|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
karlkanas

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 10:10 pm Předmět: |
|
|
Jsem na sebe prisny, v roce 2009 jsem bylo opravdu o dost ostrejsi. Myslel jsem ze 13tydnu diety bude stacit, ale z vrcholu meho prasatkoveo objemu bych potreboval kolem 16-18, pomalejsiho shazovani, priste budu rozumnejsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: so leden 11, 2014 12:43 pm Předmět: |
|
|
To Petr:
Super forma a konečně i super fotka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 1:57 am Předmět: . |
|
|
Po pátečním tréninku ramen
93 Kg - Ještě tak měsíc chci co nejvíc zlepšit slabiny, ale už to nechci zprasit. Tlustej už sem dost*a20*
_________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 7:51 am Předmět: |
|
|
me se tvoje stavajici forma nelibi
ano, jsi o dost mohutnejsi, ale nejak objemu za kazdou cenu neholduju
vic me oslovuje tvoje "vysekana" forma _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 8:13 am Předmět: |
|
|
ja nechapu jak cvicite nebo co delate blbe, ale preci zila na bicaku a kostky na brichu to muze byt i v objemu ne ? to si to po nekolika letech treninku neumite vychytat ? nedokazu si predstavit co bych musel zrat abych nemel ani naznak kostek a zadny zily.. a to vsichni tady vime jaky mam metabolismus.. tak se nad tim cvicenim trosku zamyslete a dejte do toho i mozek
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 10:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 10:38 am Předmět: |
|
|
Ja si neviem pomoct, uz som to chcel minule napisat ale hovoril som si naco.. zbytocne ale tak teraz si dam svoj nazor na C174. Neviem ja, ty musis vediet ci mas nejaky progress medzi tymi vysekanymi formami. Ja osobne rozdiel nevidim, len raz to je zaliate a potom vysekane a furt dokola to iste. Byt tebou tak sa vyprdnem na nejaky objem a rysovanie a idem nieco medzi. Ci ak si dobre pamatam niekde si pisal ze by si chcel na sutaz (aspon sa mi mari daco), tak v tom pripade je to ine, pretoze moja filozofia je ze pokial niekto posiluje pre seba, tak tie fazy - "objemovka" a "rysovacka" by im mali byt ukradnute.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 10:41 am Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | | Ja si neviem pomoct, uz som to chcel minule napisat ale hovoril som si naco.. zbytocne ale tak teraz si dam svoj nazor na C174. Neviem ja, ty musis vediet ci mas nejaky progress medzi tymi vysekanymi formami. Ja osobne rozdiel nevidim, len raz to je zaliate a potom vysekane a furt dokola to iste. Byt tebou tak sa vyprdnem na nejaky objem a rysovanie a idem nieco medzi. Ci ak si dobre pamatam niekde si pisal ze by si chcel na sutaz (aspon sa mi mari daco), tak v tom pripade je to ine, pretoze moja filozofia je ze pokial niekto posiluje pre seba, tak tie fazy - "objemovka" a "rysovacka" by im mali byt ukradnute. |
Přesně tak. Pro mě je "objemovka" nabrat 5kg a pak to zkvalitnit a pak nabrat dalších 5kg atd. Žádný dvacetikilový ultraprasení. Ale tak každý má svůj styl :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 11:08 am Předmět: |
|
|
Ale jari na pod tim svaly a umi se scym telem pracovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 11:44 am Předmět: . |
|
|
Už se to trošku zkvalitnilo. Po té náročné zimě (nové zaměstnání, škola) atd.. Ale nechci se teď kvůli narážkám snažit to rychle shodit do měsíce.. Cíl je v květnu a podle toho teď budu pokračovat.. Ale děkuju za názory _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 11:48 am Předmět: |
|
|
ma vyznam nabrat 12 kilo, a sundavat 10?
neni lepsi si behem toho pulroku pomalinku nabrat ty dve? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|