nebyla to zeď v pravém slova smyslu, ale taková masivní dřevěna překážka. Ale dobře to dopadlo, odnesla to jen helma, roztrženej nos a huba :-) a ta páteř, ale už je to ok.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Aha no já si to myslel, to první je klasickej flat tuck front lever a to druhé jsem taky tak nějak tušil, jsem si říkal, že to asi nebude striktní fly s locknutýma loktama, to bys byl jinej frajer
Zaslal: út leden 07, 2014 4:02 pm Předmět: Re: daymoon - bad intentions
7.1.2014 Fáze II
one arm KB push-press 6x3
A military press 8x3x56kg
B face band pull apart 8x10x
A rear delt lateral raise 5x10x6kg
B one arm horizontal press 8x3x40kg
overhead extension 3x10x
Líbí se mi, jak krásně makáte. Po dvou dnech jsem měl log skoro na konci druhé stránky, krása!
Hlavně abys makal ty. Škoda, že z těch anglickejch názvů vím fakt kulový. No to sou ti crossfiťáci, voni to prostě nemůžou psát česky, voni sou světoví .
Hlavně abys makal ty. Škoda, že z těch anglickejch názvů vím fakt kulový. No to sou ti crossfiťáci, voni to prostě nemůžou psát česky, voni sou světoví .
ne, naopak je to snazsi jenom prekopirovat do youtube a tam s epodivat, jak se co jede, nez do prekladat a pak patrat!
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
hang snatch + OHS nácvik techniky, začínám od nuly, pár týdnů zpátky, pak 6 sérií po 3
deadlift 8x3x136kg
A TRX AB fallout 3x10x
B lunge 3x8x40kg
Nějak jsem dnes vycuclej. Koupil jsem nám nový stolní mixer, konečně můžu dělat smoothie. Dnes po tréninku protein, banán, jablko, voda, trochu vloček. Asi nemusím říkat, jaký to bylo :-)
Zaslal: út leden 14, 2014 4:34 pm Předmět: Re: daymoon - bad intentions
14.1.2014 Fáze II
one arm KB push-press 6x3
A military press 8x2x61kg
B face band pull apart 6x10x
A rear delt lateral raise 5x10x6kg
B one arm horizontal press 8x2x42kg
overhead extension 3x10x
Dobrý trénink, zamakal jsem si.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru