|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
P4hill
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 3:50 pm Předmět: |
|
|
Mel uz nekdo ty bcaa od Mex ? Zdaji se mi nejak levnější. ?.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 6:38 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Bara dík to vyzkouším,slyším to poprvé,já většinou dával před a po treninku,připadal jsem si takovej více napumpovanej,ale libido asi dělá hodně i tak vyzkouším,díky moc! |
Klidně to tak nechej a přidej ještě ráno a odpo nebo večer.Je lepší to dávkovat rovnoměrně jako třeba HMB nebo Glutamin.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 7:45 pm Předmět: |
|
|
| P4hill napsal: | | Mel uz nekdo ty bcaa od Mex ? Zdaji se mi nejak levnější. ?. |
Taky jsem se asi 2 týdny zpátky ptal...ale myslím, že nikdo se nevyjádřil...
Možná je potom pořídim do diety, ale těch 4g sacharidů v 17g prášku mi příjde moc...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | vejdy napsal: | | Bara dík to vyzkouším,slyším to poprvé,já většinou dával před a po treninku,připadal jsem si takovej více napumpovanej,ale libido asi dělá hodně i tak vyzkouším,díky moc! |
Klidně to tak nechej a přidej ještě ráno a odpo nebo večer.Je lepší to dávkovat rovnoměrně jako třeba HMB nebo Glutamin. |
A nemáš nějakou recenzi o HMB?
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 9:24 pm Předmět: |
|
|
Já jenom slyšel,že HMB jsou vyhozené peníze,nevím jestli je to pravda ja nikdy HMB nesuplementoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so leden 04, 2014 4:33 pm Předmět: |
|
|
Něco, co obsahuje syrovátkový proteinový koncentrát těžko nazvat volnými aminokyselinami a tedy osobně bych to nepoužíval. Obsahují-li aminokyselinové tablety syrovátkový koncentrát, nazývám to slisovaným proteinem a ne aminokyselinami. Byť samozřejmě v těhlech evidentně potom dál i nějaké volné aminokyseliny jsou, ale tablety aminokyselin by měly být dle mého jen a pouze volné aminokyseliny a nikoli (ač třeba jen zčásti) vázané formy.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so leden 04, 2014 4:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so leden 04, 2014 4:56 pm Předmět: |
|
|
Když to vezmu složku po složce:
- syrovátkový hydrolyzovaný izolát 90 % - velmi dobře, i s ohledem na to, že je na prvním místě a je ho tedy nejvíc,
- syrovátkový proteinový koncentrát 80 % - nedobře, zkusím schválně zjistit, jaký podíl ho tam je,
- syrovátkový hydrolyzovaný koncentrát 80 % - velmi dobře,
- L-lysin - velmi dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so leden 04, 2014 5:01 pm Předmět: |
|
|
No dobře, ale v tomhle případě je jediná volná aminokyselina jenom ten lysin ne ?...
Dalo by se říci, že ty amina, které jsem postoval mají více volných aminokyselin než ty od Extrifitu...
Pokud to není pravda tak mě prosím oprav
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so leden 04, 2014 5:12 pm Předmět: |
|
|
Tak, jak to píšeš, to není. Hydrolyzovaný proteinový koncentrát/isolát s dostatečným stupněm hydrolýzy = volná aminokyselina, tzn. to je správně. Za mě by naprosto ideální složení volných tabletovaných aminokyselin bylo takové, aby obsahovaly pouze a jen syrovátkový hydrolyzovaný izolát a/nebo syrovátkový hydrolyzovaný koncentrát (případně třeba ještě ano pro hydrolyzát kaseinu, hydrolyzovaný laktalbumin, s přimhouřeným okem neupřesněný "syrovátkový hydrolyzát" nebo "hydrolyzát syrovátkové bílkoviny"). Jinak vím, že výše uvedenými různými názvy občas popisuji stejnou věc, ale vzal jsem teď složení cca 20 suplementů a z nich citoval, co se mi v nich líbí.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so leden 04, 2014 5:15 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil vejdy dne so leden 04, 2014 5:17 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so leden 04, 2014 5:17 pm Předmět: |
|
|
Žádný problém: hydrolyzovaný syrovátkový proteinový koncentrát (+mikrokrystalická celulóza, mastek, oxid křemičitý, stearát hořečnatý).
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Když to vezmu složku po složce:
- syrovátkový hydrolyzovaný izolát 90 % - velmi dobře, i s ohledem na to, že je na prvním místě a je ho tedy nejvíc,
- syrovátkový proteinový koncentrát 80 % - nedobře, zkusím schválně zjistit, jaký podíl ho tam je,
- syrovátkový hydrolyzovaný koncentrát 80 % - velmi dobře,
- L-lysin - velmi dobře. |
Tak jen doplňuji, že podíl těch tří složek tam je 70:20:10, tzn. velmi dobrý pro tu nejlepší z nich (syrovátkový hydrolyzovaný izolát 90 %) - která je ale nakonec i ta nejdražší, proto ty aminokysleiny nepatří k nejlevnějším. Ale stojí tedy za to.
K produktu jsem to doplnil:
https://obchod.ronnie.cz/s-2590-amino-hydro-4000.html
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|