projekci Predatora s 200g arasidu v testicku a cili ))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|