PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 517, 518, 519 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin.L napsal:
Je nejaky realny duvod se domnivat ze vyrobky made in us,de,uk ... Maji nizsi uroven kontroly nez vyrobky z postkomunistickeho zkorumpovaneho kocourkova

Viz předchozí diskuse v tomto topicu.

Martin.L napsal:
A btw jak taky muze zafungovat to tlaceni urcitych vyrobku:
Ja si diky teto diskuzi vzpomel na whey core 100 jak jste to tady propagovali a delali slepe testy chuti. Udelali jste z toho humusu super protein. Trochu mam ted strach si ten survival objenat : (

Whey Core ve chvíli uvedení na trh byl výrazně lepší než všechny do té doby uvedené proteiny
Nutrendu. Měl nedostatky, ale jednak ne klíčové a jednak i ty, co byly, se postupně ladily do stavu, kdy tomu proteinu nelze mnoho vytknout (ba naopak). V současnosti (zrovna včera jsem řešil roční statistiky za rok 2013) je druhým nejprodávanějším proteinem s obrovským náskokem před nejbližším za ním. Případné zvednuté obočí, že to je reklamou, přebije fakt, že věrnost zákazníků tomu produktu (tzn. koupím poprvé a následně i opakovaně) patří také mezi nejvyšší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jachym

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 5:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ad vzorky

samotnýho mě už dlouho fascinuje - a mnohokrát jsem se na to ptal a pořád to nechápu, proč ti výrobci ty vzorky normálně nenabízí třeba i ke koupi. Ono koupit 2kg pikslu něčeho, co vůbec neznám?

Od Ronnieho jsem měl vzorky už 2x - jednou Prom-In, jednou Whey Core - Prom-In mi vůbec nesedl, naopak Whey Core super a už mám doma druhou 2kg pikslu cookies. A kdybych neochutnal, asi budu dál u jiných nebo si "líznu" zkusit kilovou pikslu.
Klidně bych byl ochotný dát 30 kaček za jeden vzorek, pořád se to vyplatí než pak mít doma načnutou a jednou ochutnanou pikslu.

A nebo pokud se bojí o prodeje, aspoň by mohli zvážit třeba přikládat vždy jeden/pár vzorků při koupi větší piksly - např. pokud si koupím cookies, dostanu navíc třeba pytlíček vanilky, chutná? Tak příště vemu tohle. Ta cena jednoho vzorku v porovnání s pikslou je směšná. A stejně tak fakt nechápu proč se to normálně neprodává. Mě rozhodně vzorky při výběru a následné koupi ovlivňujou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to jachym: někteří výrobci třeba trochu tuší, že vzorek by člověka od jejich produktu třeba odradil...
madball

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin.L napsal:
Je nejaky realny duvod se domnivat ze vyrobky made in us,de,uk ... Maji nizsi uroven kontroly nez vyrobky z postkomunistickeho zkorumpovaneho kocourkova?

A btw jak taky muze zafungovat to tlaceni urcitych vyrobku:
Ja si diky teto diskuzi vzpomel na whey core 100 jak jste to tady propagovali a delali slepe testy chuti. Udelali jste z toho humusu super protein. Trochu mam ted strach si ten survival objenat : (

Tak ono se stačí podívat třeba sem: http://skola.ronnie.cz/

citace:
Pavel Provázek
• trenér I. třídy TŠ FTVS
• spolumajitel trenérské školy
• majitel značky Survival

Pak člověk může přemýšlet o tom, jak moc je to doporučování ovlivňovaný "kamarádičkováním".
Netvrdím, že je Survival nekvalitní, pouze říkám, že to doporučování asi nebude zas až tak objektivní.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
vejdy

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby Survival dal do akce Ultra Speed 80 + BCAA 4:1:1 a lehce navýšil cenu,byl by trhák na e-shopu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Pak člověk může přemýšlet o tom, jak moc je to doporučování ovlivňovaný "kamarádičkováním". Netvrdím, že je Survival nekvalitní, pouze říkám, že to doporučování asi nebude zas až tak objektivní.

To je Tvůj názor a neodpovídá realitě. Osobně znám majitele a hodně zaměstnanců velké řady výrobců, dokonce s některými jsem velmi dobrý kamarád, dokonce i s některými, které v shopu nemáme a nebo máme a nijak nezvýrazňujeme. Ale jako určitě, chceš-li hledat mouchy, klidně hledej.

vejdy napsal:
Kdyby Survival dal do akce Ultra Speed 80 + BCAA 4:1:1 a lehce navýšil cenu,byl by trhák na e-shopu

To by trhák asi spíš nebyl, protože by absolutní cena přesáhla určitou mez, přes kterou už akce zákazníky netáhnou. Jinak ten protein brzy v akci zase bude, ale ne tento týden, teď nás čeká jiný trhák. :)

jachym napsal:
ad vzorky; samotnýho mě už dlouho fascinuje - a mnohokrát jsem se na to ptal a pořád to nechápu, proč ti výrobci ty vzorky normálně nenabízí třeba i ke koupi. Ono koupit 2kg pikslu něčeho, co vůbec neznám?

