PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 519, 520, 521 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Fexory

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem vyzkoušel FA XTREME BEEF PROTEIN, jako největší + bych považoval ,že mi po něm nebývá absolutně těžko, nedělá hrudky naopak se velice dobře rozpouští stačí 2x otočit shakerem a vše je připraveno, příchuť jsem risknul jahoda a kupodivu to nechutná nijak zle, žádný zázrak to není ale příchuť je taková příjemná a neutrální, zajímalo by mě jaký je zasadní rozdíl mezi tímto proteinem a tím od extrifitu např. krom ceny?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fexory napsal:
Tak jsem vyzkoušel FA XTREME BEEF PROTEIN, jako největší + bych považoval ,že mi po něm nebývá absolutně těžko, nedělá hrudky naopak se velice dobře rozpouští stačí 2x otočit shakerem a vše je připraveno, příchuť jsem risknul jahoda a kupodivu to nechutná nijak zle, žádný zázrak to není ale příchuť je taková příjemná a neutrální, zajímalo by mě jaký je zasadní rozdíl mezi tímto proteinem a tím od extrifitu např. krom ceny?

To by asi zajímalo kdekoho,ale polská vynalézavost v podnikání dost lidí odradí a radši na to nechtějí přijít.Jeden tady na to přijít chtěl a potom přestal mluvit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vejdy

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná se pletu,ale to FA není to irská výroba?
Bara

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Možná se pletu,ale to FA není to irská výroba?

Irská surovina,což je asi všude.Výroba je polsko.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vejdy

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co značka Olimp Sport Nutrition,to jsou také poláci...?
Petey

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Co značka Olimp Sport Nutrition,to jsou také poláci...?

jak vysiti, ale tito sa tym ani netaja,maju to aj na stranke
Big Muscle

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyhledal jsem aminospektrum toho FA XTREME BEEF PROTEIN a přijde mi řekněme zvláštní. Množství hydroxyprolinu, hydroxylysinu a glycinu odpovídají 100% kolagenu. Navíc ani neobsahuje cysteinu a tryptofan. Takže, co si o tom myslet?
jachym

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 4:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

podle mě je ale blbost házet všechno polský do jednoho pytle, však u nás se taky dělá tisíce kvalitních produktů a zároveň tisíce sra*ek.
vejdy

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem koukal na ten Olimp,šíkovné balení a navíc docela našlapané množství účinné látky,ale to může napsat na etiketu jakýkoliv výrobce suplementů...
ferokulda

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

Základ v podobě "instantního syrovátkovového proteinového koncentrátu vyrobeného za studena metodou CFM" (to je řádně dlouhý název:) je stále stejný, tvoří 100 % proteinové složky. Změny jsou v chuti a ostatních vlastnostech, potom nový má také více enzymů (dříve bromelain a papain, teď bromelain, papain, alfa amyláza, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza) a také je slazený z větší části stévií .

Zdravim,
měl bych následující (možná šťouralský) dotaz. Zajímá mě poměr těch dvou sladidel (stévie ku sukralóze, např. 60% stevie ku 40% sukralózy) u proteinů Super Hydro 80 DH32 od Extrifitu, a u Ultra Speed 80 Fair Power od Survivalu.
Ptal jsem se na to přímo u Extrifitu, zatím neodpověděli, ze Survivalu mi odpovědeli, že kvůli možnému zneužití mě to nemohou prozradit.
Když jsem si našel nějaký články o stévii, dočetl jsem se, že ze zákona je možné použít stévii jen do 50 %, zbytek musí tvořit jiná sladidla (v tomto případě tedy sukralóza).

citace:
Dalším omezením pro rychle se rozvíjející byznys se stévií v Evropě je i pravidlo, že steviol-glykosidy nesmí ve výrobcích nahradit ostatní sladké látky více než z padesáti procent.

Jak je tedy možné, že výrobce píše, že je z větší části použita stévie, když ze zákona může být použita jen z max. poloviny?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Problematika umělých sladidel a konkrétně stévie (kvůli ní to škrtnuté "umělých") je tak komplikovaná, že to rozhodně nelze shrnout do konstatování, co cituješ a co vyšlo v populárním článku na iHnedu. To tvrzení "slazený z větší části stévií" odpovídá realitě a složení je v souladu se zákonem. Ale to je asi tak všechno, co bych k tomu chtěl napsat, byť poměry zastoupení v obou produktech znám. Snad jen ještě doplním, že zrovna stévii potkávají z pohledu státních orgánů změny v poslední době tak často, že se v tom orientuje extra těžko a ještě hůř to jde nějak, jak je to v tom článku, zjednodušovat.

Naposledy upravil Ronnie dne st leden 08, 2014 3:34 pm, celkově upraveno 1 krát
bazycek

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skoda ze nebyl super hydro v akci :-D cekal jsem onu pecku ale ta neprisla :-D
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hydra by se prodalo sice hezkých několik stovek kusů, zájem o Professional WPC 80 + sáček bude ale naprosto diametrálně jinde.
Spazik

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Fexory napsal:

To by asi zajímalo kdekoho,ale polská vynalézavost v podnikání dost lidí odradí a radši na to nechtějí přijít.Jeden tady na to přijít chtěl a potom přestal mluvit

Jak jsem někde slyšel - co prodává Polák, tak stojí za houby, to dobré si nechávají pro sebe
blikk

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám teď mírný finanční nedostatek a proto jsem zvažoval nějaký změny v jídelníčku. Chci se zeptat co si obecně myslíte o třeba hrachovém proteinu. Vím že soja je dost kontroverzní, jak ale vychází třeba tohle?
A taky mi moc není jasná ještě jedna věc, všude se píše, že rostlinné produkty neobsahují plnohodnotné bílkoviny, ale když to budu kombinovat, navíc nejsem vegetarián, tzn. budu maso jíst dál, jen část nahradim třeba sojou, fazolema atd. - teoreticky by to přece pak nemělo vadit ne? Jasně neni to ideál, ale lepší než nic...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 519, 520, 521 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: