|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
flew

|
Zaslal: st leden 01, 2014 7:50 pm Předmět: |
|
|
Se mnou počítejte určitě :) liberec je fakt dálka... Ale myslím, že to bude stat za to....
Sledovat to budu .. budete chtít být v elitni vlně ? Nebo v té po elitě...
Možná místo trička by bylo fajn tílko .. přeci jenom peter se rad ukazuje tak ať mu jdou vidět aspoň ruce _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st leden 01, 2014 7:53 pm Předmět: . |
|
|
pojďme si dát natvrdo cíl - v týmech do první 20 z těch zza 500 týmů, které byly naposledy!
chtěl bych být ve vlně hned po elite, to bylo super i vzhledem k času (ne zase až tak brzo) a naopak skvělé trati.
Ty trička spíš jako omáčka v čase okolo závodu, samotné závody je lepší orpavdu dát do půl těla, bylo to šílené to 100x máchat a prát atd. A na ten 22 km by to chtělo nakoupit camelbag
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st leden 01, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
Místo sypani nám může ronnie udělat nášivky ronnie loga a koupit baťůžky _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st leden 01, 2014 7:56 pm Předmět: |
|
|
Plave se tam?
Jak byste zhodnotili ve zkratce přípravu na závody? Hlavně silová vytrvalost a běh? _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 01, 2014 7:58 pm Předmět: |
|
|
myslim, ze nejake velbloudy mam, dva outdoorove a dva pro modelky, kdyby mel nekdo problem
ale zvaz, ze se v tom blbe bezi, lepsi je neoprenovy elaticky pas a v tom male lahvicky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st leden 01, 2014 7:58 pm Předmět: |
|
|
Neplave se tam.
Příprava běhání, běhání a běhání, zatím se vždy umístili nejlépe lid, kteří s fitness nemají nic společného (běžci, triatlonistky, fotbalisté, běžci na lyžích, cyklisté). Silově vytrvalostní složka na tom závodě je tak 10 %. Mně osobně by se klidně líbilo, kdyby bylo věcí na silovou vytrvalost více, to nošení pytlů do ostré stráně se mi moc líbilo, přesně disciplína pro mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st leden 01, 2014 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | myslim, ze nejake velbloudy mam, dva outdoorove a dva pro modelky, kdyby mel nekdo problem
ale zvaz, ze se v tom blbe bezi, lepsi je neoprenovy elaticky pas a v tom male lahvicky |
to pořešíme až to přijde, těch 22 km nedám bez nějakého občerstvení
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 01, 2014 7:59 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | Plave se tam?
Jak byste zhodnotili ve zkratce přípravu na závody? Hlavně silová vytrvalost a běh? |
neplave, aspon ne nic strasneho, v nejhorsim nejaky rybnicek, zbytek je o vytrvalosti, anglicaky, shyby, kliky, drepy
nejake treningy v tomhle vlakne najdes _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st leden 01, 2014 8:04 pm Předmět: |
|
|
Takže v nejhorším, když nejde rychle plavat, se stačí rychle topit jo?
Musím říct že mě to celkem láká, prostuduju thread a zhodnotím situaci _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 8:35 am Předmět: |
|
|
Čau, docela bych do toho šel... kdyby o mě byl nějakej zájem  a hlavně bych to musel nějak naplánovat do svého kalendáře :-) _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 8:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: so leden 04, 2014 1:19 pm Předmět: |
|
|
v Maďarsku sem ještě nebyl  a Kamzík taky není daleko _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so leden 04, 2014 1:23 pm Předmět: |
|
|
zaprvé nevidím nic zeleného a zadruhé Nikča jednoznačně říkala, že v ČR budou letos všechny 3 obtížnosti, aby se dala běžet trifecta...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|