|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ursus.
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 3:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 8:21 pm Předmět: |
|
|
Rad by som videl poriadny comparison Reema teraz na ufc 169 a predtym, ale taky ze cca vzdialenost ta ista aj uhol, poza. Keby chcel dat rovnaku ako proti Lesnarovi. Bo pozeram na najnovsiu fotku co zinstagramoval.. tak oproti forme Overoida s akou chodil na GP sa to vobec neda porovnat. Fakt by ma dokuril ak bol taky dobry len kvoli juicovaniu (hlavne, bo BZ tomu urcie tiez "pomohli"), aj ked uz nema tu byciu silu tak techniku a pohyb snad necucal tiez z injekcii...
edit: Po prvy krat som videl Rockholda na vazeni.. vzdy som ho doteraz videl az v zapase. Vypadal ako keby prisiel z kury z koncentraku, aj Philippou. Tam by ma tiez zaujimal ten rozdiel vo vahe. Dnes/zajtra to budu skoro uplne ine postavicky.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 9:40 am Předmět: |
|
|
SPOIL
No nestava sa to casto, ale drzal som palce Reemovi a podarilo sa, aj ked "len" na body. Mir okrem tej gilotiny a vole k zivotu nic extra neukazal.
Magomedov podla ocakavania vyhral, aj ked sa potrapil a Barao si opasok necha, neviem, neviem, ci skret s dredami nebude spochybnovat tu stoppage.....who cares, tito ludia ma nejak nezaujimaju _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 9:50 am Předmět: |
|
|
SPOIL
aldo - nebaví ma...opäť len na 5. kôl, už nech ho Pettis finišne a bude od neho pokoj
Faber - ja som naoak fandil Fabarovi, škoda, a áno, tá stopáž bola teda pekne mimo...
Mir vs Reem - Reem sa už dobre bojí nejakých náhlych zvratov, takého opatrného som ho dávno nevidel, kľudne to mohol ukončiť ako v prvom kole, tak poslednom, povinná jazda, ťažko si viem predstaviť ešte niekoho, koho by v súčasnej forme Frank mohol poraziť... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 11:15 am Předmět: |
|
|
SPOIL tiez..
Koho? Lesnara. Ak to dopadne tak ze Lesnar pojde odvetu proti Reemovi, tak dostane hrozne tele. Reem bol teraz v perfektnej "drug free" forme. Ale uz vidno, ze nejde po opasku. Ide po vyhrach a penazi z biznisu. Len teraz to zas bude flakat.. v BZ. Teraz su Jacko gym? Ci ako?
Takze Reem vs Mir. S prehladom si prisiel po vyhru. No na zaciatku som bol ako na ihlach hned. Ruky dole, prvy vypad uder na spodok.. Mir mu dal skoro counter, keby trafil.. Taky JDS by to najskor vyuzil a bol by koniec do 20 sekund. Tentoraz mal sebavedomie Reem ale zdrave. Dobre to ukociroval. Mir neskutocne co nachytal a dokazal sa hybat.
Faber vs Barao. Pripominalo mi to tie scenky z filmov. Napr. v smrtonostnej zbrani. Tam to bolo ni? Ze aziat skakal naokolo ako saleny buchal do vzduchu a potom bol zruseny jednou ranou. Barao si pekne cakal, Faber to tam skusal prepasirovat kadejako. I tak, zapas dofrckal opat Herb Dean. Ked som to pozeral ako si Barao pyta odmavnutie tak si hovorim preboha Herb Dean nie nie nieee. Pricom ho len tak udieral ako ja udieram do vankusa vecer pred spanim.
Trujillo vs Varner. Haha to bolo nieco. Doslova kolotociarske udery  . Varner to prepiskol a dostal pekny vypinak. Dobre mu tak, mal Trijilla na lopate .. a prd.
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
SPOIL
konecne Alik do toho siel s rozumom... takto s prehladom mal prejst browna aj bigfoota. keby nebol zbytocne cocky...
krasne to uhral, mozno menej divacky atraktivne, ale tie kolena a lakte na spodok, to bude mir este mesiac rozdychavat. nakonci ten pravy predlzeny dvihak, nadhera. ma silu ako kon, techniku, len nestracat rozvahu a chladnu hlavu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 10:01 pm Předmět: |
|
|
Spoil UFC 169
Reem jel asi to co potreboval, a co mu stacilo, ale jestli to bude stacit aby dostal nekdy title fight, no nevim. Snad byl tak opatrny diky tomu Damoklovu meci co se nad nim vznasel pri prohre. Kdyz se budu chtit divat na tri/pet kol hry na jistotu, podivam se na Alda, nebo Bena Hendersona. Snad to priste okoreni nejakym tim hajpem. Jinak jasna dominance a pro me trochu nepochopitelna pasivita Mira. Nejspis uz na to prdi.