Za sebe bych byl za mnohem větší množství vzorků také rád, ale výrobci se k tomu moc nemají a když ano, tak počty vzorků, co dostaneme, nejsou nijak závratné. Čest právě výjimkám, viz třeba Nutrend, Prom-in, Extrifit, Survival - snad jsem na nikoho nezapomněl. Letos v tomhle dojde trochu ke zlomu a i když nemyslím, že se rozšíří portfolio výrobců, které je ve větším počtu poskytují, rozšíří se počet výrobků těch stávajícíh, které budou v podobě vzorků.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Muzu se zeptat jestli je rozdil mezi tim novym wpc80 a starym?
madball

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
madball napsal:
Pak člověk může přemýšlet o tom, jak moc je to doporučování ovlivňovaný "kamarádičkováním". Netvrdím, že je Survival nekvalitní, pouze říkám, že to doporučování asi nebude zas až tak objektivní.

To je Tvůj názor a neodpovídá realitě. Osobně znám majitele a hodně zaměstnanců velké řady výrobců, dokonce s některými jsem velmi dobrý kamarád, dokonce i s některými, které v shopu nemáme a nebo máme a nijak nezvýrazňujeme. Ale jako určitě, chceš-li hledat mouchy, klidně hledej.

Pokud člověk nehledá mouchy, ale jen slepě něco přebírá, tak to spoustě lidem vyhovuje. Ať už politikům nebo obchodníkům. Člověk má právo si vytvořit názor na základě více faktů a zkušeností. Takže tak.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Pokud člověk nehledá mouchy, ale jen slepě něco přebírá, tak to spoustě lidem vyhovuje. Ať už politikům nebo obchodníkům. Člověk má právo si vytvořit názor na základě více faktů a zkušeností. Takže tak.

Je ale dobré nezaměňovat fakta za spekulace.

micus6 napsal:

Základ v podobě "instantního syrovátkovového proteinového koncentrátu vyrobeného za studena metodou CFM" (to je řádně dlouhý název:) je stále stejný, tvoří 100 % proteinové složky. Změny jsou v chuti a ostatních vlastnostech, potom nový má také více enzymů (dříve bromelain a papain, teď bromelain, papain, alfa amyláza, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza) a také je slazený z větší části stévií.
vejdy

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já budu šťoura,mě se ten nový desing obalů Extrifit nelíbí...
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Já budu šťoura,mě se ten nový desing obalů Extrifit nelíbí...

To mě jo....:D nelibi se mi ale ty kilovky...tedy velikosti balení
madball

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
madball napsal:

Je ale dobré nezaměňovat fakta za spekulace.

Kde zaměňuji fakta za spekulace? Nevšiml jsem si, že bych někde tvrdil, že tak něco je. Pouze tvrdím, že by to tak mohlo být a tudíž fakta za spekulace nezaměňuji. Pouze spekuluji na základě faktů.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
micus6 napsal:

Základ v podobě "instantního syrovátkovového proteinového koncentrátu vyrobeného za studena metodou CFM" (to je řádně dlouhý název:) je stále stejný, tvoří 100 % proteinové složky. Změny jsou v chuti a ostatních vlastnostech, potom nový má také více enzymů (dříve bromelain a papain, teď bromelain, papain, alfa amyláza, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza) a také je slazený z větší části stévií.

Tak jsem se dovolal, kam jsem potřeboval, takže shrnutí mého plus něco dalšího:
• základ (CFM WPC, 100 % proteinové složky) je stejný,
enzymy (místo dvou nyní sedm, tzn. třeba i to málo laktózy, co v tom je, se bude tělu zpracovávat výrazně lépe),
• v ovocných příchutích je 100 % pravé sušené ovoce (mrazem sušené, mleté),
• je výrazně lepší konzistence, krémovitost,
• pak tedy nové balení v dózách (s indukčně taveným podvíčkem),
• a abych to ještě doplnil, bude samozřejmě i větší balení, ale ještě chvilku to potrvá.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Ronnie napsal:
micus6 napsal:

Tak jsem se dovolal, kam jsem potřeboval, takže shrnutí mého plus něco dalšího:
• základ (CFM WPC, 100 % proteinové složky) je stejný,
enzymy (místo dvou nyní sedm, tzn. třeba i to málo laktózy, co v tom je, se bude tělu zpracovávat výrazně lépe),
• v ovocných příchutích je 100 % pravé sušené ovoce (mrazem sušené, mleté),
• je výrazně lepší konzistence, krémovitost,
• pak tedy nové balení v dózách (s indukčně taveným podvíčkem),
• a abych to ještě doplnil, bude samozřejmě i větší balení, ale ještě chvilku to potrvá.

Pokud bude přijatelná cena tak ho určo koupím...měl sem vzorek borůvky a ... prostě bomba.... Díky za info
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V shopu jsem trochu rozšířil v sekci proteinových suplementů možnost jejich vzájemného porovnávání.

Nově tam přibylo:
• vyhledat pouze produky z Evropské Unie,
• vyhledat produkty, které udávají spektrum aminokyselin,
• vyhledat produkty, které udávají poměr hlavních složek,
• v možnosti zaškrtnutí jednotlivých složek přibyl hovězí izolát a hydrolyzát kolagenu,
• nově lze vybrat více výrobců, mezi kterými porovnávání probíhá.

Celé jsem to dělal nějak včera a dnes ráno, jsou tam ještě mouchy, budu to dodělávat nejspíš v noci, tzn. kdybyste do té doby narazili na nějakou chybu nebo chtěli doplnit nějakou funkci, dejte mi, prosím, vědět - ideálně v topicu o shopu na konci (nikoli zde v proteinech): https://forum.ronnie.cz/co-byste-zmenili-v-e-shopu-ronnie-cz-t28336.html

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 517, 518, 519 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: