|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
vejdy

|
Zaslal: so leden 04, 2014 10:32 am Předmět: |
|
|
[quote="7eVen"]On ale není průměrný, on je nadprůměrný, chápeš?[/quote]
a v čem je nadprůměrný od ostatních skvělých proteinů?Jak už jsem jednou tady psal ohromnou reklamou v USA?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so leden 04, 2014 10:48 am Předmět: |
|
|
kluci nevýmýšlejte hovadiny a nesmyslný proteiny neznámýho původu rádoby USA,když tady je tolik domácích kvalitních výrobků.Pokud něco,řešil bych jen cenu jako asi každý a všude,ale jinak bych sáhl v této chvíli po ultra speed 80 fair power.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so leden 04, 2014 1:36 pm Předmět: |
|
|
Momentálně piju belgickou čokoládu Pharma Blend 6 HR a Whey Protein Profesional Scitec Nutrition po treninku,ale ten Ultra Speed 80 Fair Power si koupím zvlášť příchuť vanilka mě láká.
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: so leden 04, 2014 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | kluci nevýmýšlejte hovadiny a nesmyslný proteiny neznámýho původu rádoby USA,když tady je tolik domácích kvalitních výrobků.Pokud něco,řešil bych jen cenu jako asi každý a všude,ale jinak bych sáhl v této chvíli po ultra speed 80 fair power. |
Nemyslím si že je na místě házet špínu na nečeský výrobky a házet to do jednoho pytle. Ty seš zaujatej už jen z podstaty věci. Co se týká českých výrobků, tak bych řekl že se to postupně lepší, ale taky to není žádná hitparáda. Když už je fakt kvalitní produkt, tak ta cena je vyšší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: so leden 04, 2014 2:29 pm Předmět: |
|
|
Zajímalo by mě, jak se ty příchutě připravují, jestli je nějaké testování variant vzorků (případně kolik), jak reprezentativní je vzorek ochutnávačů atd. a jaký na to prodejce klade důraz. Dobrá chuť je podle mě základ a to jak protein chutná, se rozkecá téměř okamžitě a pokud to prodejce zrovna moc nevyladí, může zapomenout na dobrý odbyt produktu, protože si to někdo koupí maximálně jednou.
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: so leden 04, 2014 2:49 pm Předmět: |
|
|
Když je možnost, tak beru výrobce z ČR, jednoznačně. Jelikož jsem dostal vzorky WPC a hned ho koupil a pote jsem dostal vzorky Wheycore 100 a taky koupil, tak je prostě vidět, že to má smysl, tyhle ochutnávky, člověk si pak snáze vybere a všichni jsou spokojení, Ultra speed zkusím taky, bezpochyb
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so leden 04, 2014 9:25 pm Předmět: |
|
|
| P4hill napsal: | | Když je možnost, tak beru výrobce z ČR, jednoznačně. Jelikož jsem dostal vzorky WPC a hned ho koupil a pote jsem dostal vzorky Wheycore 100 a taky koupil, tak je prostě vidět, že to má smysl, tyhle ochutnávky, člověk si pak snáze vybere a všichni jsou spokojení, Ultra speed zkusím taky, bezpochyb | Tak s tímto stoprocentně souhlasím, za vyzkoušený vzorek výrobce získá nejednou nového zákazníka:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so leden 04, 2014 9:36 pm Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | | Bara napsal: | | kluci nevýmýšlejte hovadiny a nesmyslný proteiny neznámýho původu rádoby USA,když tady je tolik domácích kvalitních výrobků.Pokud něco,řešil bych jen cenu jako asi každý a všude,ale jinak bych sáhl v této chvíli po ultra speed 80 fair power. |
Nemyslím si že je na místě házet špínu na nečeský výrobky a házet to do jednoho pytle. Ty seš zaujatej už jen z podstaty věci. Co se týká českých výrobků, tak bych řekl že se to postupně lepší, ale taky to není žádná hitparáda. Když už je fakt kvalitní produkt, tak ta cena je vyšší. |
Já nejsem zaujatej vůbec,ale mám hodně možností vidět dál než jen na hezkej obal a marketingový sliby a proto to nežeru.je moc dobrých cizích produktů a já se jim nebráním,ale většina z těch zde zmiňovaných stojí za prd.český výrobce podléhá přísnějším kontrolám než zboží z dovozu,které projde jen deklarací na základě papíru a nikdo neví kde a jak vzniklo.proč asi hodně amerických firem vyrábí v Mexiku.Kvalitní výrobky jsou vždy dražší a je jedno jestli tuzemské či dovozové.dražší suroviny se prostě někde odrazit musí a laciný obaly ala Arnold mě fakt neberou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so leden 04, 2014 9:39 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | P4hill napsal: | | Když je možnost, tak beru výrobce z ČR, jednoznačně. Jelikož jsem dostal vzorky WPC a hned ho koupil a pote jsem dostal vzorky Wheycore 100 a taky koupil, tak je prostě vidět, že to má smysl, tyhle ochutnávky, člověk si pak snáze vybere a všichni jsou spokojení, Ultra speed zkusím taky, bezpochyb | Tak s tímto stoprocentně souhlasím, za vyzkoušený vzorek výrobce získá nejednou nového zákazníka:o) |
To je jasný a proto jsme se snažili a budeme nadále sehnat jich co nejvíce.Bohužel některé firmy na to neslyší a trochu se bojím,že mají obavy,protože ochutnávka by zbortila jejich první dojem z pozlátka na obalu a slibů.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so leden 04, 2014 9:39 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | P4hill napsal: | | Když je možnost, tak beru výrobce z ČR, jednoznačně. Jelikož jsem dostal vzorky WPC a hned ho koupil a pote jsem dostal vzorky Wheycore 100 a taky koupil, tak je prostě vidět, že to má smysl, tyhle ochutnávky, člověk si pak snáze vybere a všichni jsou spokojení, Ultra speed zkusím taky, bezpochyb | Tak s tímto stoprocentně souhlasím, za vyzkoušený vzorek výrobce získá nejednou nového zákazníka:o) |
Taky sem jednou podlehl whey coru cookies...vzorky z exkurse me rozsekaly tak ze sem si koupil pixlu
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so leden 04, 2014 9:45 pm Předmět: |
|
|
Jen by mě zajímal teď názor Spama. Chlape, v čem jso ty tvoje proteiny, které tu protlačuješ (myslím že celkově jsi dost na tu ''ameriku'' a celkově zahraniční) lepší než třeba survival protein?
