Zajímalo by mě jestli takhle nějak za dávných dob odsuzovali rock and roll.
Hele ale ja myslim ze kdyz je song zalozen na tom, ze radoby super ''raper'' metá nesmyslně sprosté slova za sebou, tak je to prostě sračka. Posloucham nejaký rap. Ale fakt ne výplachy. Popravde, nejake nadavani me ani nenabudi, ani neuklidni,.. tak proč... beaty tam taky stejně stojío za ....
Tak jsem si mistra řezníka poslechl a přijde mi to taky jako bída, textově, co se týče rýmu... prostě celkově. Lepši rap by asi stvořilo lecjaké dítko školou povinné.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
V porovnání s čímkoliv. Vyblít vulgarismy a považovat to za hudbu...a podle všeho asi i dobrou?
No to samé dělá teda spíš dělával Eminem a u něj to očividně moc lidem nevadí :) Ale chápu, že Řezník a horrorcore se nelíbí každýmu, ale nesoudil bych to podle jedný písničky.
V porovnání s čímkoliv. Vyblít vulgarismy a považovat to za hudbu...a podle všeho asi i dobrou?
No to samé dělá teda spíš dělával Eminem a u něj to očividně moc lidem nevadí :) Ale chápu, že Řezník a horrorcore se nelíbí každýmu, ale nesoudil bych to podle jedný písničky.
hele, jenže eminem umí a uměl DOBŘE rapovat... řezník tak super opravdu neni
hele, jenže eminem umí a uměl DOBŘE rapovat... řezník tak super opravdu neni
To je věc názoru, když si poslechneš nový tracky od Řezníka tak rapuje taky dobře (samozřejmě eminem je trošku jinej level), spíš jsem myslel ty nadávky co tu zmiňujou ostatní, ale to je jedno na tom se nikdy neshodneme, sto lidí sto chutí..
Mě teda řezník vždycky hrozně pobaví, vždyť je to tak absurdně vulgární, až je to vtipný :-D.
A ta písnička o kočí? To je pure gold. Neměli byste bejt takový konzervy.
...a proto jsem si jich poslechl více...a to jsem neměl dělat:o) Tohle totiž ještě ušlo-je to prostě odpad.
Myslim, ze je tady zbytecne rozebirat Reznika, kdyz vetsina zdejsich lidi posloucha Kabaty a resi penivost a prasnost proteinu.
Vetsina lidi vubec nepochopila o co jde a textove nevim o nikom, krome snad Depha, co by se dalo poslouchat.
Zkoušel jsem pár tréninků na vážnou hudbu, a jako, fakt dobrý. Ta soustředěnost přišla úplně sama a dvě hodiny uběhnou, jak nic. Jinak Toxxe už nemusím, ten jeho Bauch styl, se mi nelíbí. Ektor je good, ale první deska byla TOP
Souhlasím, Toxxx už není co bejval. Zlatý starý dobrý Supercroo :) Jinak Ektor je pro mě zvláštní, pár jeho tracku se mi líbí, ale zbytek považuju za shit. Jinak za mě top rapper u nás je asi James Cole.
Souhlasím, Toxxx už není co bejval. Zlatý starý dobrý Supercroo :) Jinak Ektor je pro mě zvláštní, pár jeho tracku se mi líbí, ale zbytek považuju za shit. Jinak za mě top rapper u nás je asi James Cole.
EDIT: Taky zkusím vážnou hudbu na trénink.
tak ektor taky ma jen cca 5 songů co mě baví...supercrooo je jízda, to je prostě něco..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru