|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LodeRunner
|
Zaslal: po leden 13, 2014 12:13 am Předmět: zdravá láhev |
|
|
Zdar,
zajímalo by mě, jestli s tím máte někdo zkušenosti.
http://www.zdravalahev.cz
Proč se ptám. Kluk začal chodit do první třídy a tak mu každé ráno připravuju do školy něco na pití. Pít čistou vodu se mi ho ještě naučit nepodařilo, tak mu většinou dávám buď trochu oslazený ovocný čaj nebo vodou zředím jablečný džus. Problém je, že po čase se v lahvi začne tvořit plíseň, hlavně uvnitř v záhybech v místech náústku. (klasická sportovní láhev). Občas láhev vyvařím, vyčistím, ale po čase je to tam zas.
Teď jsem objevil "zdravou láhev", kde kromě jiného slibujou, že se v ní plísně netvoří. Sice by mě zajímalo, proč by tomu tak mělo být, ale když to tvrdí i v některých lékárnách ...
Cena je sice vyšší, cca 230 Kč/ 0,7l, ale i tak jsem rozhodnutý to vyzkoušet.
Případně dotaz na ty kterých se to týká, jak to řešíte s pitím malých školáků?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: po leden 13, 2014 12:16 am Předmět: |
|
|
nebuď debil, obyčejná plastová lahev za pár korun, nebuď jako starej kokot na předváděcí akci, kde si kupuješ předražené zboží!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po leden 13, 2014 12:17 am Předmět: |
|
|
to sa nevie napiť z vodovodu, preboha...heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: po leden 13, 2014 12:21 am Předmět: |
|
|
Mám nerezovou lalev H2Onya 500ml stojí kolem 300Kč, tam se nemusí řešit plast, je fakt kvalitní, máme ji celá rodina a není ani nijak těžká (nosím v kabelce), dále mám Equa lahev z plastu bez bisfenolů apod. za cca 250Kč. Jsem spokojená. Pítko typu bidonu byhc nebrala, špatně se čistí, obě moje lahve mají širší hrdlo, tak není problém je umýt.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po leden 13, 2014 12:39 am Předmět: |
|
|
Nezáleží na lahvi, záleží na špuntu, a tyhle jsou prostě neštěstí, časem se tam usadí bordel a takový povlak ať to drhneš jak drhneš. Navíc se občas podaří ten špunt nedovřít, a pak plave celá taška. U malé jsem nakonec skončil u obyčejné malé PETky. Půl litr jí stačí, na tahání s sebou je to tak akorát, jednou za týden se prostě vyhodí a koupí nějaká nová, a když ji někde zapomene, tak se nic nestalo. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po leden 13, 2014 6:09 am Předmět: |
|
|
Taky se kloním k petce ;) ja nosím do školy a ted i do práce vždycky petku s vodou...až je hnusná, koupím si novou....
Brrrr vzpomínám jak jsem do první třídy nosil takovou hranatou plastovou čutoru  po měsíci to smrdělo k zblití ....zlatý petky :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: po leden 13, 2014 8:35 am Předmět: Re: zdravá láhev |
|
|
| LodeRunner napsal: | Zdar,
zajímalo by mě, jestli s tím máte někdo zkušenosti.
http://www.zdravalahev.cz
Proč se ptám. Kluk začal chodit do první třídy a tak mu každé ráno připravuju do školy něco na pití. Pít čistou vodu se mi ho ještě naučit nepodařilo, tak mu většinou dávám buď trochu oslazený ovocný čaj nebo vodou zředím jablečný džus. Problém je, že po čase se v lahvi začne tvořit plíseň, hlavně uvnitř v záhybech v místech náústku. (klasická sportovní láhev). Občas láhev vyvařím, vyčistím, ale po čase je to tam zas.
Teď jsem objevil "zdravou láhev", kde kromě jiného slibujou, že se v ní plísně netvoří. Sice by mě zajímalo, proč by tomu tak mělo být, ale když to tvrdí i v některých lékárnách ...
Cena je sice vyšší, cca 230 Kč/ 0,7l, ale i tak jsem rozhodnutý to vyzkoušet.
Případně dotaz na ty kterých se to týká, jak to řešíte s pitím malých školáků? |
přesně tuhle kluci mají a v pohodě. výhodou je, že jí můžeš dát do myčky, takže se umyje a plníš nanovo
předtím jsme taky měnili po čase petky, jenže upřímně je rozdíl mezi dětma a dospělýma, kterým i vydrží pár dní, kluci jí měli denně tak zmačkanou, že to nešlo používat vícekrát.
je na ní i termoobal....atd, což víš z toho odkazu.
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: po leden 13, 2014 8:35 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | nebuď debil, obyčejná plastová lahev za pár korun, nebuď jako starej kokot na předváděcí akci, kde si kupuješ předražené zboží!!! |
Proč by měl být jako debil? 230kč není tak moc a radši bych pro dítě, které je ve vývinu koupil tuhle láhev než láhev, která se dováží s číny a nikdy nevíš jaké "sračky" se z ní uvolnují a klidně bych do dítěte vrazil i víc.
Nekupuje věc za 20 000,- tak nevím proč by do toho neměl jít. Věř nebo nevěř, ale i v dnešní době existují kvalitně vyrobené věci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kocik™
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po leden 13, 2014 12:21 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší je obyčejná PET lahev.
výhody oproti spešl lahvím:
- lehčí
- levnější
- hygieničtější - lépe se myje a po pár týdench se prostě vyhodí a vezme nová
|
|
| nahoru |
|
 |
Fraval89
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po leden 13, 2014 4:53 pm Předmět: |
|
|
Rád bych věděl, zda se tyto sračky z plastů dostanou do vony za podmínek .. jakých. Jako třeba za velkého vedra v létě?! A také, zda vůbec řešíte kvalitu oné vody.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po leden 13, 2014 5:01 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší řešení je naučit syna aby tu flašku hned po příchodu ze školy vyndal z aktovky, umyl a nechal otevřenou vyschnout.... a pak můžeš použít jakoukoilv, stejně tak pokud zdravou láhev necháš 2 dny zavřenou někde v báglu přes víkend, máš to to samý...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po leden 13, 2014 5:08 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Nejlepší je obyčejná PET lahev.
výhody oproti spešl lahvím:
- lehčí
- levnější
- hygieničtější - lépe se myje a po pár týdench se prostě vyhodí a vezme nová |
Co se mi může stát, když mám jednu a tu samou petku víc jak půl roku? No alespoň jí pokaždý, než do ní znova natočím vodu vypláchnu horkou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|