|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 4:44 pm Předmět: |
|
|
| blikk napsal: | Mám teď mírný finanční nedostatek a proto jsem zvažoval nějaký změny v jídelníčku. Chci se zeptat co si obecně myslíte o třeba hrachovém proteinu. Vím že soja je dost kontroverzní, jak ale vychází třeba tohle?
A taky mi moc není jasná ještě jedna věc, všude se píše, že rostlinné produkty neobsahují plnohodnotné bílkoviny, ale když to budu kombinovat, navíc nejsem vegetarián, tzn. budu maso jíst dál, jen část nahradim třeba sojou, fazolema atd. - teoreticky by to přece pak nemělo vadit ne? Jasně neni to ideál, ale lepší než nic... |
kdyz kombionovat, musis vedet jak
aby jsi dolpnoval aminove spektrum navzajem, co si pamatuju, tak treba lusteniny a ryze
nekde je tu o tom diskuze
nebud linej a hledej _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 5:30 pm Předmět: |
|
|
Dobře se doplňují luštěniny + obiloviny, takže taková ta klasika čočka/hrách/fazole s chlebem je dobrá kombinace. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 12:40 am Předmět: |
|
|
Combat (Musclepharm) - peanut butter, poslední příchuť co jsem neměl, a za mě top
měl někdo zkušenost s:
Dymatize - Elite Fusion 7 (capuchino)
Muscletech - Phase 8 (cookies)
Jinak Matrix pomeranč jak se tu řešil výše mi vůbec nechutnal, tam je podle mě nejlepší double chocolate, když už.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 4:44 pm Předmět: |
|
|
Ten Combat má všechny příchutě moc dobré,Phase 8 jsem měl čokoládu a vynikající.Oba proteiny jsem dal na doporučení zde zkušenějších a super!Dymatize vůbec nedoporučuji,to je škoda peněz a ten pomerančový Matrix jsem ještě neochutnal.
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: pá leden 10, 2014 4:52 pm Předmět: |
|
|
Combat mam nyní v košíku a pořád váhám nad tou příchutí, láká mě i ta smores, i když si neumím představit, co to je
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 5:08 pm Předmět: |
|
|
Phase8 cokolada je chutove hodne vyrazna, dost husta konzistence i s vodou, idealni do nejakejch kasi apod. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 5:13 pm Předmět: |
|
|
Combat mi chutná nejvíc asi peanut butter a vanilka. Čokoláda od Phase 8 mi chutnala o něco víc než od Combatu. Navíc oba proteiny se dají sehnat levně tj. za cca 900kč.
Vtipný je, že na mainwebu vyšel ,,článek" (komerční sdělení) o tom, jak vybrat nejlepší protein a v popiscích a ve všech devíti chybí třeba aspoň ten COMBAT, no proč asi. Proč tam nikdo nedoporučuje žádnou ,,rychlejší" vícesložku? to je podle mě na denní uživání nejvýhodnější. Nutrend ma sice Long Core, ale ta stojí 1500.
A co ten Ultra speed 80 od survival,už jsou vzorky?
to teda netuším jak to bude muset chutnat aby si to někdo koupil, když 2kg stojí 1400kč (původní cena 1865, wtf?). Fakt nechápu proč jsou produkty téměř totožnýho složení o nějaký skoro pětikilo levnější, když další vícenáklady jsou doprava a v neposlední řadě clo?
