Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Irminsul

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 7:11 am    Předmět: Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny Odpovědět s citátem

Zdravím sportovci.Chci se zeptat zda tu není někdo kdo má nějaké plánky s rozměry,postup výroby,fotografie a nechce se podělit o zkušenosti s výrobou strojů,laviček atd do domácí posilovny.Něco málo jsem našel na zahraničních fórech ale žádné zázraky.Pamatuji že když mě bylo asi 17 vycházely články v časopisech o výrobě právě domácí posilovny.Nevlastní ty časopisy náhodou někdo ochotný,kdo by to nascanoval a zaslal na email?Podělte vaše zkušenosti s výrobou i ostatním lidem co jsou kutilové a chtějí si doma udělat vlastní posilovnu.díky Zdeněk.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Filip Mol

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 7:06 am    Předmět: Re: Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny Odpovědět s citátem

Už více než deset let dělám posilovnu, už jsem změnil 3 místnosti/pořád málo místa/ a dokonce jsem se kvůli tomu naučil svařovat. Budu se snažit co nejdříve sem dát všechny příspěvky, měl bych mít i snad všechny plánky, některé stroje jsem rozřezával a svařoval na několikrát takže rozměry budu muset doměřit na hotovém výrobku.
Irminsul

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 4:29 pm    Předmět: Re: Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny Odpovědět s citátem

Filip Mol napsal:
Už více než deset let dělám posilovnu, už jsem změnil 3 místnosti/pořád málo místa/ a dokonce jsem se kvůli tomu naučil svařovat. Budu se snažit co nejdříve sem dát všechny příspěvky, měl bych mít i snad všechny plánky, některé stroje jsem rozřezával a svařoval na několikrát takže rozměry budu muset doměřit na hotovém výrobku.

Tak na to jsem velice zvědav
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 4:55 pm    Předmět: Re: Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny Odpovědět s citátem

Jeden clen tady z fora si postavil svou komercni posilku, myslim ze se jmenoval Pepa. zkus hledat, urcite poradi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Filip Mol

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 7:52 pm    Předmět: Re: Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny Odpovědět s citátem

Filip Mol

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 8:05 pm    Předmět: Re: Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny Odpovědět s citátem

Zatim to nemám dodělané do detailů, mám toho ještě v plánu více, momentálně mám rozdělaný legpres s kombinací hackendřepy a spousty kotoučů připravené venku na stříkání
Filip Mol

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 8:06 pm    Předmět: Re: Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny Odpovědět s citátem

Irminsul

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádní posilovna Kdepak jsi sehnal ty řetězy,jestli se mohu zeptat?A kolik váží?
Irminsul

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 8:13 pm    Předmět: Re: Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Jeden clen tady z fora si postavil svou komercni posilku, myslim ze se jmenoval Pepa. zkus hledat, urcite poradi.

Jo,jo koukal jsem u dřív co si vyrobil za super posilovnu.Místa i materiálu mám dost,takže do budoucna bych také něco takového chtěl.
Irminsul

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se inspiruji například z tohoto fora,je tu spousty informací...
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=143816731
Filip Mol

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řetězy jsem sehnal na šrotišti, ale musíš tam mít známí a taky jsem na ně čekal rok než se tam naskytly no a samozřejmě byly v dezolátnim stavu takže jsem je naložil do octa a pak vydrhl kartáčem, aby byly trochu k světu. Nezdá se to, ale ten největší má kolem 50kg, ale super věc na kliky na bradlech. Momentálně shánim ještě větší, ale taky už skoro rok.
Filip Mol

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj vánoční dárek
Filip Mol

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co nejdříve sem naskenuji plány

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Plánky na výrobu strojů,laviček atd.do domácí posilovny
Rychle na stránku:

Přejdi na: