|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 7:23 pm Předmět: |
|
|
10.12.2013
VOLNO
Tak ráno jsem musel do školy a pak se zas hned učit na zítřek...zítra jdu do školy, pak cvičit a učit se na pozítří a pozítří jdu cvičit, pak do školy a pak se konečně vyspím  Ještě do toho dneska ta Plzeň...krucinál
Jinak s tréninkem mám teď takovej plán, že dojedu Beara, pak si dám přes Vánoce a Silvestra jenom nějaký šmrdlačky, protahovačky, pumpovačky a od novýho roku najedu na split a nějakou takovou dietku, protože to po vánocích bude potřeba  Snad klapne všechno, co je k tomu potřeba :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 4:55 pm Předmět: |
|
|
11.12.2013
Bear - týden 3., trénink 3
Shyby
2 x 5
Stahování kladky
14 x 5 x 55kg
Tlaky s JČ na rovné
2 x 5 x 32kg
14 x 5 x 26kg
Pullover
3 x 10 x 16kg
Přítahy VČ k bradě
5 x 12 x 30kg
Strečink, uvolnění
Už mě tady ten trénink ale absolutně nebaví  Těším se až ho dojedu a začnu pořádnej split, kde tomu dám na prdel...vůbec asi tady ty fullbody tréninky nebudou nic pro mě. Nebaví mě ta monotónnost a  Navíc je tady nějakých 6 cviků, který se jedou pořád dokola a čím dál víc sérií, což je otrava...už minulej trénink jsem se přistihl, že se nesoustředím a jen odpočítávám kolik sérií mám do konce a to je úplně na nic. Potřebuju se maximálně koncentrovat na trénink, jinak je zbytečný tam chodit. No mám ještě jeden trénink zítra a pak ještě jeden týden Beara, tak to asi přežiju i když už mám myšlenky dojet to zítra a vysrat se na to...jediný co mě nutí to dojet je dokázat si, jestli i ten poslední týden můžu přidat a jestli to půjde, jako zkušenost do budoucna...ale pak nechci takový tréninky vidět aspoň rok
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 9:31 am Předmět: |
|
|
12.12.2013
VOLNO
Tak včera trénink nebyl, měl jsem další zápočet, takže jsem musel do školy a měl jsem dost takovej rozlítanej den, tak jsem to přeložil na dnešek. Takže jdu dneska a zítra. Myslím, že je to jedno, protože dneska jsou jenom dřepy.
13.12.2013
Bear - týden 3., trénink 4
Přišel jsem do Průvanu - u stojanu na dřepy 3 lidi a další 2 ve frontě  Říkám no nic a řešil jsem to jinak
Hackendřep
2 x 5 x 100kg
10 x 5 x 80kg
Zakopávání
5 x 12 x 20kg
Výpony ve stoje
5 x 12 x 35kg
Břicho, uvolnění, strečink, chvilka na kole
A nakonec jsem se rozhodl, že Beara balím...3 týdny stačily, už chodím do posilky s nechutí a když chodím to posilky s nechutí, tak mě to nebaví a když mě to nebaví tak to nemá smysl a když to nemá smysl, tak to nemá smysl  Takže začnu radši split a nebudu teď nic řešit jestli v pondělí to nebo ono, úterý to nebo ono. Prostě pojedu jak se to bude hodit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 9:35 pm Předmět: |
|
|
Nějak teď asi přeruším psaní logu, cvičím a cvičit budu, jedu teď split, baví mě to, ale necítím potřebu sem všechno psát a hlavně si to ani už večer nějak nepamatuju co jsem cvičil  Možná občas něco zapíšu, ale nebude to pravidelný :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 10:35 am Předmět: |
|
|
Tak si po nějaké době přidám příspěvěk do svýho občasníku...