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 7:00 pm Předmět: |
|
|
Combat mi nejvíce chutnal banán a vanilka,nejlepší čokoládu musím ale zmínit dle mého má Pro-Antium,ale každý má jiné chutě... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: |
Whey Core ve chvíli uvedení na trh byl výrazně lepší než všechny do té doby uvedené proteiny Nutrendu. Měl nedostatky, ale jednak ne klíčové a jednak i ty, co byly, se postupně ladily do stavu, kdy tomu proteinu nelze mnoho vytknout (ba naopak). V současnosti (zrovna včera jsem řešil roční statistiky za rok 2013) je druhým nejprodávanějším proteinem s obrovským náskokem před nejbližším za ním. Případné zvednuté obočí, že to je reklamou, přebije fakt, že věrnost zákazníků tomu produktu (tzn. koupím poprvé a následně i opakovaně) patří také mezi nejvyšší. |
Praveze naopak, tomuto proteinu lze vsetkou vytknut. Mal som moznos vyskusat mnoho proteinov ale tento bol z nich jednoznacne naj ... co sa tyka rozpustnosti, prasnosti, chuti, zatazenie zaludka, vsetko bolo otrasne ... reklama spravila svoje i u mna a preto som si ho zakupil. Za dalsie vsetko PRO ma i svoje PROTI a vdaka tomuto ofajcu zo strany nutrendu viem ze uz do tejto znacky nikdy nepojdem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 9:43 pm Předmět: |
|
|
No, rekneme, ze je hodne duvodu, proc sem tady nenakupoval uz asi par let :D _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 10:12 pm Předmět: |
|
|
Combat (cokolada)
+ vune uzasna, chut jeste lepsi, neprasi, zasyti, cena
- vysoky cholesterol (90mg/davka), nadyma (a to pomerne vyrazne), lze si na nem vypestovat zavislost (takove to domaci mlsani)
Ultra speed 80 (cokolada)
+ slozeni, uzasna stravitelnost (davam na lacno a treba Extr/Nutrend me vzdycky prohnal a tohle je super)
- cena (tohle je dost ulet), chut (ten ocas z umelyho sladidla mi proste vadi, ale to je u vsech ceskych proteinu, proste to neumime ochutit)
Scitech 100% Whey Professional (orisek)
+ perfektni chut, dobra stravitelnost, nizky cholesterol (26mg/davka)
- nic me nenapada
Dostal jsem nejake vzorky od Fitco (beef a nejaky whey), jaky na tu firmu mate nazor?
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 11:44 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | Ronnie napsal: |
Whey Core ve chvíli uvedení na trh byl výrazně lepší než všechny do té doby uvedené proteiny Nutrendu. Měl nedostatky, ale jednak ne klíčové a jednak i ty, co byly, se postupně ladily do stavu, kdy tomu proteinu nelze mnoho vytknout (ba naopak). V současnosti (zrovna včera jsem řešil roční statistiky za rok 2013) je druhým nejprodávanějším proteinem s obrovským náskokem před nejbližším za ním. Případné zvednuté obočí, že to je reklamou, přebije fakt, že věrnost zákazníků tomu produktu (tzn. koupím poprvé a následně i opakovaně) patří také mezi nejvyšší. |
Praveze naopak, tomuto proteinu lze vsetkou vytknut. Mal som moznos vyskusat mnoho proteinov ale tento bol z nich jednoznacne naj ... co sa tyka rozpustnosti, prasnosti, chuti, zatazenie zaludka, vsetko bolo otrasne ... reklama spravila svoje i u mna a preto som si ho zakupil. Za dalsie vsetko PRO ma i svoje PROTI a vdaka tomuto ofajcu zo strany nutrendu viem ze uz do tejto znacky nikdy nepojdem :) |
Dle mě přeháníš.
|
|
| nahoru |
|
 |
P.Vac
|
Zaslal: so leden 11, 2014 2:31 am Předmět: |
|
|
| P4hill napsal: | | Combat mam nyní v košíku a pořád váhám nad tou příchutí, láká mě i ta smores, i když si neumím představit, co to je |
Na příchuť Smores kašli, je to příchuť čokoláda v který jsou přidaný kousíčky čokolády a kousky "cukrovinky" (složený z: cukr, rýžová mouka, pšeničná mouka, řepkový olej, dextroza, aromata), škoda pít s tímhle, když samotná čokoláda chutná úplně na chlup stejně
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: so leden 11, 2014 5:33 am Předmět: |
|
|
Whey Core se hodně spravil, nový šarže už jsou po stránce prašnosti apod. uplně jinde
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so leden 11, 2014 12:26 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | Whey Core se hodně spravil, nový šarže už jsou po stránce prašnosti apod. uplně jinde |
Přesně tak.
Jinak v Nutrendu bude další exkurze, podobná, jako jsme měli pro čtenáře minule, tentokrát pro závodníky SKFČR. Cca za měsíc, info o tom vyjde na www.skfcr.cz a určitě i tady u nás.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|