Zdravím vás pánové, mám dotaz, ségra má problémy s kolenem a přemýšlí o tejpách, že by si je sem tam vzala, může to někdo naučit? Fyzioterapeut? Doktor? Trenér nějaký? Nebo kde se tohle dá naučit, nevíte?
edit: Má něco s názvem chondropatie pately
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Zdravím vás pánové, mám dotaz, ségra má problémy s kolenem a přemýšlí o tejpách, že by si je sem tam vzala, může to někdo naučit? Fyzioterapeut? Doktor? Trenér nějaký? Nebo kde se tohle dá naučit, nevíte?
edit: Má něco s názvem chondropatie pately
Určitý potíže si dokáže pacient po zaučený zatejpovat sám nebo doma mu to někdo udělá když mu vysvětlim co a jak-takový extenzory ruky jsou celkem jednoduchý a po 2
aplikacích si to většina schopnej sportojících lidí udělá dobře.
Takový koleno je jiná věc, je potřeba vědět co je za problém a co chceš od toho tejpu aby ti dělal (dá se udělat hromada věcí že) nejlépe se tam použije na detonizaci hypertonickýho svalu a úpravu postavení pately.
A i tak se ten tejp dá udělat různě,takže tejpovat doma ne-e, ani po ukázce a navíc to si člověk sám nikdy neudělá a musí mu to vždy někdo dělat.
Jiank tejp je super doplňěk,ale zázračně to větinu vcí nevyléčí a to jsem na sobě zkoušel různý věci dělat od detonizace vzpřimovačů po teď pokusy o různý tejpování utrženýho bicepsu.
A BTW. v neděli jdeme zkoušet novej druh tejpu a budu právě zkoušet koleno na sobě
Zaslal: pá leden 10, 2014 6:59 am Předmět: Re: Taping
Rehabilitační centra,napoprvé ti to udělaj sami a pokud to bude lehké tak tě to naučej, aby jsi si to mohl tejpovat sám, ta tejpovací páska stojí pár korun.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru