Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 213, 214, 215 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Č174

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 11:56 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

[quote="Peter Ustinov"]ma vyznam nabrat 12 kilo, a sundavat 10?
neni lepsi si behem toho pulroku pomalinku nabrat ty dve?[/quote

Ano, nabral jsem dost nekvalitní hmoty, ale není to jen za jednu zimu a sám na sobě cítím, že tam těch svalů je o dost víc. A ač to z takovcýhto aktuálek nevypadá, tak uznání od okolí mám více, než při 75 Kg, kdy mi odstávali rukávy. Sám osobně se větší cítím lépe ;) Samozřejmě že to chce kvalitu, ale ta tam bude.. Budu hubnout pomalu, aby tam toho zůstalo co nejvíc

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jari

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
kubaz napsal:
nedokazu si predstavit co bych musel zrat abych nemel ani naznak kostek a zadny zily

ooooo přijeď někdy na školení, já tě zasvětim do tajů krás české kuchyně!

To jsou teda veci! Ja si spis nedovedu predstavit, co bych musel zrat, abych mel naznak kostek
kubaz

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chlapi vy uz ste stary zelezo, sami dobre vite ze to je o necem jinym kdyz je kluk mladej dava tomu ve fitku a nejak normalne ji, tak snad neni mozny aby to tam nebylo ne ?

ale ja to taky poznam, ve stredu letim domu, zacne tour de party , zensky ( konecne ceskyy ) a pude to velmi rychle do hajzlu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U nás ve fitku chodí bejčit možná 50-100lidí. A krom dvou borců mají břišáky pouze hoši v kategorii náctiletých. A opravdu to není tím, že by lépe jedli, či víc trénovali.
cipinek

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

možná je to tím, že jsou to sociální případy, které mnohdy neměli ani co do úst a přece tak nějak splnili
g3rtrud

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
chlapi vy uz ste stary zelezo, sami dobre vite ze to je o necem jinym kdyz je kluk mladej dava tomu ve fitku a nejak normalne ji, tak snad neni mozny aby to tam nebylo ne ?

ale ja to taky poznam, ve stredu letim domu, zacne tour de party , zensky ( konecne ceskyy ) a pude to velmi rychle do hajzlu

Nie... Podľa tvojich príspevkov si myslíš že všetci sú blbý a nemajú kocky lebo zle cvičia alebo jedia. Skôr to bude tak že ty máš trochu lepšiu genetiku a potom nechápeš ako to že to ostatným nejde.
Olafekk

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš to myslí tak, že kdo to myslí trochu vážně a má dost rozumu na to aby nesnídal pizzu tak alespoň něco na tom břiše bejt musí a pod to se klidně podepíšu
vaclav.p

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ma vyznam nabrat 12 kilo, a sundavat 10?
neni lepsi si behem toho pulroku pomalinku nabrat ty dve?

já bych řekl že má, když se budeš snažit nabírat jen ,,kvalitně", tak se taky dost dobře můžeš plácat na místě... +12 a následně -10 v za nějakou rozumnou dobu se mi zdá uplně optimální
kubaz

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g3rtrud napsal:
kubaz napsal:

Nie... Podľa tvojich príspevkov si myslíš že všetci sú blbý a nemajú kocky lebo zle cvičia alebo jedia. Skôr to bude tak že ty máš trochu lepšiu genetiku a potom nechápeš ako to že to ostatným nejde.

