Já jsem asi sauna guy, nebo jak to bylo. Cvičím v mikině a sundavám si jí až v šatně, takže triko mám propocený jak prase, ale zase si nedokážu představit, že bych cvičil v triku, už jsem si zvyknul na to krasný teplo pod mikinou a hlavně mě to nenutí se prohlížet v zrcadle.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Já jsem asi sauna guy, nebo jak to bylo. Cvičím v mikině a sundavám si jí až v šatně, takže triko mám propocený jak prase, ale zase si nedokážu představit, že bych cvičil v triku, už jsem si zvyknul na to krasný teplo pod mikinou a hlavně mě to nenutí se prohlížet v zrcadle.
Sauna guy je něco jinýho.To jsou ti,co chodí v těch sauna oblecích a myslí si jak dělají tělu dobře.To co děláš ty je naprosto v pořádku
Sauna guy je něco jinýho.To jsou ti,co chodí v těch sauna oblecích a myslí si jak dělají tělu dobře.To co děláš ty je naprosto v pořádku
Tak to jsem rád, občas jsem si připadala divně, když kolem mě v posilce jsou všichni v trikách/tilkách a kraťasech. Samozřejmě, že když je léto a +30 tak už taky nejsem v mikině.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru