|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Martule

|
Zaslal: st listopad 06, 2013 2:38 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Martule napsal: |
radsi ne ..az prijde cas |
nedelej Zagorku (Drapera)
|
az budu nekdy v bigu, tak reknu Pomanovi,at me vyfoti..ja metrošský fotky nedělám,nemam to rada
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 06, 2013 2:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
7.11.2013 KURI NOZKY
LEGPRESS
15X45kg
12x60kg
10x90kg
10x90kg
8x90kg
10x70kg
12x60kg
DŘEP
1x15X20kg
4x8x40kg
VYPADY
1X12x10Kg
1x8x10 kg + 4xbw
1x12xbw
PREDKOPY + ZAKOPAVANI
4x12x10kg + 4x10x15kg
ROZNOZOVANI
5X20X20KG
ROTOPED
15 MIN
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: pá leden 03, 2014 1:07 pm Předmět: |
|
|
jo ta blond vypadal divně, mi to hrozně připomínalo takový ty vlasy cikánek tady u nás, který si pořád barvily černý vlasy na takovou šíleně nepřirozenou světlou blond :D . Takže forma vlasů i postavy dobrá :D.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 2:00 pm Předmět: |
|
|
Já bych takovou formu brala :) pěkný.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 3:56 pm Předmět: |
|
|
Prej objemovka. Já jsem se chtěl zeptat, jak dlouhou už dietíš. :)
Není to v BG nějaký popřestěhovávaný? Nějak se tam podle fotek nemůžu zorientovat. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 4:02 pm Předmět: |
|
|
díky
no v plánu to bylo,ale Vánoce byly silnější,než já...
počkej jak neorientuješ..pravá horní je focená od abdukce/adukce a leva spodni od zrcadel u velkejch jednoruček..v Bluegymu se dočkat změny .. si papal vtipnou kaši ne.. =o)) kdy se na nás dojdeš podívat??
| madball napsal: | Prej objemovka. Já jsem se chtěl zeptat, jak dlouhou už dietíš. :)
Není to v BG nějaký popřestěhovávaný? Nějak se tam podle fotek nemůžu zorientovat. |
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 4:11 pm Předmět: |
|
|
Tak asi nic přestěhovanýho není. Je pravda, že za posledních cca 8 měsíců jsem tam byl tak 4x.
Dojdu mrknout až tak někdy jaro/léto, protože chci vidět, jestli je mezi těma váhama opravdu tak velkej rozdíl, jak každej říká...
Každopádně vypádáš dobře. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 4:25 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Tak asi nic přestěhovanýho není. Je pravda, že za posledních cca 8 měsíců jsem tam byl tak 4x.
Dojdu mrknout až tak někdy jaro/léto, protože chci vidět, jestli je mezi těma váhama opravdu tak velkej rozdíl, jak každej říká...
Každopádně vypádáš dobře. |
rádi tě uvidíme a dík
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|