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: so leden 04, 2014 10:01 pm Předmět: |
|
|
diky za reakce, ten Survival vubec neznam. Skoda ze nemaji jahodu. Jinak pri me spotrebe proteinu si opravdu rad priplatim za to nejlepsi mozne. Je to tedy z nabidky Ronnie shopu v soucasnosti Ultra speed?
btw: na Fitco mi neplivejte. Je to dobry a velice chutny protein. Jen chci proste prubnout zase neco noveho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so leden 04, 2014 10:03 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Jen by mě zajímal teď názor Spama. Chlape, v čem jso ty tvoje proteiny, které tu protlačuješ (myslím že celkově jsi dost na tu ''ameriku'' a celkově zahraniční) lepší než třeba survival protein? |
Proč by musel vědět v čem jsou lepší? Prostě je má rád a sedí mu a hotovo.Tak to prostě je.každý má jiné chutě a jiný názor a ani ho vlastně nemusí chtít vysvětlovat
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: so leden 04, 2014 10:04 pm Předmět: |
|
|
Bara :
No, já bych hlavně rozlišoval renomovanější značky jako BSN, Muscletech atd., u kterých bych o souladu obsahu s etiketou prakticky nepochyboval (pokud se nebavíme o nějakém falzifikátu). Jistě, pak jsou značky, u kterých si jisti být podle tebe nemusíme, ty méněznámé.
Pokud porovnám složení co je na pixle, pak v poslední době je to podle mě tak, že pár českých výrobků je jakž takž konkurenceschopných, dejme tomu pár CFM izolátů, nějaký nakopávače atd, a to i cenově. Zbytek je složením slabota a cena stejná nebo vyšší, tak nevidím jediný důvod proč to všem cpát, kdekoli. na druhou stranu, jediný, co mi přijde jako dobrý český produkty na úrovni jsou některý gainery, jelikož Go Pro 30 a B.I.G jsou prostě super, jak složením, tak chutí. Ale třeba vícesložku za dobrý prachy jsem od našich výrobců ještě nezaznamenal, a to by měla být alfa omega cvičení a vlajková loď každýho výrobce.
Ta vyšší cena českejch výrobků je prostě protože nemají takový obrat, jako velké firmy, který si můžou dovolit nižší marži. Říkat že jsou vždycky draží jelikož jsou z kvalitnějších surovin mi přijde uplně mimo.
V čem jsou tedy české značky proveřené? to by prokázaly spíše testy nějaké nezávislé instituce (např. SPZI, nebo mezinárodních orgánu) to co se objeví tedy není nezávislé, jelikož to může být snáze manipulováno (spíše tím nemyslím výsledky rozboru, ale to, že danému rozboru předcházel jiný rozbor s horším výsledkem s tím, že výrobce dostal echo, či že odeslané vzorky byly předem dostatečně proveřené).
V čem jsou český výrobky pod přísnější kontrolou? výroba suplementů je soustavně dozorována? prodávané hotové produkty (tedy i zahraniční) nemohou být podrobeny rozborům v rámci výkonu dozoru?
Přijde mi, že minimálně stejně reklamích keců mají právě český značky, jelikož jsou tady marketingově silnější (obchodní zastoupení cizozemských značek je slabší, ne-li žádné) Jistě, i v popiscích USA produktů jsou taky někdy děsný kecy, takže tady bych to příliš nerozlišoval. Vem si Whey Core, vítěz chuťového testu? bylo to na bannerech, na pixlách a všude možně.. co to bylo za test, kdo ho vyhodnocoval, kdo se ho účastnil? nebyla to náhodou fikce a reklamní žvást? protože podle referencí whey core chutově totálně propadl, a to jak v mym okolí (i u mě) ta i na diskuzních forech.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|