kdyby si me aspon trochu znal za ty roky co tu chodim tak bys vedel, ze geneticky na tom nejsem ani zdaleka zrovna dobre, je to ceile o tom si to dobre nastavit v hlave a casem se propracovat ke svemu telu, neni treba ani nejak silene drit ani nejak silene dodrzovat jidelnicek, zrovna jsem mel double chicken breast burger s colou a za chvilku jdu na obed do asijskeho bistra mnam

mi proste rekni ze jak budes 6-7x denne dobre jist, k tomu das 4x tydne trenink, cca jednou tydne nebo i dvakrat si das neco dobryho, susenky, pivko, colu, ze proste nemas ani naznak zilnatosti a kostek na brichu... samozrejme to beru v jeho pripade kdy ma ambice soutezit, nebudem se bavit o chlapech tady co to maji na haku, zacvici si sou velci a nepotrebuji si honit pindiky s ostatnima

je to ciste o tom ze lidi delaji kokotiny, chvilku maj komplex ze sou mali tak na sebe naplacaji 5kilo za mesic, pak to dva mesice jakoze teda zkvalitnujou, tak to zpatky zhubnou ale ono i tohle by se dalo, kdyby proste aspon vedeli, co na nich funguje a jak jejich telo prijima ruzne typy treninku, jidel, ale jak nevi, o co go po nekolika letech... na to proste nemam slov
Oddo

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na kubazovu obranu, i G. Farah v nějakém rozhovoru říkal: ".. if you don't have visible abs do not concern yourself as a bodybuilder, you're just fat ." :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
duke.dukem

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo: Tak to teda bylo pekne vosklivy
drlift_

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

mi proste rekni ze jak budes 6-7x denne dobre jist, k tomu das 4x tydne trenink, cca jednou tydne nebo i dvakrat si das neco dobryho, susenky, pivko, colu, ze proste nemas ani naznak zilnatosti a kostek na brichu... samozrejme to beru v jeho pripade kdy ma ambice soutezit, nebudem se bavit o chlapech tady co to maji na haku, zacvici si sou velci a nepotrebuji si honit pindiky s ostatnima

je to ciste o tom ze lidi delaji kokotiny, chvilku maj komplex ze sou mali tak na sebe naplacaji 5kilo za mesic, pak to dva mesice jakoze teda zkvalitnujou, tak to zpatky zhubnou ale ono i tohle by se dalo, kdyby proste aspon vedeli, co na nich funguje a jak jejich telo prijima ruzne typy treninku, jidel, ale jak nevi, o co go po nekolika letech... na to proste nemam slov

Tohle je podle mne fakt ruzny, ne kazdy ma takove spalovani. Nejsnaz to jde u pubertaku ale i tam jsou proste kluci, ktere by kostky na brise staly opravdu hodne velke usili.

Uplne jina kapitola jsou samozrejme veterani, tak je neco takoveho hodne vyjimecne. Napr. ja pivo nepiju, susenky nejim, (obcas si dam cokoladu, to priznavam). Jim jen 2-3x denne (vetsi jidlo je jen obed) a presto jsem zkrmenej jak prase (120kg). Ve 20 jsem toho snedl tak 5x vic presto jsem byl jak stazenej kralik ... :D
e-witch

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... ještě, že jsem furt v pubertě :)
Martin.L

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
kubaz napsal:

Tohle je podle mne fakt ruzny, ne kazdy ma takove spalovani. Nejsnaz to jde u pubertaku ale i tam jsou proste kluci, ktere by kostky na brise staly opravdu hodne velke usili.

Uplne jina kapitola jsou samozrejme veterani, tak je neco takoveho hodne vyjimecne. Napr. ja pivo nepiju, susenky nejim, (obcas si dam cokoladu, to priznavam). Jim jen 2-3x denne (vetsi jidlo je jen obed) a presto jsem zkrmenej jak prase (120kg). Ve 20 jsem toho snedl tak 5x vic presto jsem byl jak stazenej kralik ... :D

A pak jsou kluci jako ja, kteri 3x-4x tydne jedou thaibox, kde vzdy na konci bricho jedeme fakt dost. k tomu chodim do fitka, jim normalne/zdrave. tuku mam malo, ale kostky mi jsou videt malo. Jsou, ale ne podle me adekvatne k tomu jak silne brisni svaly mam. Naopak ruce cvicit nemusim vubec a jsou ok. Je to proste individualni.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 213, 214, 215 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: