Spánek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Spánek  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Spánek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom3

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak takova vec funguje? To se asi samo nezapne kdyz usnu a zase nevypne kdyz se vzbudim ze? Takze to zapnes, des lehnout a rano vypnes? Potom to u me bude celkem divny, protoze usinam treba hodinu + ..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Jak takova vec funguje? To se asi samo nezapne kdyz usnu a zase nevypne kdyz se vzbudim ze? Takze to zapnes, des lehnout a rano vypnes? Potom to u me bude celkem divny, protoze usinam treba hodinu + ..

I proto se ptám :-)
Tom3

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Postahoval jsem to a zitra to na noc zkusim.. je tam nejak moc funkci a to cos poslal jsou jen statistiky, musi se k tomu stahnout sleep as android nebo tak nejak, kterej vicemene nahradi budik a meri to
lazyman

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaké znáte prášky na spaní? Potřebuji nějak narovnat spánkový rytmus. Mám hrozně rozhozený spánek seděním u počítače.

Učím se na IT a pracuji také u počítače. Denně prosedím u počítače minimálně 12h a večer svíticí obrazovka a jít hned spát není možné. Teď si budu kupovat e-ink knížku aby jsem se přesunul do postele dřív. Ještě se snažím ráno vstávat v 4/5hodin, ale nějak se mi nedaří nahodit režim
Mablung

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lazyman napsal:
Jaké znáte prášky na spaní? Potřebuji nějak narovnat spánkový rytmus. Mám hrozně rozhozený spánek seděním u počítače.

Učím se na IT a pracuji také u počítače. Denně prosedím u počítače minimálně 12h a večer svíticí obrazovka a jít hned spát není možné. Teď si budu kupovat e-ink knížku aby jsem se přesunul do postele dřív. Ještě se snažím ráno vstávat v 4/5hodin, ale nějak se mi nedaří nahodit režim

Neškodné prášky o kterých mluvíš neexistují, ale jsou prášky po kterých ti to pak už ani nebude vadit .
Jediné čím se můžeš dát dokupy je změna životního stylu. Jít se provětrat. Nebo si jít třeba zaběhat před spaním a unavit se. Na každého působí něco jiného.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Spánek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22
Rychle na stránku:

Přejdi na: