|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slamak
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 1:22 pm Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | Slamak: Pokud tu ketózu chceš tak v ní zůstaň déle ,pro tělo neni moc příjemné to měnit každý týden .
A jak píše spam ty tuky prostě musej být hodně vysoko a bílkoviny nepřekračuj (1-2g /kg),
Hlavně přecházej postupně do ketózy ,jinak budeš mít víc o to víc problémů (low carb flu atd.) |
Ešte by som mal jednu otázku. Možno je to hlúpa otázka, ale keď na ňu dostanem odpoveď budem aspoň o niečo múdrejší... Ako zistím, že už som v ketóze?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 1:38 pm Předmět: |
|
|
V lékarně si koupíš na to takový měřiče, myslím že to je ketophan nebo tak něco
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
|
| nahoru |
|
 |
Gambry
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 2:37 pm Předmět: |
|
|
Záleží na typu člověka, jako mě teda low carb nesedl.
Proteinovo-tuková dieta je sice dost oblíbena, ale at už jsem vyzkoušel Atkinsna, nebo CKD tak mi to moc nedalo popravdě. Někdo může říct že jsem to dělal špatně, to je osobní všeobecný nazor, ano, ale přece každý má své tělo, a musí najít to co na něj platí nejlíp, nikdo není jak přes kopírák.
A když někdo chce mít někdo vyrýsovanou postavu s pár deky svalů na kostech a držet se aby ho neodfoukl silnější vítr, tak ať to tak je, je to svobodná volba ne  .
Ale zase takový extrém jako "Musíš bejt chlap jako hora čéče, pupek ať je tvůj kámoš a kardio nepřítel!" To snad zase ne. Dle mého zlatý střed je správna cesta. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 7:51 am Předmět: |
|
|
Svobodná volba..
_________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá leden 10, 2014 9:11 am Předmět: |
|
|
| ChickenEater napsal: | | Slamak napsal: | | ChickenEater napsal: | Jsem tady jedinej, komu přijde divný, že chce 70kg kluk hubnout? Navíc při těch mrazech, co mají přijít.. Výjimkou, kdy by to dávalo smysl by byly jen dva případy..
1) jde o dostihového žokeje -jezdce -profesionála
2) uvažuje o změně pohlaví
Kdo nemá 100kg, není chlap. |
A ty asi potom nevieš čítať. Pisal som že trápne komentáre, ktoré sú mi k ničomu si prosim nechajte pre seba.
|
Další vzteklej yorkshir
Na dietu se vybodni. Kostky na břiše u malýho kostlivce jsou asi stejně sexy jako velký prsa u tlustý holky. |
Problém je v tom, že většina stokilových chlapů má prsa skoro jak ženská.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 9:54 am Předmět: |
|
|
100kg je tak pre juniorov _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Daemon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|