30.12.2013
HRUDNÍK, ZÁDA - trénink u našich
Benchpress mírně hlavou nahoru
10 x 50kg
10 x 60kg
8 x 65kg
6 x 70kg
4 x 75kg
Shyby
metoda 20 opakování - už nevím, asi 5 sérií
Tlaky s JČ hlavou nahoru
10 x 21,5kg
8 x 26,5kg
5 x 31,5kg
10 x 21,5kg
Přítahy v předklonu
10 x 60kg
10 x 70kg
8 x 80kg
6 x 90kg
Supersérie: Kliky na bradlech + přítahy s JČ (každá ruka)
4 x 8 + 4 x 8 x 41,5kg
Trojsérie: Rozpažky s úzkým tlakem paralelním úchopem + Přítahy s JČ vleže na lavici současně + Krčení ramen s JČ
4 x 10 x 9kg + 4 x 10 x 9kg + 4 x 12 x 9kg
Poslední trojsérie brutální pálení  Jinak ty rozpažky s úzkým tlakem je spojení klasických rozpažek s úzkým tlakem dlaněma k sobě, kterej cvičil v jednou logu Martin Mester. Prostě udělám rozpažku, pak tlak a to beru jako 1 opakování. I proto tak malá váha. Další zápis zas někdy příště :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 1:01 pm Předmět: |
|
|
Tak Vánoce, Silvestr a novej rok byly hrozný, od 23. byly asi 2 večery, kdy jsem nechlastal a možná 1 den, kdy jsem jedl trošku normálněji  Odjel jsem nějaký 3 tréninky splitu, jeden je tu zapsanej, včera byli ramena a ruce a dneska ráno nohy. Zítra dám asi volno a pozítří začnu se splitem, přidám běhání. Jedinej problém je, že zkombinovat práci na plnej úvazek, prezenční studium a trénink bude asi peklíčko. Ale holt jsem připravenej, že bude každej den ráno budíček v 5 a cesta do posilky. Potřebuju se do jara dostat do formy, v dubnu mám půlmaraton
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út leden 07, 2014 12:24 pm Předmět: |
|
|
Tak zas nějakej ten zápis...
7.1.2014
RAMENA, TRICEPS, BŘICHO
Zapažování
12 x 10kg
3 x 10 x 14kg
Tlaky s JČ
12 x 20kg
10 x 22kg
8 x 24kg
6 x 28kg
Rozpažování
12 x 8kg
2 x 10 x 10kg
12 x 8kg
Supersérie: Zapažování + Přítahy kladky k bradě
3 x 10 x 8kg + 3 x 10 x 40kg
Stroj na triceps
12 x 50kg
10 x 55kg
10 x 60kg
10 x 65kg
Stahování kladky
12 x 30kg
10 x 40kg
8 x 50kg
12 x 30kg
Extenze za hlavu s JČ (každá ruka)
3 x 12 x 8kg
Břicho
Včera večer jsem přijel z nádherné 14ti denní vánočně-silvestrovské dovolené u našich, kterou jsem strávil celou s přáteli, každej večer akce, výlety, aquapark, kino, futsálek, klídek s rodinou, prostě paráda, užil jsem si to na maximum. Doma v Brně ale hned začalo peklo...ráno zkouška, pak rovnou na trénink, zítra návrat do práce, sice na lepší pozici, ale na plnej úvazek. Už jen ta kombinace prezenčního studia s full time prací mě trochu straší, ale mám slíbenou velkou flexibilitu, znají mě tam a sami se mi ozvali a jdou do toho s tím, že jim občas někam zdrhnu...každopádně tréninky budu realizovat brzo ráno, kolem 6, jak kardio, tak v posilovně. Chtěl jsem už pořádně začít běhat, protože už jsem registrovanej na půlmaraton, ale zas jsem nějakej nakřáplej, takže zítra asi ještě nepůjdu - uvidím jak se budu cítit. Jinak jedu teď split, 3-4x týdně, jak to vyjde a zbylý dny mám v plánu běhání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st leden 08, 2014 7:00 pm Předmět: |
|
|
Tak ode dneška zas nemoc do prdele už...musím teď chodit do práce, takže to bude zase přechozený jako obvykle u mě  Potřeboval bych prostě lehnout a 5-6 dní ležet než mi bude dobře, ale prostě to nejde...tak nic, cvičení nebude, ale až se dám dokopy, rozjedu to už pořádně. Vždycky cvičím měsíc a pak jsem 14 dní z nějakých důvodů mimo, ale s tím je konec, už mě to nebaví...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 12:40 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si zas analyzoval, co ještě dělám blbě, že jsem furt na hromadě a jediný co už mě napadá je absence nebo malý množství nějakých zdravých tuků. Takže až se uzdravím, tak je zkusím do jídelníčku nějak přidat a uvidíme...
