|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: st leden 01, 2014 10:39 pm Předmět: |
|
|
P90X 3 , Block 1 - týden 2, den 10
Yoga X
Krásné protažení
|
|
| nahoru |
|
 |
Sentello
|
Zaslal: so leden 04, 2014 5:58 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, dneska jsem začal cvičit p90x3 a musím říct, že Total synergistics je hodně velký záhul.
Projel jsem si i ostatní videa, abych věděl co mě tak nějak čeká. No, nevím co si o tom myslet, na první pohled to vypadá všecko jako mix "hopsání s jógou" na hubnuí  a moc klasických cviků jsem tam nenašel.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so leden 04, 2014 6:36 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, tak ono to asi nebude težší, než P90X2. Ale zatím to cvičím druhým týdnem, tak nelze to hodnotit. Jinak určitě dobrý masakr je ten bonusový Elitní měsíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sentello
|
Zaslal: so leden 04, 2014 6:41 pm Předmět: |
|
|
uvidíme, jako P90X bylo super a bylo to cítit hned. P90X2 jsem přeskočil, vyžadovalo to míče a spoustu věcí, který doma nemám a nějak je nechci kupovat, proto jsem sáhl po P90X3.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so leden 04, 2014 7:11 pm Předmět: |
|
|
No jo, tam je více věcí. Já se pach k němu chci vrátit nebo zase Insanity Asylum, který je dobrý, nově je i Focus T25. Dobrý na nabrání je Body Beast. Nejvíc mě baví kombinace těchto tréninků, kde využiji i jiné Tonyho tréninky, kde cvičí pouze on sám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sentello
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so leden 04, 2014 8:02 pm Předmět: |
|
|
Tak to je asi nejlepší ten Body Beast :). Já už v posilce nebyl přes 2 roky a nevadí mi to. Je to na nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sentello
|
Zaslal: ne leden 05, 2014 6:56 pm Předmět: |
|
|
2 roky ... to už je doba, asi si si udělal doma malou posilku
body beast vypadá luxusně, ale nevystačím si jen s činkami který doma mám,
|
|
| nahoru |
|
 |
Sentello
|
Zaslal: ne leden 05, 2014 7:11 pm Předmět: |
|
|
2 roky ... to už je doba, asi máš doma malou posilku
body beast vypadá luxusně, ale nevystačím si jen s činkami který doma mám,
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 7:23 pm Předmět: |
|
|
No jo, našetřil jsem si na to sám. Sice jsem nevěděl o prázdninách co to je volný den a na koupáku jsem byl až večer i kolem půlnoci. Stačí to, do posilovny nezačnu chodit dřív, než zvládnu cviky se svojí váhou a budu mít vůbec tu potřebu.
Takhle je to pohodlné, cvičím kdy chci, hned sprcha a v klidu pak pojím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sentello
|
Zaslal: ne leden 05, 2014 8:38 pm Předmět: |
|
|
Nějaké výhody to samozřejmě má
btw. co všecko máš doma? že bych se inspiroval
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 9:25 pm Předmět: |
|
|
Posilovací polohovatelnou lavici, 4x medicinbaly 4-6 kg, různé činky až 42 kg, EZ osu, 2x 55 a 65 cm gymnastické míče, různé gumy, agility ladder a pár drobností jako TRX a tak. Samozřejmě hrazdu+ pilates pěnový válec ...
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikgino
|
Zaslal: po leden 06, 2014 9:24 pm Předmět: dotaz |
|
|
Dobrý den, chtěl bych se prosím vás někoho zeptat jestli někdo nemá na prodej P90X 3 , protože nejsem schopný to nikde sehnat.Z beachbody to neposílají do čech tak už nevím.Moc díky
email:patrikgino.it@gmail.com
|
|
| nahoru |
|
 |
shapel
|
Zaslal: út leden 07, 2014 9:41 pm Předmět: |
|
|
Čau CZEBLADE, jelikož jsi také dokočil P90X a P90X2, a teď cvičíš P90X3, tak bych se tě chtěl zeptat, který program ti nejvíce vyhovoval?
Já mám za sebou dokončení P90X, pak jsem 2 týdny cvičil P90X2, ale to mi přišlo jen jako takové protahování. A nyní cvičím ráno INSANITY a odpoledne P90X3. Insanity je bezva, tam se člověk vůbec nenudí, a P90X3 je sice fajn, ale dle mě to na P90X nemá, ale cviky se mi líbí.
Díky za info o Body Beast a T25, už se na ně těším. :)
Tak ať se daří
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|