Chtel bych videt Reema s Brockem II, ale asi zustane jen u prani.
Pekny zapas ala old school Pride byl Trujillo vs Varner, zvrat jak svina a ukazkovy vypinak, jak uz tu psal Berserk.
Vic jsem zatim nevidel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lex_X
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 10:37 pm Předmět: |
|
|
169 otrasny event, okrem fight of the night, to bolo pekne. Inac nikto nepredviedol nic, Reem to uhral decision proti frankovi ktoreho by zostrelil uz hadam kazdy z top 20 HW. Aldo...kde su tie casy ked vedel urobit zapas...
Barao mi neskutocne lezie na nervy, tak vyslovene hlupy vyraz tvare clovek casto nevidi, ale buchat vie. Skoda blbej stopky drzal som Urijahovi.
Uz sa tesim ako teraz kazdy z vychodnej europy pojde do kolien z toho ze reem po troch rokoch vyhral zapas a zasa dostane titul poloboha, pritom Mir ho parkrat trafil tak, ze keby tu ranu zasadil ktokolvek iny reem by dostal treti vypinak za sebou a odporucal sa do steroidoveho dochodku.
Vyzvel udajne Lesnara, verim, ze by ho dal, ale bude to taka vyhra, lesnar aj ked sa vrati, stale ma 37 rokov a chyba mu polka criev, co ten uz moze uhrat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 10:45 pm Předmět: |
|
|
môže uhrať všeličo, o tom potom, je teraz zdravší jak predtým, ale tam ide o iné faktory teraz, o to, ako je zazmluvnený, či sa ozaj chce vrátiť atd., je vek a vek, vid woodley, ktorý má 31 a rýchlosť a zdatnosť nevýdanú a vid. shogun, ktorý ma podobne a telo už dosluhuje, je to relatívne, cash bude tiež rozhodovať, inak barao je senzačný, ale proste tá stopage mám zlú pachuť z nej, jak ešte vyzýval rozhodvu, ked Faber bol pri vedomí a kryl sa, to by potom napríklad taký Browne, ked ho reem solil, musel byť zastavený 3x... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 11:20 pm Předmět: |
|
|
Faber to aj povedal na post konferencii, ze zapasnikom je furt opakovane aby sa inteligentne branili, ze si jednou rukou chranil hlavu a druhou drzal Baraa, co poklada za int. chranenie sa. White taktiez potvrdil ze pochybil.
Lex_X takze sa ti pacil akurat zapas ktory pripominal ruvacku opilcov v krcme. Verner tak neskutocne zle prehajdakal prilezitost ze by si clovek myslel ze hadam aj opica by si pocinala lepsie. Ku koncu nevladal ani silnejsie udriet, len tlacil ruky do vzduchu.
Len nech Reem dostane JDSa. Ten zapas nam dlzi a uvidi sa ci sa vie pripravit proti riadnemu boxerovi ktory ruky dole, spomaleny pohyb neodpusta. Reem je dost chytry nato aby zlozil JDS na zem a vlacil sam tam s nim 3 kola. No ak si bude verit na stand up, tak neviem aku bombu by mu musel dat aby ho KO skorej nez mu trafi raz bradu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 11:25 pm Předmět: |
|
|
Toto je inak viac než pravdepodobné, že Reem dostane Juniora a budem len rád, na ten zápas sa teším už dávno, ale nebude mať dlhé trvanie hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Lex_X
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 11:40 pm Předmět: |
|
|
JDS trenoval TD defense na 3 zapasy proti Cainovi ktory je wrestlingom tam kde reem nebude ani o tri zivoty, sanca ze by ho zlozil na zem s jeho pohybom je priblizne rovnajuca sa sanci na to, ze sa JDS poklzne a padne. JDS je svedomity zapasnik, na ten zapas sa pripravi a reem dostane taku mlatu, ze lepsie urobi ak sa necha vypnut prvym uderom, lebo ked niekde vyhrabe srdce ktore nikdy nemal a nahodou neklepne striking tak carwinova tvar bude oproti nemu ziarivy facelift
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po únor 03, 2014 8:20 am Předmět: |
|
|
Lex_X jedna veta: Reem dokazal smarit Bigfoota.
Inac kto si este pamata ako letel Brett Rogers vzduchom? Sice fajn steroidna forma.. ale aj tak  . Cain je predsa len najlahsi zo vsetkych HW. Co znamena rozdiel vo vahe si mozes pozriet na Fedor vs Silva.
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|