Tady hodím současnej jídelníček, doplněnej o tuky (červeně), budu jíst hlavně ořechy:
po probuzení káva, vitamin C 500mg
za hodinu TRÉNINK (POSILOVNA NEBO KARDIO, kardio občas i venku)
po tréninku protein, kousek ovoce (banán, jablko, pomeranč) /20g B, 20-30g S/
snídaně (potréninkové jídlo) 3 bílky, 2 žloutky, cca 50-60g tmavého pečiva, 80g vloček, cca 250ml mléka, multivitamin, kloubní výživa /25g B, 70g S, 25g T/
oběd 150-200g masa, příloha (100g rýže, 300g brambor), 50g ořechů /30g B, 80g S, 25g T/
svačina celozrnný chléb 100g, 50g kvalitní šunky, 50g ořechů /10g B, 35g S, 25g T/
večeře 150-200g masa, příloha, 50g ořechů (100g rýže, 300g brambor) /30g B, 80g S, 25g T/
před spaním 250g tvarohu, vitamin C 500mg /30g B, 10g S, 3g T/
Celkem cca: 145g bílkovin, 300g sacharidů, 100g tuků, 1000mg vit C, 1tbl multivitaminu s minerály, 2tbl kloubní výživy
Budu rád, když mi to zkoukne někdo znalej a klidně mě s tím i pošle někam, potřebuju vědět, kde je problém a co se dá ještě zlepšit. Budu se snažit ještě hodně zlepšit regeneraci a časem to třeba podpořit aspoň nějakýma BCAA nebo něčím na regeneraci a hořčíkem, peníze budou, času míň, ale nějak to udělám, chtěl bych se někam posunout, takhle to jde hrozně pomalu, když cvičím měsíc - dva a pak jsem dva týdny na hromadě. O víkendu v hale jsme hráli 2 hodiny futsal, nezranil jsem se a místo toho zas onemocním. V dubnu půlmaraton, cílů není vůbec málo, ale musí mi to zasraný zdraví vydržet...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 12:54 pm Předmět: |
|
|
Hodil bych tam minimálně jednou denně mísu zeleninového salátu a klidně ještě nějaké ovoce. Mulťákem a kouskem ovoce po tréninku se to nezachrání...
A ty ořechy dej klidně na noc s tvarohem. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 1:17 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Hodil bych tam minimálně jednou denně mísu zeleninového salátu a klidně ještě nějaké ovoce. Mulťákem a kouskem ovoce po tréninku se to nezachrání...
A ty ořechy dej klidně na noc s tvarohem. |
jo zeleninu jsem tam zapomněl, tu dávám k obědu a večeři skoro vždycky nějakou, ale možná začnu dávat nějakej větší salát k té svačině, to by byl asi ideál. I když moc nevěřím, že kupovaná zelenina mi něco zajímavýho přinese Asi teda dám ještě kousek ovoce k snídani a ořechy přesunu z večeře k tvarohu. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so leden 11, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se dneska zarazil a uvědomil si, že mám jen 3 měsíce do půlmaratonu  Vůbec jsem si to neuvědomoval. Takže není čas na blbosti. Co bych chtěl za tu dobu dokázat:
1) Ze současných prasáckých 80kg po Vánočnícm obžerství se dostat na takových 65kg, což je 5kg měsíčně, což mám na sobě vyzkoušený, že je reálný...uvidíme
2) Kardio co nejvíc venku a běhat, běhat, běhat...
