Tým Ronnie.cz - Spartan Race

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tým Ronnie.cz - Spartan Race  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tým Ronnie.cz - Spartan Race
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
flew

PříspěvekZaslal: ne říjen 06, 2013 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
flew napsal:
Vyjádření "Photo To Go"
citace:
Myslím, že v rozporu to není. Organizátoři jistě slíbené dodrží, i když s tím mají velké starosti. My jsme pro Vás jen další alternativa - nabízíme i tištěné fotografie a máme v záloze ještě další věci. Máme dlouhodobé zkušenosti z jiných sportů jako např. cyklistické MTB závody (jsme partnery největšího seriálu Kolo pro život) a fotografie produkujeme také přímo na akci. Takže svoji fotku dokonce i s dosaženými výsledky si můžete odvézt domů již rovnou ze závodu. Je pro nás důležité to, aby z akce měl každý min. jednu - raději více kvalitních fotografií a samozřejmě aby se snadno našel. Pokud se nám podaří závodníka identifikovat, nese si snímek krom jména a čísla další informace jako je třeba název týmu, ale i souřadnice a čas na trati. Můžete tak díky fotkám porovnat svůj čas s ostatními v místě focení. Časy jsou synchronizovány s časomírou, takže se na ně můžete spolehnout.
V Bořeticích jsme byli na zkoušku a také ukázat svůj potenciál. Na rozdíl od mnoha fotících dobrovolníků jsme byli jen tři, neboť podstatná část našeho týmu byla na jiných závodech. Rádi bychom Vám poskytli své služby na závodech v příští sezóně. To jestli to bude zdarma nebo za peníze záleží teď hodně na dohodě s pořadatelem. Můžete to ovlivnit také Vy, pokud nás budete chválit . Bohužel je to tak, že spíše napíše ten, který si chce stěžovat, než ten spokojený. Vím, že spokojeni nikdy nebudou všichni. Budeme Vám ale vděčni pokud nás podpoříte, neboť Bořetická premiéra se nám líbila a cítili jsme se mezi Vámi dobře.

tam o tohle vůbec nejde, jde o to, že to na oficiálním FB Spartan Race bylo vloženo se slovy "Oficiální fotogalerie" - to je ten rozpor...kde toto vyjádření je? Na FB nic nevidím...

Jinak kdybyste našli v těch dalších galeriích někoho z týmu, prosím postujte, nemám bohužel čas to procházet...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=249340181883425&set=o.518900198121588&type=1&theater

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
flew

PříspěvekZaslal: ne říjen 06, 2013 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

avanti napsal:
flew napsal:
Myslím, že peterův výraz mluví za vše

[img][/img]

Připrav se na potlesk jak v Národním.

Bude video log?

ALKAPONE

PříspěvekZaslal: út říjen 15, 2013 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út říjen 15, 2013 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tu dolni smazni, kvuli ni mi Freimen nemuze prijit na jmeno
Freimen

PříspěvekZaslal: út říjen 15, 2013 5:23 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

je to tak, takové krásné budovatelské výrazy a ty to celé pokazíš
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14,26 freimen
flew

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já myslel, že sis to šel zaběhnout... né se nechat nosit

flew

PříspěvekZaslal: čt prosinec 12, 2013 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no pěkné medaile nachystali na příští rok

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt prosinec 12, 2013 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted to chce tym:
ja
Flew
Freimen
Humanic
Hynek
kdo dal?
Freimen

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:30 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Tak vážení sportovní přátelé, právě jsem dopsal seznam svých cílů pro rok 2014 a Spartan Race je na 7. místě a vešel se na první stránku, takže pro mě moc důležité a rád bych se do toho pořádně opřel. Přišlo by mi fajn sestavit tým lidí, kde budou všichni chtít dokončit všechny 3 závody Spartan Race , vím, že pro někoho je to velké cestování atd., ale bude super, pokud to společně absolvujeme celé. A když vidím ty medaile Pro mě je ten Beast ohromná výzva srovnatelná s přípravou na závody, hrozně moc se na to těším. Přišlo by mi fajn už dopředu rozvrhnout dvojice dle výkonnosti, protože na trati je řada překážek, které je výhodné (či dokonce skoro nutné) absolvovat ve dvojici. Protože Peter zase vystřelí a už ho nikdo neuvidí až v cíli kolem nějakých holek :) Takže by bylo optimální mít dohromady 8 lidí, kdo se přidáte?

Čili začínáme 31. 5. v Liberci, podle toho, co říkala Nikča, tak budou letos všechny 3 závody v ČR!

Dále by bylo fajn to udělat tak, aby letos v týmu nebyl nikdo, kdo lže a nemá koule, protože pevně věřím tomu, že by se nám pak podařilo domluvit konstruktivně s Martinem a třeba bude tak hodný, že bychom měli jako tým Ronnie.cz i trička a nějakou chemii Vidím ty trička "Ronnie.cz - SPARTAN team" před očima

Rád bych do týmu přihlásil nového člena, není sice registrovaný na foru, ale je to nemalý zákazník eshopu a kolega z práce z kliniky, MUDr. Tomáš Skála, Ph.D., je to špičkový kardiolog, cvičí 5x týdně, běhá 15-20 km, čili výkonnostně je na tom špičkově a já budu mimo jiné rád, že je tam někdo, kdo mě případně zachrání
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz me tam pis
Liberec je pro me na druhe strane zemekoule, ale snad bychom se nejak domluvit mohli
co treba neco v madarsku nbo na slovensku?
jinak slibuju, ze o holky se uz na trati zajimat nebudu (leda by to byla mimoradna situace, zachrana zivota nebo zadost o telefonni cislo)
co se tyce treningu, tak bych rad letos prubl i Olomoucky pulmaraton, takze na Spartanovi klidne kvuli tymu vypustim dusi!
Freimen

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
uz me tam pis
Liberec je pro me na druhe strane zemekoule, ale snad bychom se nejak domluvit mohli
co treba neco v madarsku nbo na slovensku?
jinak slibuju, ze o holky se uz na trati zajimat nebudu (leda by to byla mimoradna situace, zachrana zivota nebo zadost o telefonni cislo)
co se tyce treningu, tak bych rad letos prubl i Olomoucky pulmaraton, takze na Spartanovi klidne kvuli tymu vypustim dusi!

já jsem v Olomouci 2-3 dny v týdnu, tak můžeme něco spáchat i tréninkově Liberec je daleko, ale o tom jsou závody. To zahraničí není špatný nápad, budete to s Láďou sledovat, kde něco bude?

Já beru, že je aktuální ten seznam výše, který jsi napsal, tedy my 3 s Láďou a humanic a hynek, je to tak?
Humanic145

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mě ano:)
Freimen

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:45 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

super, takže nás je zatím definitivně 5 a potřebujeme alespoň ještě 3 lidi...Vladimír Zavadil a Tomáš Neubert dají asi jen některé závody, nechtějí jet všechno kvůli tomu, že v tom vidí tahání lidí a peněz, jejich názor a já to respektuji.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

osobne mam stejny nazor, proto letos chci vyhrat a pak nechat i ostanim, at se snazi
v jednotlivcich bych rad do stovky a jako tym, rekneme prvni desitka?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tým Ronnie.cz - Spartan Race Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: