|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 04, 2014 10:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so leden 04, 2014 11:39 pm Předmět: |
|
|
A co chceš poradit? Jak se zvednout?
No chyť hrazdu podhmatem, přibližně na šíři ramen a přitáhni se.Jestli jsi hrazdu chytla ,ale nic se neděje a jenom tam visíš, tak je chyba v tom, že se nepřitahuješ. Jestli ani nevisíš, jenom stojíš pod/u hrazdy, tak je chyba že ses na ni nepověsila. Jestli nevidíš nic, na co se pověsit, tak hrazda chybí.
Jsi to mohla odkoukat od toho, který se přítáhne. Není na tom nic složitého.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 9:07 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | A co chceš poradit? Jak se zvednout?
No chyť hrazdu podhmatem, přibližně na šíři ramen a přitáhni se.Jestli jsi hrazdu chytla ,ale nic se neděje a jenom tam visíš, tak je chyba v tom, že se nepřitahuješ. Jestli ani nevisíš, jenom stojíš pod/u hrazdy, tak je chyba že ses na ni nepověsila. Jestli nevidíš nic, na co se pověsit, tak hrazda chybí.
Jsi to mohla odkoukat od toho, který se přítáhne. Není na tom nic složitého. |
dík zaradu
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne leden 05, 2014 9:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 9:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 9:30 am Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | Pre ženy sú príťahy problém. Ani na fyzických testoch polície ich od žien nikto nechce. Pozri: http://www.minv.sk/?kategoria-zeny-18-25-rokov
Stačí len aby sa zavesili a držali sa hrazdy asi vo výške očí po dobu 5 s. |
díky já už teda nesplňuju tu věk. kategorii, ale to je jedno. mě spíš šlo o to, co a jak nejlíp posilovat v domácích podmínkách, abych se dokázala přitáhnout.
ale tady jsou strašní vtipálci, aspoň jsem se po ránu zasmála.
ale zkusím se udržet, zda to dokážu, běh na 12 min. by mi problémy nedělal, lehy sedy taky né.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 9:31 am Předmět: |
|
|
děkuji, už na to koukám.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne leden 05, 2014 9:49 am Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | tak jsem si zkusila tu výdrž a bylo to 25 s, což na moji věkovou kategirii celkem jde. |
Gratulujem
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 9:57 am Předmět: |
|
|
Jožko díky, už se tu testuji......i s dětma.  tak lehy sedy za plný počet v pohodě.
to plavání bude asi nejhorší, protože do bazénu nechodím, max. posedět do sauny
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne leden 05, 2014 10:39 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil jožko.mrkvička dne ne leden 05, 2014 10:40 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne leden 05, 2014 10:39 am Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | Jožko díky, už se tu testuji......i s dětma. tak lehy sedy za plný počet v pohodě.
to plavání bude asi nejhorší, protože do bazénu nechodím, max. posedět do sauny | Za 5 minút to prepláva aj neplavec. Jednou rukou sa stačí držať okraja bazéna a druhou zaberať, tak sa pomaly presúvať z jednej strany bazéna na druhú. Technika plávania nie je určená žiadnym prepisom. Na otázku, ako mám plávať mi povedali vtipní inštruktori, že mám na výber, pod vodou alebo nad vodou
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 10:44 am Předmět: |
|
|
 plavat teda umím, ale asi by to nebylo za plný počet bodů.....
tak mě to potěšilo, že ještě nejsem úplně na odpis
musím vyběhnout a stopnout si 12 min. ale min. ty 2 km dám.
a ještě budu trénovat, abych se přitáhla na hrazdě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
Právě jsem dopsal 14ti stránkovou seminárku na téma z makroekonomie (vybral jsem si "Kvalifikovanost pracovní síly v ČR", tak doufám, že to uzná) ... pracoval jsem na tom od rána a ještě ráno jsem byl otrávenej, že nic nenapíšu, naštěstí jsem vypotil přesně 25300 znaků bez mezer (požadováno bylo 25200) ...
Zároveň bych dal do sekce co vám leze na nervy nesmyslný psaní seminárek, které člověku nic nedaj, akorát mu zabijou celej den... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|