3) Na půlmaratonu se dostat pod 2h - to si myslím, že není vůbec nereálný, za ty 3 měsíce naběhám hodně a když půjde váha dolů, tak budu běhat jak laňka
4) Nezranit se, neonemocnět...hlavně teda...
V posilce pojedu asi nohy ze začátku 1x za 2 týdny, abych je hned neuvařil...kardio minimálně 3x týdně, z toho minimálně 2x běh, občas bych chtěl i nějakej ten bazén na regeneraci. Jídelníček bude ten co jsem psal, akorát tam bude o něco míň tuků, aby to šlo dolů...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st leden 15, 2014 6:07 pm Předmět: |
|
|
zas něco zapíšu...
15.1.2014
HRUDNÍK, ZÁDA - Velký Průvan
Tlaky s JČ hlavou nahoru
12 x 22kg
10 x 24kg
8 x 28kg
8 x 30kg
Přítahy v předklonu
12 x 65kg
10 x 75kg
8 x 85kg
8 x 95kg
Supersérie: Kliky na bradlech + Stahování kladky
12 + 12 x 40kg
12 + 10 x 50kg
12 + 8 x 60kg
Supersérie: Tlaky na úzko - paralelní úchop + Přítahy s JČ (každá ruka)
12 x 12kg + 10 x 32kg
12 x 14kg + 10 x 32kg
12 x 16kg + 10 x 32kg
Tyčový pec-deck
4 x 12 x 25kg
Přítahy s oporou hrudníku jednoruč na stroji (váha na jednu ruku)
4 x 12 x 20kg
Tolik dnešní první trénink po pauze...nahoře v Průvanu mě přišel hroznej vzduch a od začátku 2. supersérie jsem myslel, že vrhnu každou chvíli  Přitom nechápu z čeho. Trénink sice byl díky těm supersériím dost intenzivní, pauzy dost krátký, ale spíš to asi bylo z toho vzduchu, protože se mě tam hnusně dýchalo i když jsem byl už umytej a vychladlej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 10:03 pm Předmět: |
|
|
Něco jsem si sice krásně naplánoval, ale dneska jsem dostal od šéfa úkol, kterej bude hooooodně dlouhej a náročnej. Je to pro mě velká motivace a šance něco dokázat, takže tomu teď budu muset podřídit všechno. O víkendu a 2x v týdnu si asi zacvičit zajdu, ale dietka, kterou jsem si naplánoval asi klapat nebude, protože budu potřebovat fungovat na 200% v práci a do toho ještě škola...uvidím jak budu vše stíhat, občas snad najdu těch 10 minut, abych si sem něco zapsal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út leden 21, 2014 6:46 pm Předmět: |
|
|
21.1.2014
HRUDNÍK, BICEPS
Tlaky s JČ hlavou nahoru
12 x 20kg
10 x 24kg
8 x 28kg
5 x 30kg
Střídavě: Benchpress + Tlaky na stroji jednoruč (váha na jednu ruku)
2 x 8 x 60kg + 2 x 12 x 20kg
Úzký tlak s VČ paralelním úchopem
4 x 10 x 30kg
Spodní protisměrky vkleče
3 x 12 x 10kg
Zdvihy s JČ
20 x 12kg
18 x 14kg
16 x 16kg
12 x 18kg
Zdvihy s kladkou
12 x 30kg
10 x 40kg
8 x 50kg
12 x 30kg
Zdvihy s JČ s vytočením
12 x 8kg
Scottova s JČ
12 x 8kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|