Já to zkusil poprvé, když jsem u nás v posilovně nemohl naladit nic jiného než Radio a Vltava. A až potom začal zařazovat do playlistu tyhle písničky. Ale nejlepší je odjet trénink jenom na tý vážný nebo klasický hudbě, protože jak se ti to střídá třeba s repováním nebo i taneční hudbou, tak tě to vůbec nevtáhne.
Já to zkusil poprvé, když jsem u nás v posilovně nemohl naladit nic jiného než Radio a Vltava. A až potom začal zařazovat do playlistu tyhle písničky. Ale nejlepší je odjet trénink jenom na tý vážný nebo klasický hudbě, protože jak se ti to střídá třeba s repováním nebo i taneční hudbou, tak tě to vůbec nevtáhne.
Vzhledem k tomu, že jsem v 80. letech vyrůstal na Slayeru, Metallice, Sepultuře apod, a pak přesedlal na U2, R.E.M apod., tak vůbec nevím, o čem tu je řeč. Ten vulgární pan Řezník je nějaká tzv. celebrita? Pokud ano, pak je to celebrita hodná dnešní doby.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru