GYM Radio

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - GYM Radio  Úvodní stránka -> Ostatní -> GYM Radio
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Olejnas

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

roman123 napsal:
atms napsal:
To rádio mi dřív přišlo celkem jako fail. Teď ale koukám, že už tam mají sekce Cardio / Gym / Hardcore, tak by to už nemuselo být tak špatné.

Ano máš pravdu, bylo tam pár much, především v serverech atd.. Přece jen to založili dva studenti kteří nemají peníze na různá profi řešení, které stojí v řádů deseti tisíců ne-li více a tak si všechno musí programovat sami. Pokud jsi to poslouchal někdy v červenci kdy to začalo tak ti můžu říct, že teď je to naprosto jiné rádio.. jak z hlediska interaktivity, obsahu hudby, i kvality serveru..

Bohuzel, v poslednich tydnech je GYM radio "ve spicce" (17-20hod) nepouzitelne, diky pretizeni serveru, coz je skoda, protoze moje treninky jsou s nim nekde uplne jinde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olafekk

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to mám zapnuté pořád, internet je samozřejmě potřeba, ale i muj 250mb net po omezení zvládne bez sekání tu LQ kvaitu..
roman123

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
roman123 napsal:
atms napsal:
To rádio mi dřív přišlo celkem jako fail. Teď ale koukám, že už tam mají sekce Cardio / Gym / Hardcore, tak by to už nemuselo být tak špatné.

Ano máš pravdu, bylo tam pár much, především v serverech atd.. Přece jen to založili dva studenti kteří nemají peníze na různá profi řešení, které stojí v řádů deseti tisíců ne-li více a tak si všechno musí programovat sami. Pokud jsi to poslouchal někdy v červenci kdy to začalo tak ti můžu říct, že teď je to naprosto jiné rádio.. jak z hlediska interaktivity, obsahu hudby, i kvality serveru..

Bohuzel, v poslednich tydnech je GYM radio "ve spicce" (17-20hod) nepouzitelne, diky pretizeni serveru, coz je skoda, protoze moje treninky jsou s nim nekde uplne jinde.

No já to poslouchám téměř pořád a není s tím problém, do fitka chodím tak kolem te čtvrté-páté do sedmi cca a většinou to tam hraje a v pohodě, nemáš třeba problém s netem nebo FUPem?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mmks

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včera jsem zkusil na běhání, ale bohužel i na low verzi v přírodě nepoužitelné (samozřejmě závisí na síle signálu). Při tom jsem objevil chybičky co mě dost vadí a to je pomalá reakce aplikace - když čeká na signál - nahrává, tak nejde ovládat ani shodit a když funguje, nezobrazuje se mě ve stavové liště, takže když přes to pustím třeba Runtastic, tak ji nemám už jak ovládat (musím ji přes ikonu znovu spustit)
bezysoftware

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2014 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli tu někdo používá Windows Phone, tak appka GYM Radio je už i pro ně ;)

kód:
windowsphone.com/s?appid=4b0d94cd-85ee-4b78-9c0e-147a5bccd0fa
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro svá vlastnoručně vyrobená :-) internetová rádia jsem potřeboval IP, port a url streamů Gym radia. Je to klasický shoutcast/icecast stream.

Gym:
31.31.79.27:8090/GYM/hq

Cardio:
31.31.79.27:8090/CAR/hq

Hardcore:
31.31.79.27:8090/HC/hq

P.S.: kdo nerozumí, co píšu, ok, pro toho to nemá význam. Kdo rozumí, může Gym radio přehrávat ve winampu, WMP apod. pomocí těch linků nahoře.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Tom3

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekny.. akorat, k cemu to? je tam lepsi kvalita? Z myho super notasu to nepoznam
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

můžeš Gym radio přehrávat ve winampu, WMP apod.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Tom3

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jasny, mam to v tom pusteny.. ale k cemu ti bude, na mobil je aplikace, na pocitaci otevres prohlizec..
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro svá vlastnoručně vyrobená :-) internetová rádia ... která nemají ani Android, ani iOS, ani webový prohlížeč

P.S.: ony teda nemají winamp ani WMP, ale něco podobného zjednodušeného

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Tom3

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahaaa :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - GYM Radio Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: