Čínská/Japonská bistra

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Čínská/Japonská bistra  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Čínská/Japonská bistra
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Navštěvujete tato bistra?
Ano
16%
 16%  [ 5 ]
Ne
50%
 50%  [ 15 ]
Vyjímečně
33%
 33%  [ 10 ]
Celkem hlasů : 30

Autor Zpráva
adamkrehky

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 11:49 pm    Předmět: Čínská/Japonská bistra Odpovědět s citátem

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaké máte názory na tato bistra? Jak moc to je či není zdravé? Např. bych rád slyšel názory na nudle s kuřecím/hovězím? Různé kung-paa..atd.
Píšu o tom rozsáhlou semestrální práci. Každý Váš názor či poznatek uvítám.
Děkuji moc!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 5:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spočítej si kolik tam toho "masa" je, v poměru třeba s různýma glutamátama, solí, olejem atd. Dycky si vybavim jak jsem dělal na brigádě v tescu na pokladně a jak byly akce třeba na ten nejlevnější olej Tesco Value za pár korun, jezdili mi tam Vietnamci s košíkem s kartonama po 100 ks....
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11ka z Pandy
Mick994

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdysi jsem tam dost jedl (jako malý, ještě tehdy obézní chlapeček ).
Teď bych už si z toho nic nedal, převážně proto že mastná jídla k tomu přesolená už mě přešla chuť jíst.
Martin.L

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lepsi nez mekac, lepsi nez smazak. musis vybirat. Ale obecne na kurecim s ryzi a zeleninou od congu nevidim nic spatneho.
Spazik

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten typ jídla je OK. Problém je v tom jak to u nás dělají - většina těch bister nabízí jídla za minimální cenu a chtějí na tom pochopitelně co nejvíc vydělat.

Takže nakupujou ty nejlevnější suroviny co existují a navíc myslím že většinou je to hodně mastné a dochucené umělými dochucovadly - glutamátem...
Oddo

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haf haf
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Riku

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fuj kentus ty jejich jídla, mastný, plný umělých sraček a soli. To bych šel raději 100x do mekáče než 1x k větvím. Je to asi stejný svinstvo, ale po té co jsem po jídle od čongů měl kampylobakterii už k nim nejdu ani na suchou rejži.. Stejnak ty žrádla ve většině bister dělají naprosto hnusný a masa je v tom tak 50g a štěká to na talíři.
Martin.L

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to asi chodide do jinych bister. ja jich mam par oblibenych v praze. jidla tak kolem 120kc, takze zas tak extremne levny to neni. Kruti/kureci zelenina rize a kokosova omacka. koukam na ne jak to pripravuji a nemuzu ani ceknout. cerstve potrviny. oleje malo. uznavam, ze takova ta total shit china bistra asi budou o necem jinem....
Riku

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to už je jinej level bistra ale.. Nechci být hnidopich a chytat za slova, ale když mi někdo řekne čínské bistro tak si představím malou provozovnu se 3 stoly zakouřenou přepáleným olejem servírující jídla za 70kč
lazyman

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaká znáte čínská bistra v Praze, jenž jsou kvalitní dobrá za přiměřenou cenu? Za jídlo v ceně do 99Kč se nedá čekat něco extra kvalitního...
Všude se mi to zdá nečínské. Olej, tuk, nudle z makra a podobně...
Turakam

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v bistrách nejem, ale čínske reštiky milujem, sieťovky Pandy to nie je o čom, kráľovské porcie, vždy si pošmáknem, nikdí mi nič nebolo etc., nedám dopustiť na ne, hehe + v tej našej v Leviciach začali prekvapivo robiť aj suši a úprimne, chutí mi rovnako ako v 10xdrahích reštaurantoch + cenovo je za bagatel, už sa teším, ked dorazím dom, ako sa opäť prefutrujem lososovými nigiri, že sa budem gúľať:)
DaHoop

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

M17 v Pande, souhlasim !
Midnight

PříspěvekZaslal: po leden 20, 2014 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lazyman napsal:
Jaká znáte čínská bistra v Praze, jenž jsou kvalitní dobrá za přiměřenou cenu? Za jídlo v ceně do 99Kč se nedá čekat něco extra kvalitního...
Všude se mi to zdá nečínské. Olej, tuk, nudle z makra a podobně...

Já mám docela rád vietnamskou restauraci Pho u Jiráskova náměstí. Jidlo okolo 100 Kč a vždycky si pochutnám. Tunu masa bych ale nečekal.
Away from the past
RavenStalker

PříspěvekZaslal: po leden 20, 2014 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Těm bistrům se vyrovná už snad jen ta akce na Big Mack 1 + 1 zdarma . I když je pravda že třeba u nás je "asijská restaurace" (obvykle to je stejně jen banda vietnamců u nás ve Východních čechách) a tam je porce poloviční a stojí 2x tolik než třeba v bistru co je v Atriu v HK, tam je to bezkonkurenční. 5tá chuť - Glutamát, sůl, nějaký tuk... pokud si dáš třeba gyros + rýži myslím že po tréninku to je mňamka.

Rychle na stránku:

Přejdi na: